Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego najlepszego z okazji Tysiąca Stron!
Dobra, znalazłam lepsze fajerwerki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 14:19
Vesper, lauda., Maczek, Eva82, Morwa, odrobinacheci, Basik122, Katarzyna87, myshka84 lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Saxa, jeszcze kilka dni do Ridża, mam nadzieję, że przyjdzie mimo wszystko, to bardzo uprościłoby sprawę, dziecko powinno mieć dwoje dojrzałych emocjonalnie rodziców i tej wersji się trzymajmy.
Matko, strzelił mnie właśnie znowu hormon ciążowy, w postaci nagłego przypływu miłości do bliżej nieokreślonego, nieistniejącego, mojego przyszłego dziecka. Aż mi łzy napłynęły do oczu. Nie wiem czy to strzał progesteronu?
Ale nie umiałabym z Was zrezygnować chyba...
Dziecko powinno mieć dwoje dojrzałych emocjonalnie rodziców - nawet jeśli nie są to rodzice biologiczni
Zwei, jesteś sercem tego forumnie miej, proszę złych myśli. Dziecko się pojawi - Wasze, to tylko kwestia czasu. Wiem, że łatwo się pisze komuś, kto jest na początku drogi, ale jestem pewna, że doczekacie szczęśliwego finału
PS. mnie chyba też strzyka progesteron
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
Wiedziałam ,że jak zabiorę się za obiad to ktoś rozbije 1000 stronę
Lauda dziękuję za zaklepanie strony :*:*:*
Edit : to i ja zaklepanie stronę dla Ani_84 , która ciężko pracuje z naszą bozią LaudąWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 14:52
Vesper lubi tę wiadomość
-
Dorzucam Maribell, która pewnie zajmuje się teraz swoim wiedźminkiem
No i jeszcze Blondika, bo ją gdzieś wcięło.
Wracam do tematu moli spożywczych.
Robię armagedon w kuchni. Wszystko od teraz mieszka w słoikach - kasze, otręby i inne pierdoły przesypałam.
Ale co robicie z mąkami? W mąkach najszybciej się lęgnie to cholerstwo, a kilogram mąki nie ma szans mi się zmieścić do największego sloika, jaki posiadam - litrowego. A i tak mam go sztuk tylko jeden. Zwykle mam w kuchni co najmniej 4 rodzaje mąk. A czasem i z 10 różnych. Gdzie je trzymac, żeby się do nich nie dobrały te paskudne robale?
EDIT: W temacie moli będąc... Zaklepuuję jeszcze speca owadziego - Ralpinę. Ciekawe, gdzie ją wcięło na tak długo.
EDIT2: Jeszcze Amelcia, Shibuya i VukoCiężarówki drogie, co u Was?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 15:01
Vesper, lauda., Amelcia, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 16:41
Vesper lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Muszę sobie we wtorek trzepnąć hormony znowu 200 zł pójdzie się je*ac:/ chciałam w tym cyklu jechać na dopingu ale teraz się bojam i wolę sprawdzić co jest grane. Nie lubię takiego niezdecydowanego Ridża bo to mi przypomina historie z innego roku ,która się okazała niedomogą lutealną a prawdziwy Ridż przyszedł po 14 dniach. Proszę trzymać kciuki abym we wtorek okazała się być w nowym cyklu a nie wegetowac w starym :p
Edit: Nowatorka witaj :*
Edit 2 : Zwei jak tam po imprezie masz kacora? Ja tam się dzisiaj muszę napić i wale to ,że jest niedziela
Edit 3: 20000 wpis na tym wątku jest mój , jaram sięWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 16:53
lauda., Vesper, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:W woreczku foliowym
To ich nie powstrzymuje... Przezeraja, skubane. Jakims cudem sa w stanie wleźć nawet do pojemnika na żywność z grubego plastiku, z uszczelnianym guma wieczkiemMole-ninjas, szlag by je trafil!
EDIT: O, rozbiłam stronę 1001. Wiecie, że Baśnie 1001 nocy były zboczone?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 17:01
-
Maczek wrote:To ich nie powstrzymuje... Przezeraja, skubane. Jakims cudem sa w stanie wleźć nawet do pojemnika na żywność z grubego plastiku, z uszczelnianym guma wieczkiem
Mole-ninjas, szlag by je trafil!
EDIT: O, rozbiłam stronę 1001. Wiecie, że Baśnie 1001 nocy były zboczone?Vesper lubi tę wiadomość