Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Pregnancy test scanner prank, a druga to pregnancy test scanner . Najśmieszniejsze jest to ,że to tylko program i co róż wychodzi co innego a mąż sobie ubzdurał ,że to przeznaczenie a nie zbieg okoliczności haha po kilkunastu skanach i mnie by wyszło ,że w ciąży nie jestem bo jestem facetem ale nie jego nie przekonasz haha
Edit:
Kasia ty nie rób bo wyjdzie Ci jeszcze "Not pregnant / Just gas" i co wtedy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 11:50
Katarzyna87, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Hahaha sciagnelam ten drugi i na kazdy palec reaguje ze jestem w ciazy. Sprawdzilam wszystkie u rak wiec moze przeznaczenie?
A one wszystkie chyba są na androida
edit:
Przeskanowałam się na czymś i nawet płeć mi określiło (rotfl)!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 12:02
-
Pobiore jak sie dorwe do wifi w domu
narazie w robocie siedze i wole sie do tej sieci nie podpinac
-
Morwa wrote:
Edit : Ktosiowa , jaka płeć Ci wyszła ?
(mega rotfl)
aleala wrote:Pobiore jak sie dorwe do wifi w domunarazie w robocie siedze i wole sie do tej sieci nie podpinac
ja zrobiłam online na telefonieciri22 wrote:Hahaha sciagnelam ten drugi i na kazdy palec reaguje ze jestem w ciazy. Sprawdzilam wszystkie u rak wiec moze przeznaczenie?
Ja nawet jak palca nie przykładam mam chłopaka, muszę mieć mega wysoką chabetę, że z powietrza ją wyłowił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 12:09
ciri22, Morwa lubią tę wiadomość
-
ktosiowa wrote:Ja nawet jak palca nie przykładam mam chłopaka, muszę mieć mega wysoką chabetę, że z powietrza ją wyłowił.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ktosiowa wrote:To teraz możemy iść po wino! Jest co świętować i kasa w kieszeni zostaje, jak nie trzeba wydawać na patyki.
teraz odrazu wybierzesz się na prenatalne :p
ktosiowa, Vesper lubią tę wiadomość
-
Aż mnie jajnik rozbolał z tej ekscytacji!
Morwa wrote:No i na lekarzu zaoszczędziłaś o tym też musisz pamiętaćteraz odrazu wybierzesz się na prenatalne :p
Ba! Od razu na porodówkę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 12:26
Morwa lubi tę wiadomość
-
A u mnie chyba jakaś komórka się podzieli i będą jednak trojaczki: dwóch chłopców i dziewczynka ,szkoda ,że imion jeszcze nie pokazuje
mogłabym wtedy leżeć i pachnieć :p aaaa i jeden palec u mnie też sugeruje ,że nie jest w ciąży bo jest facetem:p
ciri22, Vesper lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:A u mnie chyba jakaś komórka się podzieli i będą jednak trojaczki: dwóch chłopców i dziewczynka ,szkoda ,że imion jeszcze nie pokazuje
mogłabym wtedy leżeć i pachnieć :p aaaa i jeden palec u mnie też sugeruje ,że nie jest w ciąży bo jest facetem:p
ja chciałam bliźniaki!
Ale jak to mówią: byle zdrowe było!
-
ktosiowa wrote:Kurcze,
ja chciałam bliźniaki!
Ale jak to mówią: byle zdrowe było!hahaha
Katarzyna87, Vesper lubią tę wiadomość