Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
emaj wrote:Dziewczyny spróbujcie na prawdę na bolące gardło płukanki z wodą utlenioną - 3x dziennie i najbardziej upierdliwy ból gardła przechodzi. Myślę, że każdy ma ją w domu więc spróbować nie zaszkodzi. W ogóle jest mnóstwo ciekawych artykułów na temat jej właściwości i badań dot. wewnętrznego stosowania.
Tak z innej beczki, bo widzę, że jesteście doświadczone i macie sporą wiedzę - czy lekarze powinni się zainteresować minimalnie podwyższoną glukozą (nie po raz pierwszy)? -
Saxa, jeszcze kilka dni do Ridża, mam nadzieję, że przyjdzie mimo wszystko, to bardzo uprościłoby sprawę, dziecko powinno mieć dwoje dojrzałych emocjonalnie rodziców i tej wersji się trzymajmy. Chociaż to Twoje bagno mi się nie podoba
Matko, strzelił mnie właśnie znowu hormon ciążowy, w postaci nagłego przypływu miłości do bliżej nieokreślonego, nieistniejącego, mojego przyszłego dziecka. Aż mi łzy napłynęły do oczu. Nie wiem czy to strzał progesteronu? Serio Alexis była? Dzisiaj strasznie późno wciskałam termometr do pipki, więc nawet nie zaznaczałam...
Zastanawiałam się co będzie jeśli poronię trzeci raz. Obiecałam sobie nie próbować czwarty, żeby znowu nie cierpieć, ale co z Wiedźmami? Chyba powinnam wtedy się wylogować na zawsze, bo po co wchodzić np. na forum winiarzy, jeśli nie planuje się już nigdy pić alkoholu? Ale nie umiałabym z Was zrezygnować chyba... -
Zwei, Tobie progesteron skacze, a mi wyraźnie spada. Przed chwilą prawie zaczęłam ryczec nad bezsensem mego istnienia, ale mąż mnie uratował
I jest mi ogólnie i na wszystkich frontach źleeeeeeeee - od pół godziny
Ridżu już za rogiem! Jak ja nie lubię tych ostatnich chwil przed jego wizytą
Bez Ciebie to forum już nie będzie takie samo. Nie twórz teraz czarnych scenariuszy, tylko zachodź, nafaszeruj Krzesława heparyną i zostań
-
nick nieaktualnyNo mnie sie te cycki tez nie podobaja
Coz jak bedzie dzidzi to bede z wami a chlopa fajnego znajde. Ja jestem zajebista laska generalnie i madra wiec pfff
Doszlam do wniosku ze na prawde dobrze ze stalo sie to teraz. Mimo jego pieknych checi nie dojrzal do rodziny.
Szukam sposobu przytwierdzenia koszyka do mojej boskiej holenderki ( chlop mi zrobil sam) ale trtytytek nie mam.
Dobry dzien bedzie!zwei_kresken, Vesper, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bleh, no właśnie nie wyobrażam sobie zrezygnować z Was tylko dlatego, że będę pytongować w gumce
999 to bardzo dobra strona! Lepsza niż 1000!Vesper lubi tę wiadomość
-
Część i czołem:) witam się z Ridżem:p nie jest on taki zachwycający w tym cyklu bo jeszcze się nie rozkręci dziad ale może juz dzisiaj będę mogła zaznaczyć lekkie krwawienie a zarazem zacząć mój nowy cykl
w tym cyklu staram się o bliźniaki ! Albo takie prawdziwe albo i o znak zodiaku
jakby nie było to może uda mi się z tymi blizniakami
Zwei zaznacz mi Ridża na liście niech wie dziad ,że ja o nim wiem
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:No wczoraj nie mierzylam a dzis z ciekawosci. Ale nie wierze temu termonetrowi nic a nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 13:22
Vesper lubi tę wiadomość
-
saxatilia wrote:
Ufam za to ze dzis bedzie super dzień. Spotykam sie z kumpela w lesie, wypije kawe, zjem coscieszę się, że odnajdujesz w sobie siłę. Wiedziałam, że ją masz
dobrego dnia!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Jak tam laski? Kto rozbija 1000?
P.S. płyn od Baronowej najlepszy na kluchę.
Edit1: zaklepuję Zwei, Kachę, Mar, Zuzzi, Morwę, Odrobinę, Emmę, Śnieżkę, Baronowa, Saxę, Emi, Vesper, Alę, Evkę, Basię i Wiedźmamakota
Edit2: Moderator ma jednak moc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 13:45
Vesper, Maczek, Morwa, odrobinacheci, Katarzyna87, aleala, Emma80, Emma80, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość