WIARA CZYNI CUDA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś 2 dzień...trudno było się zebrać.
A na pocieszenie wklejam to http://forum.gazeta.pl/forum/w,191,61606855,,komu_sie_udalo_wpisujcie_sie_.html?s=2&v=2 bo do łez doprowadza, ale takich pełnych nadzieiinessa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
witajcie kochane pamietam o was w swoich modlitwach i wierzę, że z Boza pomoca doczekacie się tego cudu u nas ten dar dostał się nam dopieor kiedy wyprostowalismy sowje sprawy małżeńskie, po wizycie na Jasnej Górze, ale ważne jest że już od dawan modliliśmy się o pocieche i ciągle nam coś przeszkadzało, głónie moje choroby, ale dziś z perspektywy czasu wiem, ze to dlatego, że powazny kryzys nad nami wisiał, a Pan Bóg chciał żebyśmy go najpierw dobrze przeszli, wzmocnili swoje małżeństwo a dzieciątkow tym najważniejszym czasie nie musiało znosić tych stresów i tak prezent od Przyjaciela, pobyt na Jasnej Górze i kolejny cykl okazał się szczęśliwym i dzieciątko urodzi się na moje urodziny także, to wszystko co nas spotyka w życiu to jest po coś, np. po to, żeby nas wzmocnić a potem przyjda niespodzianki w postaci pozytywnego testu ciążowego, jak u nas, serduszkowanie było dla przyjmenosci, wszelka logika i rozum poszły na bok, czysta przyjemnosc i miłość i chyba to w połączeniu z zaufaniem Bogu zaofosowało tym maleństwem w moim brzuszku i tego wam życze wszystkim. NIE PODDAWAJCIE SIĘ!!! ja jakby któraś miał doła to niech się odezwie do mnie od razu sprowadzę do pionu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2013, 20:47
Miriam, aisa, samira, inessa, H30, Monka, Ma ja, ivi lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:witajcie kochane pamietam o was w swoich modlitwach i wierzę, że z Boza pomoca doczekacie się tego cudu u nas ten dar dostał się nam dopieor kiedy wyprostowalismy sowje sprawy małżeńskie, po wizycie na Jasnej Górze, ale ważne jest że już od dawan modliliśmy się o pocieche i ciągle nam coś przeszkadzało, głónie moje choroby, ale dziś z perspektywy czasu wiem, ze to dlatego, że powazny kryzys nad nami wisiał, a Pan Bóg chciał żebyśmy go najpierw dobrze przeszli, wzmocnili swoje małżeństwo a dzieciątkow tym najważniejszym czasie nie musiało znosić tych stresów i tak prezent od Przyjaciela, pobyt na Jasnej Górze i kolejny cykl okazał się szczęśliwym i dzieciątko urodzi się na moje urodziny także, to wszystko co nas spotyka w życiu to jest po coś, np. po to, żeby nas wzmocnić a potem przyjda niespodzianki w postaci pozytywnego testu ciążowego, jak u nas, serduszkowanie było dla przyjmenosci, wszelka logika i rozum poszły na bok, czysta przyjemnosc i miłość i chyba to w połączeniu z zaufaniem Bogu zaofosowało tym maleństwem w moim brzuszku i tego wam życze wszystkim. NIE PODDAWAJCIE SIĘ!!! ja jakby któraś miał doła to niech się odezwie do mnie od razu sprowadzę do pionu
Oczywiście, będę mieć na uwadze swoje "doły" jesteś przykładem że cuda istnieją, marzenia speniają a Bóg słucha i chce naszego dobrainessa, sylwiunia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dokladnie trzeba zyc wedlug zasady ufaj jakby wszystko zalezalo od Boga pracuj jakby wszystko zalezalo od Ciebie i nie popadac w skrajnosc kazdej z was sie uda a ja bardzo prosze o modlitwe zeby mi w koncu te koszmarne mdlosci i wymioty przeszly bo juz mnie wykanczaja ale i tak sie ciesze z bobaska. Wczoraj bylismy na usg ma juz 3,15 cm a serduszko bije 173,04/ minute fajnie tak popatrzec bylo jak kopal nozkami i machal raczkami taka nasza kochana kryszynks
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki powiem tak zycze wam tego uczucia ale bez takich sensacji jak u mnie a swoja droga adopcje z czasem pomagaja i bach pojawia sie nowy czlwiek na swiecie a czy wy probowaliscie moza tez z pomoca nsprotechnologii ze jestescie zdecydowani na adipcjevswoja drogavpiekna i gidna nasladowania postawa
inessa, sylwiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochana staramy się na różne sposoby ale mam problemy zdrowotne nie tylko ginekologiczne ale inne poważniejsze i lekarze dają nam szanse ale małą. Dlatego zaczęliśmy proces adopcyjny ponieważ też wiek robi swoje zwłaszcza w adopcji.
