Wiosna 2016 rozpoczynamy owocne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam do tego drewniane blaty i zieloną roślinność co do szyby to faktycznie się brudzi, ale najpierw trzeba umyć płynem do naczyń a później płynem do mycia szyb. Frosch do szyb rewelacja. Tym samym płynem czyszczę kuchenkę. Najlepszy sposób.
marzymisie lubi tę wiadomość
-
Czesc kochane
To moj pierwszy post, z gory przepraszam ze brakuje polskich znakow!
Staramy sie z mezem dopiero trzeci cykl, ale ja czuje ze cos jest nie tak. W tym cyklu postanowilam robic testy owulacyjne oraz obserwowac sluz.
Cykle mam ok 25-26 dniowe. Dzis jest 16 dzien i po sluzie plodnym nie ma sladu, testy owulacyjne wychodza negatywne tj. kreska testowa jest jasniejsza od tej kontrolnej. Czy mozliwe aby owulacja wystepowala tak pozno... ? Jestem zalamana ze moze nie mam owulacji:(KasiaB -
Zrobiłam rano sikańca 10- i o dziwo negatywny, potem drugi (czułość 25 ) i wyszła bladziutka kreseczka, nie wiedziałam co jest grane bo jeden negatywny, drugi pozytywny i poszłam na betę
Jako tako nie miałam żadnych objawów, żadnych piersi nie czułam, żadnych mdłości itp, jedynie zmęczenie troszkę wieksze31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
Mało zaglądam bo prawie wcale nie pisze na wykresie. Trochę odpoczywam dziś byłam na rozmowie kwalifikacyjnej jutro jadę na bhp.
-
Aciaa, gratuluję Super wiadomość
Budziczek, ja np mam długie cykle i późną owulację, więc wszystko możliwe, choć przy Twoich krótkich cyklach chyba powinna być wcześniej. Pamiętaj też, że czasami zdarzają się cykle bez owulacji i jeśli to jest 1-2 cykle w roku, to jest to zupełnie normalne
Ja dziś odebrałam wyniki tsh i z 3,34 spadło na 2,12 Myślę, że jak dobrze pójdzie, to za miesiąc będzie koło 1