Wiosna 2016 rozpoczynamy owocne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Poczekaj jeszcze i zrob kolejny. Nie kazdy musi wykryc tak szybko a ten tescowy to juz w ogole. Masz jeszcze czas ;* i beda dwie!
śliwka w czekoladzie lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Śliwka, trzymam kciuki za testowanie Może rzeczywiście powinnaś zaczekać i ponosić test
Emerald, ja również się Tobie nie dziwię. Nierówność jest najgorsza. Ale ja wierzę, że będzie dobrze
Ja dopiero wróciłam z wyjazdu integracyjnego z pracy Było naprawdę fajnie, ale nie miałam internetu i niestety nie mogłam z Wami pisać -
Cześć dziewczyny;)
U Mnie dzisiaj 24 dc, ten tydzień przyniesie odpowiedź
Możecie Mi powiedzieć czy seks w bardzo wczesnej ciąży jest bezpieczny czy nie?? bo słyszałam różne opinie, np moja koleżanka jest na samym początku ciąży, wszystko u Niej ok a lekarka jej zabroniła seksu do 2 miesiąca??31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
Eee bzdura. Jeśli ciąża prawidłowo się rozwija to seks jej nie może zaszkodzić. Z pochwy do macicy daleka droga, jak niby mogłoby się coś stać? Mi lekarz nigdy nie zabraniał, ale obie ciąże od początku przebiegały książkowo.
U mni dziś totalnie nerwowo. Wszystko mnie wkurza. Dzieci drażnią tak bardzo, mąż jeszcze bardziej. Albo to kwestia zmęczenia i niewyspania (obudziłam się o 4:00 i nie mogłam zasnąć, przeleżałam bezczynnie do 6:00 żeby móc zmierzyć temperaturę o stałej porze) albo zbliża się @ bo wtedy zawsze mam wqrw level hard. Na wszystkich o wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 18:35
-
nick nieaktualnySeks w ciąży jest bezpieczny i bym powiedziała nawet, że wskazany chyba, że jest coś nie tak to lekarz nakazuje post.
Śliwka może to szał hormonalny cionrzowy? :> kto wie kto wie poza tym to poniedziałek to wiesz bądź dla siebie wyrozumiała.emerald_m lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej mam pytanie odnośnie temperatury, bo niby miałam ten cykl odpuścić ale wg owu udało się wstrzelić w jeden dzień i oczywiście już jak co miesiąc u mnie ciąża urojona jak mierze temp rano jest ok 36,8 jak po południu to między 37 a 37,3 czy to ma jakieś znaczenie czy tak po prostu jest? A i aktualnie jest 7 dpo jeśli to też ma jakieś znaczenie
-
U mnie temperatura w południe jest też znacznie wyższa, tak mniej więcej 37,8 Sądzę, że to normalne i raczej nic nie oznacza, liczy sie temperatura spoczynkowa.
A u mnie już takie objawy
- ślinotok (cały czas czuje jakby ślina zimna napływała mi do buzi)
- kłucie w macicy
- zaburzenia snu (tak jak tydzień temu przesypiałam popołudnia to teraz zasnąć wieczorem nie mogę, a rano wstaje bardzo przed budzikiem)
- wczoraj wqrw level hard, a dziś generalnie lajt na wszystko, pełen chill,
- zmęczenie, ale to niezmiennie,
- wysyp trądziku (nie zdarzało się nawet przed okresem, a na pewno nie w takich ilościach)
Generalnie urojenia ciążowe i wyszukiwanie objawów pełną parą
Inez87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny