Wiosna 2016 rozpoczynamy owocne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
werni wrote:Było nas 8 osób. Jutro idę na szkolenie stanowiskowe a w poniedziałek pewnie już do pracy.
fajnie ze z praca ci sie udalo, ja nadal poszukuje, ale watpie czy cos znajde, mam nadzieje ze brak pracy nie przeszkodzi nam w staraniach ja mam dzis 33dzien cyklu wiec na dniach dostane @, po niej ostatni cykl bez staran, takze gdzies od okolo 10lipca (mam dlugie i nieregularne cykle) zaczynamy sie starac, jak na razie czas szybko leci, ale zobaczymy jak to bedzie do lipcawerni lubi tę wiadomość
-
Wczoraj byłam tez na rozmowie w sprawie opieki nad dzieckiem. Tylko od lipca. Pani zgodziła się na mnie. Tylko powiedziałam ze ma mi dać znać pod koniec miesiąca. Nie będę musiała dojeżdżać i wstawać o 3
-
werni wrote:Wczoraj byłam tez na rozmowie w sprawie opieki nad dzieckiem. Tylko od lipca. Pani zgodziła się na mnie. Tylko powiedziałam ze ma mi dać znać pod koniec miesiąca. Nie będę musiała dojeżdżać i wstawać o 3
Czyli do pracy gdzie byłaś na rozmowie kwalifikacyjnej musiałabys wstawać o 3 a w przypadku opieki nad dzieckiem bez takich poświęceń rozumiem ?
-
Żeby nie siedzieć ten miesiąc w domu chce popracować. Na szczęście o tej 3 tylko 2-3 dni bym wstawała. Bo to praca zmianowa do Wawy mam 60km. Jakoś dam rade. Potem od lipca juz u siebie w mieście.
-
Cześć dziewczyny
Ja zobaczyłam 2 kreseczki 31 maja na 3 testach, beta potwierdziła ciążę ale od 1 czerwca zaczęła spadać i dostałam plamień. Okazało się, że to ciąża biochemiczna ;( 3 dni wyłam, dziś już jest lepiej i pojawiła się dzisiaj @ ..
także wracam do Was, pewnie troszkę Minie jak przyjdę całkowicie o siebie.. ale mam nadzieję, że czas wyleczy rany i znowu z pełnym optymizmem podejdę do kolejnych starań...31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
nick nieaktualny
-
Werni, gratuluję pracy Super, że udało Ci się dostać Jest co świętować
Aciaa, bardzo mi przykro z powodu ciąży Moja koleżanka też raz poroniła i była to cieszą biochemiczna. W sumie, gdyby się nie starała, to by nawet nie wiedziała, że jest w ciąży. Wydaje mi się, że od razu zaczęła się starać ponownie, bo bardzo szybko była znowu w ciążywerni lubi tę wiadomość