Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:Wiedzma gratulacje! dorodna córcia
czekamy na foto
Baronowa, trzymam kciuki.
Dylemat: robić obiad, czy udawać, że się nie wyrobiłam -
dziewczyny, złapałam dołek, chyba przestanę się badać... czego się nie tknę, coś jest nie tak...
właśnie odebrałam wyniki badań z 23 dc, kiedy to myślałam, że jestem po ovu. Wynik 5,73 ng/ml (faza ovu 0,8-3.0, lutealna 1,7-27). Zrobiłam też "z głupia frant" androstendion (na wynik czekałam ponad 10 dni): 3,42 ng/ml przy normach 0,3-3,30..., czyli podwyższony. @ ciągle nie ma, tempki nie badałam, bo leki były dowcipne, a teraz czekam na nowy cykl...
Na dodatek dobry polecony gin ma fatalne opinie w necie, mam wizytę na poniedziałek, wizyta kosztuje...300 złiść, nie iść? szukać dalej?...gin-endo z cudownymi opiniami ma odległe terminy, jestem zapisana dopiero na 7 grudnia. dobrze, że idę jutro do endokrynologa... endo chyba nie da mi nic na @, nie?...
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:dziewczyny, złapałam dołek, chyba przestanę się badać... czego się nie tknę, coś jest nie tak...
właśnie odebrałam wyniki badań z 23 dc, kiedy to myślałam, że jestem po ovu. Wynik 5,73 ng/ml (faza ovu 0,8-3.0, lutealna 1,7-27). Zrobiłam też "z głupia frant" androstendion (na wynik czekałam ponad 10 dni): 3,42 ng/ml przy normach 0,3-3,30..., czyli podwyższony. @ ciągle nie ma, tempki nie badałam, bo leki były dowcipne, a teraz czekam na nowy cykl...
Na dodatek dobry polecony gin ma fatalne opinie w necie, mam wizytę na poniedziałek, wizyta kosztuje...300 złiść, nie iść? szukać dalej?...gin-endo z cudownymi opiniami ma odległe terminy, jestem zapisana dopiero na 7 grudnia. dobrze, że idę jutro do endokrynologa... endo chyba nie da mi nic na @, nie?...
-
Morwa wrote:A ten endo gin to ma takie terminy odległe na prywatne wizyty ? Ja bym nie szła do tego za 300zl ,szkoda by mi było wydać tyle kasy za wizytę
znacie kogoś w Krakowie z nieodległymi terminami?...
edit:
czy na zbicie androgenów nie daje się tabsów???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 12:19
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:dziewczyny, złapałam dołek, chyba przestanę się badać... czego się nie tknę, coś jest nie tak...
.
Skoro w 23 dniu nie bylo owu to bym poczekala jescze -
WiedźmaMaKota wrote:Pisze na szybko. Urodziłam Hanie wczoraj o 15.21 jest ogromna 4260 g i 57 cm. Dałam radę z oxytocyna wypchnąć ją z siebie ale musieli mnie postraszyć kleszczami... B. cały czas był przy mnie i mnie wspierał. Pozdrawiam że szpitala w którym dobrze karmią
Łiiiii gratulacje!!! Hania prawdziwa córa wiedźmy w pełnię księżyca urodzona. Dochodzcie do siebie i wracajcie do domu cieszyć się sobą.
A ja siedzę w poczekalni i pewnie se dzisiaj poczekam jak ta królewna ze shreka... Wczoraj pelnia, więc dzisiaj na porodowce rejwach i szał CC.
Edit:
Zdążyłam to napisać i przyszedł mój gin. Boszzz czy to normalne tak zacieszać na widok gineksa??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 12:31
Vesper, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Wiedzma graty ;*****
Vasperwierze ze przez infekcje mialas slabe wyniki a w ogolnym rozrachunku wszystko jest dobrze :*
Baronowa, kciuki ;* -
Mamy dziwią 9 rocznice ślubu może dziecko zrobi prezent i sie ukaze w pelnej okazalosci
ciri22, Morwa, lauda., Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduję się.
Z Żabką wszystko w najlepszym porządku, waży ok. 3.250, fika wesoło.
Na poród się nie ma jak na razie, więc czekam grzecznie.
Skurczaki to straszaki, dopóki czuję dobrze ruchy i wody się nie sączą, to leżeć i pachnieć (taaa chyba śmierdzieć od tego lenistwa) w domu
Wrzucam Wam mój brzuch - ALE CZEKAM NA WASZE, bo jak nie to usuwam!
przyszła mama 2, ciri22, Basik122, Ralpina, odrobinacheci, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny