X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, umarłam z śmiechu, czytając Wasze posty - zgadzam sie z Wami w pełnej rozciągłości. Właśnie pomyslałam, ze teraz każda z nas powinna zalozyc wątek, w którym zbierze: wszystkie spod tego samego znaku, wszystkie, które maja rak samo na imie, których mężowie maja tak samo na imie , które posiadają, psa, kota, ewentualnie inne zwierze futerkowe bądź nie, które maja @ w tym samym czasie...litości!!

Apropos pytań postów mądrych inaczej, ostatnio był wpis o tym, ze dziewczyna boi sie, ze nie uda jej sie zajść w ciąże, a jednocześnie bała sie, ze już jest w ciąży....

PS ja jestem spod strzelca,wiec tez nie mogę sie dopisać, a co najwyżej zastrzelić:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:39

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za niedługo stworzą fora i podfora i będziemy wchodzić tak:

Forum > Starając się - ogólne > Urodzone w Marcu > Rybcie, Rybeńki, Rybczucie > Późna Aleksis > Endo i PCOS > Mam problem z mężem... a tam "mam problem z mężem, nie chce pytongować codziennie w płodne, jak go do tego zmusić? Jak mu wytłumaczyć, że seks w pozostałe dni jest zbędny i żeby przeniósł chętkę właśnie na TE dni?

Uwielbiam Nasze Czarownice ;)

Basik122, Summerka, przyszła mama:), Maczek lubią tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcę Wam powiedzieć, że zawiesiłam się na chwilkę czytając temat o "baranicach"...
    Miałam tam napisać, że zajebiście ich dużo, ale jestem w końcu byczycą-bykusiem-byczeczkiem i niestety nie mogę wejść...

atdc20mmxp7m5026.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuzzi wrote:
    O widzisz! Pisałam chwilę temu, że się nażarłam dzisiaj ryb. To może jednak jestem w ciąży?! Co z tego, że miałam Ridża - mordercę - co chwilę któraś powtarza, że znajoma córki brata ciotki ze strony ojca zaszła w ciążę i miała jeszcze okres przez trzy miesiące... A moje hipercienkie złuszczone endometrium na USG to pewnie niedopatrzenie lekarza, bo ciąża zbyt wczesna, o!

Głupawka i zwątpienie w przeciętny poziom inteligencji w narodzie...
    Jest na forum teraz dziewczyna która tak miała, dostała Ridża a w ciąży jest amba_2

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No już trudno... kupię se makrelę i zeżrę skoro tak polecacie :P

Edit: i będzie mi towarszyszyła piosenka "jedzą rybę, jedzą rybę... makresli smak, to miłości znak..." :D
    https://www.youtube.com/watch?v=MkRoqemHjHY

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 09:13

Basik122 lubi tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem Raczek nieboraczek i też nie mogę, a szkoda :-( Ale to jest to samo z wątkami z danym rocznikiem bądź miejscem zamieszkania.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik... ja Ci dobrze radzę, patrząc na Twój wykres i "wystrzał armatni" też zjedz rybę :D ;D

Basik122 lubi tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu jakiś baranek, żeby mógł tej lasce odpisać ;p?

Hihi Lauda miałam to samo, chciałam coś napisac, ale uznałam, ze nie mogę, jestem wszakże Rybą!

lauda. lubi tę wiadomość

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja już wszystko rozumiem! Nie zachodzę, bo ja panna jestem. Jakbym się sąsiadom na oczy pokazała!Jak to człowiek taki niewyedukowany.... :D :P

Muszę też założyć wątek:
    "Panna z dzieckiem - jak zareagowałoby otoczenie na wieść o Twojej ciąży??????"

lauda., Summerka, Basik122, zwei_kresken, Katarzyna87, Eva82 lubią tę wiadomość

• lauda. Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to taka mądrość na dzisiaj. O podejmowaniu decyzji - pewnie nie tylko w czekając w kolejce ;)

https://www.facebook.com/video.php?v=678162748905069&fref=nf

P.S. A poza tym te misie są takie ładne... :D

Emma80 lubi tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźminki, czemu Was jeszcze nie ma na liście staraczek ja się pytam?! :D
    http://www.iv.pl/images/65057330063594596406.jpg

Emma80, lauda., przyszła mama:), Maczek, Basik122, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odpowiedź moim zdaniem jest prosta - w podawanych danych do wpisania nie ma znaku zodiaku :P
    Edit: oraz innych ważnych danych, jak na ten przykład częstotliwość pytongowania :D

mar wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:23

lauda., zwei_kresken, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, teraz mam pytanie, na które odpowiedź będzie na wagę mojego życia.

Mianowicie, czy któraś z Was Wiedźmy wie co to jest za zielsko?????

