Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelcia wrote:ok, chyba muszę wytłumaczyć mój poprzedni wpis
zebra - ptak z rzędu wróblowatych, rodzina astryldowate, rodzaj Taeniopygia, pochodzący z Australii
PKS - pora kociego spania
PKO - pora kociego obiadu
No przecież Amelcia już się kiedyś chwaliła swoją zwierzęcą menażerią .
Fajne skróty.Amelcia lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Hehe, ja właśnie odpisałam.
Nie wiem, czy dobrze.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyposzedł w pizduuuu amelcia, przepraszam za wyrażenie:)
ale już nie walczę, teraz znów chcę sie bawić, świrować,korzystac:) odwaliło mi na starość hehe:) ale ileż można 2 lata sie starałam-koniec z tym:)
zaczynam od pt, mój żon wraca z niemczarni spadamy na dechy w góry, zamierzam imprezować , szaleć , zgubiłam w tych staraniach radośc zycia...koniec z tym:)
więc staraczką nie jestem, ale waszą towarzyszką w staraniach jak najbardziej:)mar, Emma80, Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Zaczyna tu u nas panować niepokojące rozluźnienie dupy. Przyszła mama, Matleena, Amelcia... Ja też dołączyłam do luźnych dupeczek i Kacha...
Ja staraczką jestem nadal, ale liczę raczej na szczęśliwy zbieg okoliczności. I nie chcę krakać, ale pewnie z takim luzikiem zaciążymy wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 20:27
-
Dziewczyny dopadłam neta na tym końcu świata. Musze Wam koniecznie oznajmić, ze przed chwila robilam test i wyszedł kurcze pozytyw! Boli mnie brzuch jak na Ridża a kreska nie jakiś cień cienia ale gruba nieco bledsza od kontrolnej. Zrobie jeszcze jutro rano bo zabrałam dwa teściory. Jutro Wam powiem co wyszło i może zapodam focie jak bedzie net chodził
przyszła mama:), lauda., Blondik, Amelcia, Basik122, Emma80, zwei_kresken, Maczek, Matleena, Katarzyna87, Morwa lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
nick nieaktualnyhehe lauda nie krakaj czarownico- wiedźmo Ty jedna:)
ja nie chcę !! zablokowałam się i koniec chce balować, jechać na tomorrowland znowu do Dani, chce zacząc budowe tego mojego zamczyska i dopiero chce zaciązyć za jakiś rok:)
ale wam zyczę kochane wiedźminki brzuchów do samej ziemi!! -
Kurwafamargarynapalma!!!!!!!!!!!!!!! Ależ moje krakanie szybko podziałało. No szoczek lekki
3 minuty od krakania i masz: zaciążona! WOW i łałałiła!!!
Marribell: wrzuć zdjęcie obsikanego papierka!
Edit: ahahaha a tak się bała z Ridżem spotkać na stoku i w spodniach wacianych narciarskich, a tu masz! Wykrakałam!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 20:26
zwei_kresken, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uwaga! Odśpiewuję hymn:
Zagnieżdżona, zagnieżdżona, zagnieżdżona, zagnieżdżona-aaa
Marribell wrote:Dziewczyny dopadłam neta na tym końcu świata. Musze Wam koniecznie oznajmić, ze przed chwila robilam test i wyszedł kurcze pozytyw! Boli mnie brzuch jak na Ridża a kreska nie jakiś cień cienia ale gruba nieco bledsza od kontrolnej. Zrobie jeszcze jutro rano bo zabrałam dwa teściory. Jutro Wam powiem co wyszło i może zapodam focie jak bedzie net chodziłmar, przyszła mama:), Basik122, Emma80, Maczek lubią tę wiadomość
-
u mnie pomysł na luz w dupie pojawił się podczas przyjścia Ridża... ej! a może to ten Ridżu ma z tym coś wspólnego i nam takie idee podsyca? Mi generalnie też jakoś tak ulżyło na duszy i ciele, jestem po prostu zmęczona.. jednak nadal chcę należeń do staraczek wspierać Was wszystkie:)
Marribell !! gratuluje!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarribell wrote:Dziewczyny dopadłam neta na tym końcu świata. Musze Wam koniecznie oznajmić, ze przed chwila robilam test i wyszedł kurcze pozytyw! Boli mnie brzuch jak na Ridża a kreska nie jakiś cień cienia ale gruba nieco bledsza od kontrolnej. Zrobie jeszcze jutro rano bo zabrałam dwa teściory. Jutro Wam powiem co wyszło i może zapodam focie jak bedzie net chodził
Ekstra, super, gratulacje!!!!!
Pijemy dziś za Twoja fasolkę!! -
nick nieaktualny
-
Marribell wrote:Dziewczyny dopadłam neta na tym końcu świata. Musze Wam koniecznie oznajmić, ze przed chwila robilam test i wyszedł kurcze pozytyw! Boli mnie brzuch jak na Ridża a kreska nie jakiś cień cienia ale gruba nieco bledsza od kontrolnej. Zrobie jeszcze jutro rano bo zabrałam dwa teściory. Jutro Wam powiem co wyszło i może zapodam focie jak bedzie net chodził