Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
W Lidlu są ostatnio bardzo fajne soki. Na etykiecie jest napisane, że są świeżo wyciskane. Te soki stoją w lodówkach. Super pyszny jest z pomarańczy
Swoją drogą muszę sprawdzić ile to cudo ma cukru.
Edit: przeczytałam gównoburzę na bolszewikach. Normalnie niepokalane poczęcie. Muszę to zakomunikować mężowi i koniecznie wdrożyć do wykonania, do tego dorzucić magiczne księżycowe poczęcie i będzie jak znalazł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 22:36
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Koleżanka mojego M. kupiła sobie wyciskarkę. Podobno super sprawa
Z tego co wiem, to ona praktycznie każdy owoc w ten sposób traktuje. Tylko że jest to "dość" droga inwestycja
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
Niestety na tym Tymbarku nie było słowa o "naturalnych" cukrach.
Wiadomo, te są we wszystkim. Mój mąż lubi biedronowe soki owocowe w szklanych małych butelkach z lnem czy innymi dodatkami. Też mają cukier, ale to naturalnie występujący.
Cukier jest we wszystkim, dziennie wypijam 1l mleka, a tam też jest, jednak po co go sztucznie dodawać. -
Hello. Moje nowe dziecko się uaktywnilo i mamusia sobie regularnie rzyga. Przy czym nie rano a wieczorami, zwłaszcza przy kąpieli syna. Młody bedzie mial zaprawę jak kiedys jego zona bedzie haftować dla dobra i rozwoju ludzkości
lauda. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:A że nie cionsza, to znaczy, że może to być przedszkolny rotawirus.
Życzę Ci, zeby nie
Niestety raczej coś od dzieci, bo przez weekend niektóre chorowały.
O 24 wymioty ustaly, dziś jest lepiej tylko niebezpiecznie przelewa mi się w jelitach.
-
Morwa, myślę o Tobie i trzymam kciuki! ❤
Odrobina, pewnie dzisiaj będziesz miała sraczkę. Pij smectę i ogólnie dużo płynów przymuj.
A co do cukru w napojach, to ja od dawna piję (ku zgorszeniu moich teściów) wodę z kranu, ew. przegotowaną wodę z kranu. Dodaję sobie kapkę cytyny, czasem nonszalancko łyżeczkę miodu. A soki to tak jak Zuzzi: najczęściej z marchwi i jabłek z sokowirówy.
P.S. Baronowa wieczorne belty bardzo niefajne. Powiem Ci tylko, że ja puszczalam super hafty podczas każdego mycia zębów. A u Ciebie jest ten plus, że dziecko pierworodne zaprawisz w bojach jak sama piszeszMorwa lubi tę wiadomość
-
Morwa
Baronowa wspolczuje wieczornego rzyganka ci prawda nie wiem czy to cionrzowe jest tak samo uciążliwe jak to po nieswiezym kebabie ale to chyba nie ma różnicy, chyba ze kebab byl ostry :p
Milego dnia!! :*Morwa lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Morwa
Baronowa wspolczuje wieczornego rzyganka ci prawda nie wiem czy to cionrzowe jest tak samo uciążliwe jak to po nieswiezym kebabie ale to chyba nie ma różnicy, chyba ze kebab byl ostry :p
Milego dnia!! :*aleala lubi tę wiadomość
-
Kachu wczoraj myślałam o Tobie, byłam prawie pewna, że rodzisz. Dziś Twój termin widzę.