Moja teściowa wcisnęła mi to w niedzielę, twierdząc jakoby była to melisa jadalna. Ale to nawet koło melisy nie stało (tzn, teraz stoi u mnie na parapecie :) ). Wygląda inaczej, ma większe mięsiste liście, koloru jasnozielonego, dosyć mocno owłosione, a łodyżki nie są jak u melisy czworokanciaste, tylko okrągłe i również owłosione. Jak się to coś poruszy, to wydziela intensywny zapach.

83636cc99dd7856fmed.jpg

• lauda. Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie melisa. Melisa nie ma owłosienia. Jesli mówisz, że pachnie intensywnie, to może to być młody lubczyk lub jakaś odmiana młodej mięty.
    To jest zdjęcie babki czekoladowo-miętowej z młodą miętą na wierzchu. Wygląda tak samo jak Twoje zielsko ;)
    http://www.iv.pl/images/41337950222421164307.jpg

atdc20mmxp7m5026.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna87 wrote:
    Jest tu jakiś baranek, żeby mógł tej lasce odpisać ;p?

Hihi Lauda miałam to samo, chciałam coś napisac, ale uznałam, ze nie mogę, jestem wszakże Rybą!

No wiesz, w erze gender zawsze możesz być ryba, ale czuć sie baranica....;)

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:
    Amelcia wrote:
    Odpowiedź moim zdaniem jest prosta - w podawanych danych do wpisania nie ma znaku zodiaku :P
    Edit: oraz innych ważnych danych, jak na ten przykład częstotliwość pytongowania :D

Tak, tak - widziałam to, ale już sił mi brak i cyckie me młode i jędrne opadają (o rękach już nie wspomnę). Widocznie każda tutaj ma silną potrzebę założenia i "moderowania" wątku. Chuj, że pierdyliardowy i w takim samym temacie, potrzebny jak piąte koło u wozu. Tak musi być i koniec.
    Ja się nie wpisałam, bo właśnie nie ma tam, tak ważnych informacji o jakich pisze Amelcia. A to jest przecież gwóźdź programu lub ostatni do trumny logicznego myślenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:39

atdc20mmxp7m5026.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    To nie melisa. Melisa nie ma owłosienia. Jesli mówisz, że pachnie intensywnie, to może to być młody lubczyk lub jakaś odmiana młodej mięty.
    To jest zdjęcie babki czekoladowo-miętowej z młodą miętą na wierzchu. Wygląda tak samo jak Twoje zielsko ;)
    http://www.iv.pl/images/41337950222421164307.jpg

Mniam....fuck, a ja czekolady nie mogę.,,

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Summerka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:
    No już trudno... kupię se makrelę i zeżrę skoro tak polecacie :P

Edit: i będzie mi towarszyszyła piosenka "jedzą rybę, jedzą rybę... makresli smak, to miłości znak..." :D
    https://www.youtube.com/watch?v=MkRoqemHjHY

Czytając pytania z forum to chyba ..., makreli smak to fasolki znak;)

lauda., Basik122 lubią tę wiadomość

klz9zbmh5xgwp3to.png
    mjvyt5odxe9y0ge4.png
  • Emma80 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mar wrote:

Widziałam to i mnie trochę zatkało. Jaki to ma sens? Co to wnosi? Zresztą tam wymagane jest podanie zbyt wielu szczegółów, po których w razie czego, kojarząc jeszcze inne informacje, które ktoś nieświadomie napisze w różnych tematach, ktoś będzie mógł zidentyfikować użytkowniczkę. Świat jest naprawdę mały.

Co do tematów z imieniem, czy rocznikiem, też sensu większego nie mają, ale może jeśli chodzi o miejsce zamieszkania, to służą one wymianie informacji na temat lekarzy, miejsc leczenia itp, to jestem w stanie zrozumieć.

Próbowałam też znaleźć jakieś interesujące mnie tematy i niestety się zawiodłam. Większość wątków sprowadza się do szukania objawów ciąży, często już zaraz po owulacji. ;P

Tak sobie wczoraj czytając pomyślałam, że bardzo się cieszę, że jest ten czarodziejski wątek. :)

Starania od 09.2011r.
    sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
    14 c.s.
    luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
    wrzesień 2016 - usuwamy polipa...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lauda. wrote:

Nie mięta to też nie jest, ma zupełnie inny zapach i smak. Zaparzone smakuje jakoś dziwacznie :( To co mam na zdjęciu, to uszczyknięte końcówki ogromnie długich pędów. Teściowa to trzyma na parapecie w kuchni. Ma to coś długie pędy, rozkładające się na wszystkie strony, przeważnie bez liści, tylko na końcach. No i mięta też ma czworokanciaste łodygi owłosione lub też nie. Lubczyk zupełnie odpada - nie te liście nie ten smak. Będę grzebać dalej. Dzięki Lauda

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 12:44

‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