Wraz z Nowym Rokiem wkraczam z Nową nadzieją ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny Ja tez się przyłącze do was
nam po pół roku udało się zaciazyc ale niestety dzień przed sylwestr em byłam na lyzeczkowaniu bo było puste jajo płodowe i czekam do marca i bierzemy się do roboty ...z drugiej strony ciesze się ze mamy przerwę bo u nas już nie było normalnego współżycia nawet nie odczuwałem przyjemności tylko było. ..mam dni płodne i tyle także może wrócę do normy w końcu i moja głowa tez a czy się uda w tym roku to nie wiem czas pokaże i doceniam ten odpoczynek do marca
zamówiłam jakieś witaminy I dla kobiet starających się. .. wy coś bierzecie???? -
Landryneczka wrote:Hej Paulina przykro mi że tak się skończyło ech . Ale odpoczniecie i z nowymi siłami wznowicie staranka powodzenia :*
Ja biorę Femibion i dodatkowo witaminki . A mój AndroVit Plus i witaminki do tego .Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Ja biorę kwas foliowy, witamin mama (planowanie, ciąża, karmienie) i chela mag czy jakoś tak (planowanie, ciąża, karmienie). Wszystko jednej firmy. Dostępne w Rossmannie
Oraz kupiłam ostatnio olej z wiesiołka i biorę 3 x 2 tabletki
Landryneczka ja mam zumbę, tu ćwiczysz wszystkie mięśnie raczej Dzięki temu też zyskujesz kondycję. Potem może wrócę do nike plus też na xboxa. Mój dzisiaj ćwiczył na tem i nie ukończył sesji bo padł po rozgrzewce Jutro już go zmuszę by zaszedł trochę dalej albo ze mną poćwiczy zumbęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2015, 17:46
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Witam ,w ten zimny wietrzny poranek . :*
Za oknem deszcz i wiatr , mój A. pojechał do pracy a ja leże w łóżeczku bo jak słyszę jak szumi na dworze to aż ciary mam grrr
perelka kochana zmień zmień , też zmieniałam kilkakrotnie i bardzo się cieszę bo mam super przemiłą ginekolog teraz i jest to kobietka Co do prolaktyny ja bodajże też w 4dc robiłam i powiedziała że w dobrych dniach mam badania zrobione tylko kazała mi powtórzyć prolaktynę w 21dc bo to hormon że przez stres się podnosi więc trzeba go powtórzyć .
Lianna super że jednak się skusiłaś . powiem Ci że nawet jeśli by pykło u was nie masz się czym martwić dziecko w pierwszych tyg jest bezpieczne więc spokojnie a też nie pijemy przecież Bóg wie ile od jednej czy dwóch lampek winka nic się nie stanie A nie powiem muszę sobie chyba zakupić winko jakieś słodkie Mmmmm heh narobiłaś mi smaka hahaha kupię sobie i zrobimy sobie wirtualny babski wieczór co wy na to dziewczęta ?
Milejdi jak tam Rybko u Ciebie dziś ?
Miłego dnia kochane Wam wszystkim życzę :*
U mnie w porzadku. Milo ze pytasz caly dzien bylam u tesciow bo wyprawialam urodziny synkowi. Rano odebralam torta i pojechalismy do nich. Ogolnie dzien meczacy i jakies problemy zoladkowe mam. Moze wypije lampke wina przed snem. Maz ma dola, widze to w sposobie jaki mowi i pisze. Nie dziwie mu sie, omijaja go urodziny dziecka przykro mi ze nie mozemy byc razem w tak waznym momencie.
-
nick nieaktualnykama005 wrote:Hey. Przepraszam chwilę tu nie zaglądałam.
Milejdi kat C+E to ja bym się jeszcze zastanowiła. Wiem że dobre zarobki z drugiej strony jakim kosztem.
Ja się o dziwo przestałam bać dentysty. Ochroniarz mojego bloku polecił mi super babkę i na prawdę się nie stresuje. Wcześniej nienawidziłam chodzić do dentysty a teraz jak już muszę to idę
Słuchajcie a ja dzisiaj wreszcie zawzięłam się w sobie i poćwiczyłam. Postanowienie noworoczne zaczęte Teraz musze się go trzymać.
Co do wakacji to mieliśmy plan pojechać sobie gdzieś w ciepłe kraje no ale... Mój sie stara o nową pracę i szlag wszystko trafił bo urlopu nie dostanie. Wiec ja podzieliłam urlop tak ze najwyżej gdzieś na weekend pojedziemy
Wiem wiem, chociaz teraz tez nie jest lepiej -
nick nieaktualnyPaulina27, ja biore kwas foliowy tylko. Musze kupic jakies multiwitaminy bo nie dosyc ze lepiej sie po nich czuje to nie choruje za bardzo jak jest okres przeziebien. No i u nas mozna powiedziec ze starania tez od marca bo wczesniej nie trafimy w dni plodne takze czekamy razem.
-
nick nieaktualnyja też biorę tylko kwas foliowy
A co do ćwiczeń to zaczynam od poniedziałku ponownie spinning. W tamtym roku chodziłam prawie co dziennie i przy początku starań zaprzestałam, ale nie ma co skoro na razie i tak nic nie wychodzi a kilogramy stracone niestety wróciły... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka, normalnie widujemy sie co 2tyg, teraz wypadlo ze 3tyg go nie bedzie. ;/
Dziekuje za zyczenia, urodziny dokladnie ma dzisiaj o 20.30
A co do pijakow to cos wiem na ten temat. Wczoraj jak bylam tam u tesciow na wsi to przyjechal kuzyn mojego meza i wypijal z tesciowa. Kuzyn alkoholik niestety. Jak nie wypije to ma atak padaczki, a jak wypije to od razu agresor i zachowanie nie wiadomo jakie, jakies okrzyki, wymachiwanie rekami, jakby mial halucynacje. Ciezki przypadek. A jesli chodzi o odbieranie prawka to moj mial zabrane od 3 marca 2013 do 3 marca 2014.
Tescie wezme w poniedzialek malego na noc a ja umowilam sie z kolezanka na ten wieczor, mam zamiar troche odpoczac od wszystkiego. Chyba nawet telefon wylacze. -
nick nieaktualnyWiem wiem, bo tez mam duzo znajomych w trasach. No zobaczymy poki co kupilismy auto przed swietami i kasy na razie brak. Teraz tez wlasnie mamy rozlaki po 2tyg.
No roznie z ta praca na tirach bywa. Maz kuzynki rozwozi spozywke do Biedronki i musi byc caly cas pod telefonem. Dostaje telefon, swiatek piatek czy niedziela i musi jechac. To jest przekichane.