Morwa ściskam kciuki za dzisiaj
Dziewczyny wystarczy, że się u Was na pytonga poskarżę i jakimś cudem się naprawia. Przyszedł wczoraj taki miły, świeży i pachnący to mówię a co tam niech wejdzie do norki bo to może jego ostatnie wejście przed wielkim dniemszczerze to liczyłam, ze mnie coś w nocy ruszy ale nic, nawet poszło w druga stronę, spałam jak zabita, nawet na siku nie wstałam a szanowny pytong prawie zaspał do pracy
No to dziś dzień gości do mnie dziś przychodzi koleżanka też w ciąży, z terminem na grudzień i mama. Wczoraj posprzątałam, dziś tylko poprawię.Morwa lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
witam się jak to lekarz uznał- przeterminowana :)Na ktg skurczy brak, szyjka zamknieta długa, rozwarcia zero...Jak do czwartku nie urodzę przyjmują mnie na oddział i wywołują.
Mała wazy 3700
Zalecenia: intensywnie poużywać chłopa - cyt. ordynator
miłego dnia, idę odespać, bo się lekko stresowałam w nocylauda., odrobinacheci, Basik122, Morwa, emaj, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:witam się jak to lekarz uznał- przeterminowana :)Na ktg skurczy brak, szyjka zamknieta długa, rozwarcia zero...Jak do czwartku nie urodzę przyjmują mnie na oddział i wywołują.
Mała wazy 3700
miłego dnia, idę odespać, bo się lekko stresowałam w nocy
A na suwaczku kwiatuszek nadal nie osiągnął 9-ki.Może trzeba mu jakoś pomóc i będzie z górki.
Powodzenia w rozpakowywaniu.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Blondik dosiadaj małża i działajcie bo nas zakorkujesz i listopada dotrwamy ;p
A nie mówiłam Wam, ze moje dziecko to chyba nie wie jak wyjść bo skurcze to ja miałam wczoraj silne ale niestety łydek... a już zapomniałam co to skurcz łydki. Hmmm czy ja mam Hani jakiś film puścić czy co? Już sama nie wiemRobimy drugiego Dziedzica
-
Wrocilam od obcego gina przed sekunda. Mowie mu ze bagno nie to i ze boli a on mi mowi ze mam robic bete. To mowie ze nie ma szans na cionerze i to jakis jebisz a on zs skoro taka madra jestem to po co przyszlam gdy wiem lepiej :p dal recepte i kazal zrobic bete jak beta - to brac globule dowcipna. Ogilnie to przemily starszy Pan : .
Edit. Krwi nie upuszczam zrobie rano sikanca w trybie 3D White i czekam na Ridża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 12:48
-
aleala wrote:Wrocilam od obcego gina przed sekunda. Mowie mu ze bagno nie to i ze boli a on mi mowi ze mam robic bete. To mowie ze nie ma szans na cionerze i to jakis jebisz a on zs skoro taka madra jestem to po co przyszlam gdy wiem lepiej :p dal recepte i kazal zrobic bete jak beta - to brac globule dowcipna. Ogilnie to przemily starszy Pan : .
Edit. Krwi nie upuszczam zrobie rano sikanca w trybie 3D White i czekam na Ridża. -
Blondik wrote:witam się jak to lekarz uznał- przeterminowana :)Na ktg skurczy brak, szyjka zamknieta długa, rozwarcia zero...Jak do czwartku nie urodzę przyjmują mnie na oddział i wywołują.
Mała wazy 3700
miłego dnia, idę odespać, bo się lekko stresowałam w nocyMęcz chłopa ile wlezie niech Madzia wychodzi. Ostatnio dowiedziałam się że intensywne poszukiwania butów dobrze robią na poród. Dwie moje znajome dzień przed swoimi porodami szukały sobie butów a wiadomo jak to jest, trzeba się schylić i przymierzyć. Porody w ekspresowym tempie na następny dzień
-
Basik, ale ja wiem że żadnej cionrzy w tym cyklu nie mam :p nawet tej umyslowej :p
Wiem, Baronowa tez myslala ze miala cykl bez Alexisowy ;p ale ja jestem pewna braku bolszewika w moim brzuchuszkoda mi kasy na chabete. Dopiero jesli sikaniec poranny zbudzi jakies watpliwosci co do wyniku to pojde upuscic krew