Wierzę,że każdej z nas w odpowiednim dla każdej czasie uda się i bedą naszej rodzinie nowe osóbkisamira, sylwiunia lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochana staramy się na różne sposoby ale mam problemy zdrowotne nie tylko ginekologiczne ale inne poważniejsze i lekarze dają nam szanse ale małą. Dlatego zaczęliśmy proces adopcyjny ponieważ też wiek robi swoje zwłaszcza w adopcji.
Wierzę,że każdej z nas w odpowiednim dla każdej czasie uda się i bedą naszej rodzinie nowe osóbki
Rozumiem i bardzo podziwiam sami uwazalismy ze jak nie bedzie nam dane naturalnie to tylko adopcja zycze zeby ten proces szybko i sprawnie wsm poszedl tylevdzieci czeka na nowa kochajaca rodzine. Ale tez zycze aby zdrowotnie wszystko sie ulozylo i z czasem doczekali sie tez rodzonej pociechyinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś jest wspomnienie św. Bernadety tej której objawiła się M.B. z Lourdes, u nas była dziś wizyta pani z ośrodka wydaje mi się,że wszystko bedzie dobrze teraz umawiamy się na testy psychologiczne a potem kwalifikacja do szkolenia które zacznie się w połowie maja. Tak sobie pomyślałam, że Matka Boża z Lourdes gdzie jest wiele uzdrowień ciała i ducha może chce nam pokazać,że Ona jest i czuwa nad nami. Modle się bardzo do niej bo Ona jest najczulszą Matką i wiele przeszła w Swoim życiu i napewno rozumie że brak dziecka w naszym życiu jest bardzo trudny dla nas. Prosze Ją o dar macierzyństwa. Maryjo najlepsza z Matek módl się za nami
aisa, Amicizia lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziś jest wspomnienie św. Bernadety tej której objawiła się M.B. z Lourdes, u nas była dziś wizyta pani z ośrodka wydaje mi się,że wszystko bedzie dobrze teraz umawiamy się na testy psychologiczne a potem kwalifikacja do szkolenia które zacznie się w połowie maja. Tak sobie pomyślałam, że Matka Boża z Lourdes gdzie jest wiele uzdrowień ciała i ducha może chce nam pokazać,że Ona jest i czuwa nad nami. Modle się bardzo do niej bo Ona jest najczulszą Matką i wiele przeszła w Swoim życiu i napewno rozumie że brak dziecka w naszym życiu jest bardzo trudny dla nas. Prosze Ją o dar macierzyństwa. Maryjo najlepsza z Matek módl się za nami
O tak ,Maryjo, módl sie i pozwól i nam zostać tak dobrymi Matkami jak TY..inessa, Amicizia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dobrego wiosennego dnia na dworze i w sercu i w brzuszkach
Kochana moja I tego Tobie życzę od rana +20* w Lubuskiem więc jest jak mówisz Bogu za Ciebie dziękuję wspieraczko!Zawsze będziemy Cię kochać !!!
H30 wrote:WITAJCIEKOCHANE MUSZĘ SIĘ PRZYZNAĆ ŻE OSTATNIO WIARA MNIE OPUŚCIŁA ale to było chwilowe dziś paseczek św.Dominika jets znowu ze mną pozdrawiam Was z cieplutkiego pomorza
a ja zaprzestałam odmawiać Nowennę... ale św.Dominik zawsze ze mną chciałabym mieszkać na Pomorzu kocham Gdańsk i Gdynięinessa lubi tę wiadomość
nick nieaktualny