Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuzzi idź na zakupy do Pepco. Za 6,99 w porywach do 9,99 kupisz pojemniki szklane na mąkę/cukier/sól itp. Pepco rulezzz
Saxa zeszczaj się na patyka i nie peniaj. Co ma być to będzie. Silna baba jesteś, podołasz każdej sytuacji.
Nowatorka jak możesz wbijać na wątek, nie przeczytawszy choćby kilku pierwszych stron? Napraw Ty się dziewczyno...Maczek, nowatorka, Vesper lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Zuzzi idź na zakupy do Pepco. Za 6,99 w porywach do 9,99 kupisz pojemniki szklane na mąkę/cukier/sól itp. Pepco rulezzz
A ja przeglądam na sklepach internetowych, zastanawiając się, ile zabule za wysyłkę i czy taki słoik ma szansę dotrzeć w całości pocztą. Dziecko internetów
Kocham Cię!
Mam Pepco blisko domu, jutro je napadnę!Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Ja zaraz pojde i naszczam...
Bo mie sie to wszystko nie podoba
Mam urlop od 26 wrzesnia w zasadzie. I nie mam pomyslu gdzie z psem jechac. -
lauda. wrote:
Nowatorka jak możesz wbijać na wątek, nie przeczytawszy choćby kilku pierwszych stron? Napraw Ty się dziewczyno...
Ooops macie racje. Juz nadrobilam. Nie chcemy, chcemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 18:31
Maczek, Morwa, saxatilia, Vesper, Amelcia, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej jak to się stało ,że mój post jest przed postem Amelci ? Jeszcze tego czegoś nie widziałam na forum
najpierw przeczytałam jej post i chciałam go zacytować i napisać co u niej... a tu co ja patrzę? Mój post jest przed jej postem , głupio mi to wyszło , czy wy widzicie to inaczej ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 18:44
-
Morwa nie jesteś sama
Zamówiłam dzisiaj serrapeptazę za 170 zł
Do tego z 80 zł zapłacę w przyszłym tygodniu za resveratrol i mogę siedzieć spokojnie na doopie w tym miesiącu.
Lauda u mnie zlikwidowali PepcoDobrze, że Biedra została.
Edit: Morwa masz moc i panujesz nad czasoprzestrzeniąByłaś pierwsza z postem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 18:46
-
Kurde to może ja teraz pomedytuje i cofne się kilka miesięcy wstecz ,zajdę w ciążę i na dniach będę rodzic?
szkoda ,że to tak nie działa :p a co do postu to muszę im to zgłosić, bo co to za burdello tu mają na forum . Alboooo może to bozia Lauda zaczarowała tak ? Ona ma moc !
a tak w ogóle to mam dzisiaj kiepski dzień. Zrobiłam największą głupotę w życiu , chciałam mieć grzywkę, a grzywka to zło i teraz chyba będę chodzić w czapce aż do zimy :pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 18:54
-
Maczek wrote:Kuuuurczeee
No cóż, dobrze, że mam dużą lodówkę.A na resztę wystarcza zwykłe słoiki z zakrętką, stojące na półce/ w szafce?
Kurde, chyba przesadziłam z ograniczaniem cukru. wpadam w jakieś drzemki łokropne
edit: Morwateż tak zrobiłam z grzywką. było fajnie, dopóki bratowa nie powiedziała, że wyglądam jak Kopernik
w ruch poszły wsuwki i tak się przekulałam do lata;) wytrzymasz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 19:11
Maczek lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ej jak to się stało ,że mój post jest przed postem Amelci ? Jeszcze tego czegoś nie widziałam na forum
najpierw przeczytałam jej post i chciałam go zacytować i napisać co u niej... a tu co ja patrzę? Mój post jest przed jej postem , głupio mi to wyszło , czy wy widzicie to inaczej ?
Morwa, po prostu przewidziałaś co ja za chwilkę napiszę i tyle. To przecież normalne u wiedźm, nie opanowałaś jeszcze wszystkich wiedźmowych zdolności
Morwa lubi tę wiadomość
-
Eva82 wrote:Morwa nie jesteś sama
Zamówiłam dzisiaj serrapeptazę za 170 zł
Do tego z 80 zł zapłacę w przyszłym tygodniu za resveratrol i mogę siedzieć spokojnie na doopie w tym miesiącu.
Lauda u mnie zlikwidowali PepcoDobrze, że Biedra została.
Edit: Morwa masz moc i panujesz nad czasoprzestrzeniąByłaś pierwsza z postem.
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
No tak. Ja muszę dokupić. Jakbym brała 3 razy po 3 to opakowanie na 10 dni!
Spłukałam się z kasy w tym mc a tu jeszcze trochę wydatków
Odstawienie glutenu mi nie służy: jelita bolą i ważą chyba z tonę"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba