Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
55monika5 wrote:Hej, dziewczyny czy jest szansa żeby udało się zajść w ciąże podczas choroby partnera i zażywania przez niego antybiotyków (grypa), dodam że nie miał gorączki?
Specjalnie dla Ciebie rozwaliłam torebkę z herbaty. Grzebię, grzebię i widzę, że zasyfiłam sobie cały stolikLipton się nie nadaje. Zrobię sobie potem pokrzywę i spróbuję powróżyć jeszcze raz
Basik122, lauda., Mona_M, marzusiax, Maczek, albumina, Vesper lubią tę wiadomość
-
55monika5 wrote:Hej, dziewczyny czy jest szansa żeby udało się zajść w ciąże podczas choroby partnera i zażywania przez niego antybiotyków (grypa), dodam że nie miał gorączki?
-
Dobra, odpaliłam lapka, to napiszę Wam a propos jedzenia szpitalnego u mnie.
Otóż ostatnio był ogłoszony i rozstrzygnięty nowy przetarg na firmę cateringową. Poprzednia umowa kończyła się, a była o tyle kontrowersyjna, że jedynym warunkiem do spełnienia przez zwycięzcę była cena - nie było mowy o jakości i składzie posiłków.
I teraz najlepsze: nowy przetarg wygrała ta sama firma co poprzednio (!!!).
Czyli serwowane są nadal skwary z mlekiem oraz w ramach dostarczania pacjentom witamin, dodawany jest liść sałaty
Ale za to oddziały są remontowane jak szalone, a porodówka to już całkiem europejska
Kasia ja kupiłam na pierwszy raz majstrowania z sushi zwykły zestaw startowy "House Asia". Dla amatorów bardzo fajny, bo na raz zużyjesz całą zawartość.
A co do ryżu, to żeby się nie rozpadł i ładnie rolował, to musisz go kilkukrotnie przepłukać zanim ugotujesz - do tzw. białej wody. Ot i cała filozofia.
Mąż w ramach jakiegoś tam prezentu, wykupił mi warsztaty z sushi masterem. Polecam każdemu, kto chce bawić się rolowaniem w domu. Super sprawa! -
Katarzyna87 wrote:Specjalnie dla Ciebie rozwaliłam torebkę z herbaty. Grzebię, grzebię i widzę, że zasyfiłam sobie cały stolik
Lipton się nie nadaje. Zrobię sobie potem pokrzywę i spróbuję powróżyć jeszcze raz
Ojjj Kacha, z liptona wróżysz? Weeee przestań. Powróż lepiej z przedporodowej kupy. Może Twoje "wirusssski" przejdą na koleżankęBlondik, Vesper lubią tę wiadomość
-
55monika5 wrote:Dziękuję za odpowiedź osobą, które potraktowały moje pytanie poważnie
lauda., Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem dziewczyny jak jest na innych wątkach ale tu do nas wpadają nieraz laski rzucą jakimś idiotycznym pytaniem w nadziei że my tu po medycynie jesteśmy i od razu możemy im ciążę wywróżyć
Zastanawiam się co je składnia do zadawania pytań tutaj a nie lekarzowi
-
Dzień dobry Wiedźmy. Moje 3xS dało dupy. Tylko mnie nogi bolą, ale jedno s było całkiem przyjemnie... tylko mała nie dała się wywabić. No to trudno trzeba dalej uskuteczniać może do czwartku wyjdzie.
Blondik gratulacje! No i nie stresuj tam tylko na spokojnie rozkręcaj laktację a jak nie wyjdzie to przecież się nic nie stanie!
Jadę do położnej dzisiaj mam nadzieję, że po raz ostatni w tej ciąży.Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Dzień dobry Wiedźmy. Moje 3xS dało dupy. Tylko mnie nogi bolą, ale jedno s było całkiem przyjemnie... tylko mała nie dała się wywabić. No to trudno trzeba dalej uskuteczniać może do czwartku wyjdzie.
Blondik gratulacje! No i nie stresuj tam tylko na spokojnie rozkręcaj laktację a jak nie wyjdzie to przecież się nic nie stanie!
Jadę do położnej dzisiaj mam nadzieję, że po raz ostatni w tej ciąży.Może pomaga a może farta miały ale zawsze coś
Ja wizytę mam jutro i jestem też ciekawa co się ciekawego dowiem, pewnie tyle że rodzę 30 przed północą -
Dziękuję osobĄ, które przegoniły ode mnie Blejka. Na wszelki wypadek zdezynfekowałam się wczoraj naleweczką na noc
ACC- nadejdźże! Schłodziłam już drinki do 36,15Basik122, lauda., Vesper lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Basik u mnie to odpada, nie schylę się tak nisko a i stopy tak popuchnięte, że męskie musiałabym mierzyć
Ale może od zakładania moich coś ruszy, bo dziś mam zamiar wcisnąć się w botki a nie trekiAle spokojnie doczekasz się i ty najpierw Majka niech się wykluje bo porządek musi być
-
Basik ja w weekend nie wchodziłam, więc myślałam, że Majka już molestuje mamę po tej stronie brzucha. A swój dziś będę molestować bo mam całe mieszkanie do poodkurzania i podłogę do umycia. mam zamiar ją wyszorować na kolanach
A wiecie co? w sobotę miałam wielgachne spuchnięte stopy i prawie nie mogłam chodzić, jak mój nięmąż to zobaczył pojechał do lidla i kupił miskę z masażem do stópno ze świecą takiego
Kacha a może to, że masz brzuch większy to tez sobie wmówiłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 13:24
Robimy drugiego Dziedzica
-
Katarzyna87 wrote:Wydaje mi się, że nie ma co na mnie czekać ;p
chyba serio jestem w ciąży urojonejTak sobie do mózgu wbiłam, że się udało, że nawet brzuch mi urósł!
Maks 10 dni mnie przetrzymał i nic na niego nie działało więc wiem jakie to jest denerwujęce ale kiedyś wyjdą napewno więc rozluźnić zwieracze i relax
Edit
Od wczoraj mam na brodzie krostę mega bolącą, takie zawsze mi się robiły przed RidżemWygląda paskudnie i równie paskudnie boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 13:33