Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Vesper wrote:no, wiem, wiem, też o tym słyszałam i byłam pewna, że gotujesz bez glutopaskudztwa
chodzi o to, że po szpitalnym jedzeniu kiszki Ci skamieniały?
ja uważam, że dietą można wiele zdziałać. Miałam też kiedyś różne hece z kiszkami (mam też małą endo-torbiel) i przez całe wakacje byłam na diecie zdrowotnej. stan zapalny w jelitach zniknął, ale torbielka chyba jest - to znaczy, nie wiem czy jest, bo ostatnio słyszałam tylko o pęcherzykach
edit: ale się zblamowałam...to Aleala była w szpitalu...buuu, przepraszam za pomyłkę
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny"Wracam do domu. W Dzień Dziecka. Z pustą, starannie oczyszczoną macicą.
Z dnia na dzień - bez ciąży. Przeżywam to, co zapewne w chwilach straty przeżywa każdy z nas: rodzaj zdziwienia, że świat istnieje i śmieje się nadal, choć mi pękło właśnie serce."
Dzis bylby 16 tc
-
Amelcia piękny brzuszek :*
Jednak dzisiejszy dzień skończył się dobrzeuwaga będę się chwalić : mój mąż został członkiem zespołu, w którym będzie śpiewał
miał dzisiaj przesłuchanie i kupili go
juhuuu
emilanka, Basik122, Vesper, Maczek, odrobinacheci, Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
saxatilia wrote:"Wracam do domu. W Dzień Dziecka. Z pustą, starannie oczyszczoną macicą.
Z dnia na dzień - bez ciąży. Przeżywam to, co zapewne w chwilach straty przeżywa każdy z nas: rodzaj zdziwienia, że świat istnieje i śmieje się nadal, choć mi pękło właśnie serce."
Dzis bylby 16 tcVesper, Maczek, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yousee, ale kicha..., no, pomerdałam wszystko
to przez ten skaczący cukier. albo progesteron
Jak zasnęłam popołudniu śniło mi się, że moja przyjaciółka zostawiła u nas swoje dziecko na kilka dni (bo świetnie sobie ostatnio poradziłam). I zajął się nim mój mąż. I zostawił je same w kąpieli (sic!) wparowałam do łazienki, a tam mała z główką w stronę dna wanienki. Więc ja szybko usta-usta, złapała oddech, potem nie odstępowałam jej na krok. Ktoś mi zaufał, a ja taka kiepska. Chyba się na matkę nie nadaję. No i z tym się obudziłam. Masakra.
Morwa, Saxastaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
dziewczyny, czy możliwe jest, że 3 dni po wizycie szanownej Alexis bagno znów jest rozciągliwe i na maxa przeźroczyste? zguupiałam, czwarty cykl się obserwuję i po szczycie śluzu miałam pustynię, a tu taka zagadkastaramy się od września 2015
-
Vesper wrote:dziewczyny, czy możliwe jest, że 3 dni po wizycie szanownej Alexis bagno znów jest rozciągliwe i na maxa przeźroczyste? zguupiałam, czwarty cykl się obserwuję i po szczycie śluzu miałam pustynię, a tu taka zagadka
Vesper lubi tę wiadomość
-
Vesper wrote:dziewczyny, czy możliwe jest, że 3 dni po wizycie szanownej Alexis bagno znów jest rozciągliwe i na maxa przeźroczyste? zguupiałam, czwarty cykl się obserwuję i po szczycie śluzu miałam pustynię, a tu taka zagadka
Po prostu masz teraz nowy szczyt objawu śluzu
Może Alexis jeszcze się nie zdecydowała i dopiero teraz ostatecznie wpada z wizytą.Vesper lubi tę wiadomość
-
No to albo jestem w trzydniowej cionrzy, albo Alexis mnie dyma!
dobrze, że mąż zaordynował wino na wieczór, to przynajmniej je dobrze spożytkujemyMorwa lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
Vesper wrote:No to albo jestem w trzydniowej cionrzy, albo Alexis mnie dyma!
dobrze, że mąż zaordynował wino na wieczór, to przynajmniej je dobrze spożytkujemy
A bagno ciążowe jest całkowicie nieprzezroczyste, budyniowate, nawet nie czysta biel, tylko takie żółtawe właśnie. I nie spodziewaj się go raczej wcześniej niż nieco po terminie Ridża.
Chyba potrzebujesz nakrętkiVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEhh jak to jest ze mi najbardziej się pytongowac chce jak Ridz ze mną bawi, a mąż w takie trojkaty nie wchodzi.
Zwei nawet nie mysl o tym, że mialabys nas zostawić bez Ciebie to nie to samo.
Amelcia piękny brzusio
Zuu!! Zarazilas mnie molami tez dziś kasze i ryze poszły do kosza.
Saxa Wspieram. -
Jednak jutro idę na badania bo tak mi będzie pasować i jednak kilka odrzuce. Zamierzam sprawdzić tarczyce i zrobić cała trójce bo już na to czas. Zastanawiam się właśnie jakie badania zrobić aby sprawdzić w jakim dniu cyklu jestem tzn czy mam stary czy nowy cykl. Progesteron i estrogen ? Coś jeszcze ? LH i fsh nie wiem czy jest sens. Testosteron nic mi nie powie , a prolaktyny robić nie będę bo nie spełniam "kryteriów" aby ją robić
co radzicie ?
-
zwei_kresken wrote:Raczej dyma. Ja mam właśnie to samo.
A bagno ciążowe jest całkowicie nieprzezroczyste, budyniowate, nawet nie czysta biel, tylko takie żółtawe właśnie. I nie spodziewaj się go raczej wcześniej niż nieco po terminie Ridża.
Chyba potrzebujesz nakrętki
Też myślę, że mnie dyma, ale i tak ją winem ugoszczę. Może się na wersalkę obraziła?
a takie bagno jak piszesz, to mnie zawsze przed ridżosławem nawiedza, co chyba oznacza, że co miesiąc mam cionrze spożywczo-urojoną
odrobina, a mój małż tak przeżywa potencjalne rodzicielstwo, że jest absolutnie pewien, że zaskoczymy za pierwszym razem. Biedaczysko.
Morwa, nie podpowiem, za trudne pytanie... ale kciukam za dobre wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 00:16
staramy się od września 2015
-
witam, ja na nogach od 3:30, uwielbiam te bezsenne noce ;/
pies wyzdrowiał! normalna kupka! aż merdał ogonem jak ją zobaczył, ehhe
moli ciężko się pozbyc, radzę poodsuwac wszystkie szafki w kuchni i powyciągac ogólnie wszystko łącznie ze sztuccami, talerzami itp... -
nick nieaktualnyMaczek wrote:No patrz, wredne! A ja mam naprawdę mnóstwoooo rożnych zbożowych produktów i do tej pory nic się nie działo.
Może przed zimą się pakują do domu.
No właśnie zastanowiło to mnie, że w zeszłym roku tez je miałam przez zimę i zwalczyłam na wiosnę i teraz znowu się pojawiły. -
Kurde, do mnie też przyszły. Znalazłam dzis jednego w kubku. Dodatkowo mysz
uroki mieszkania na wsi
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba