Wiosna 2016 rozpoczynamy owocne starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam do tego drewniane blaty i zieloną roślinność
co do szyby to faktycznie się brudzi, ale najpierw trzeba umyć płynem do naczyń a później płynem do mycia szyb. Frosch do szyb rewelacja. Tym samym płynem czyszczę kuchenkę. Najlepszy sposób.
marzymisie lubi tę wiadomość
-
Czesc kochane
To moj pierwszy post, z gory przepraszam ze brakuje polskich znakow!
Staramy sie z mezem dopiero trzeci cykl, ale ja czuje ze cos jest nie tak. W tym cyklu postanowilam robic testy owulacyjne oraz obserwowac sluz.
Cykle mam ok 25-26 dniowe. Dzis jest 16 dzien i po sluzie plodnym nie ma sladu, testy owulacyjne wychodza negatywne tj. kreska testowa jest jasniejsza od tej kontrolnej. Czy mozliwe aby owulacja wystepowala tak pozno... ? Jestem zalamana ze moze nie mam owulacji:(KasiaB -
Zrobiłam rano sikańca 10- i o dziwo negatywny, potem drugi (czułość 25 ) i wyszła bladziutka kreseczka, nie wiedziałam co jest grane bo jeden negatywny, drugi pozytywny i poszłam na betę

Jako tako nie miałam żadnych objawów, żadnych piersi nie czułam, żadnych mdłości itp, jedynie zmęczenie troszkę wieksze
31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
Mało zaglądam bo prawie wcale nie pisze na wykresie. Trochę odpoczywam
dziś byłam na rozmowie kwalifikacyjnej jutro jadę na bhp.
-
Aciaa, gratuluję
Super wiadomość 
Budziczek, ja np mam długie cykle i późną owulację, więc wszystko możliwe, choć przy Twoich krótkich cyklach chyba powinna być wcześniej. Pamiętaj też, że czasami zdarzają się cykle bez owulacji i jeśli to jest 1-2 cykle w roku, to jest to zupełnie normalne
Ja dziś odebrałam wyniki tsh i z 3,34 spadło na 2,12
Myślę, że jak dobrze pójdzie, to za miesiąc będzie koło 1

III.2019