Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dzisiaj zajebisty trening. Wtargaliśmy z mężem z dołu do mieszkania cześci na 3 szafy, 2 regały i stół. Bedziemy mieć meble, łiiii! Ale padam na pyszczek i czuję, że przetrenowałam mięśnie.
Oj, będą zakwasy... Ciekawe, co sobie jutro pomysli lekarz, jak będę jęczeć, wspinając się na samolocik
A teraz małż ma gigantyczne lego, siedzi na podłodze i skręca
-
Nowa perełka...
"zaczelam lezec z chusteczka a na boku to nie radze dziewczyny gdyz właśnie ja wtedy usypialam na lewym i lewy jajowod wlasnie byl zaciazony a jak wiadono macica jest na srodku a nie po bokach"
stąd: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wyplywajaca-sperma-i-pozycje-po,5838,2.html?sd=1
Nie miałam serca kpić i spróbowałam uświadomić...
Uważajcie! Jak będziecie leżeć na boku po seksie, to Wam wpadnie do któregoś jajowodu i będziecie mieć pozamaciczną...odrobinacheci, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
zuzzi wrote:Nowa perełka...
"zaczelam lezec z chusteczka a na boku to nie radze dziewczyny gdyz właśnie ja wtedy usypialam na lewym i lewy jajowod wlasnie byl zaciazony a jak wiadono macica jest na srodku a nie po bokach"
stąd: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/wyplywajaca-sperma-i-pozycje-po,5838,2.html?sd=1
Nie miałam serca kpić i spróbowałam uświadomić...
Uważajcie! Jak będziecie leżeć na boku po seksie, to Wam wpadnie do któregoś jajowodu i będziecie mieć pozamaciczną... -
nick nieaktualnyTe laski chyba nie oglądały filmu pt. "Jancio Wodnik" bo jeszcze tak żadna nie robi:
proponuje żeby zamiast świecy wieszały się pod sufitem za nogi i wisiały kilka godzin, a najlepiej całą noc
Tylko co, jeżeli zaciążą wtedy w gardle, albo w mózgu
Edit:
Dziewczyny, czy mogę być w ciąży? Proszę odpowiedzcie, to bardzo ważne. Zrobił mi się syf na lewym cycku! <ło matko> Czy to oznaka ciąży?????
P.S. Dodam, że jadłam łososia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:39
Emma80, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelcia wrote:Te laski chyba nie oglądały filmu pt. "Jancio Wodnik" bo jeszcze tak żadna nie robi:
proponuje żeby zamiast świecy wieszały się pod sufitem za nogi i wisiały kilka godzin, a najlepiej całą noc
Tylko co, jeżeli zaciążą wtedy w gardle, albo w mózgu
Edit:
Dziewczyny, czy mogę być w ciąży? Proszę odpowiedzcie, to bardzo ważne. Zrobił mi się syf na lewym cycku! <ło matko> Czy to oznaka ciąży?????
P.S. Dodam, że jadłam łososia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmelcia wrote:Zapraszamy, a masz zaświadczenie od psychiatry lub farmaceuty????
(patrz pkt 7 wiedźmowego regulaminu)
Basik122 wrote:Oprócz zaświadczenia od psychiatry musisz też być posiadaczką wrednego rudego charakteru i dużego luzu w dupieBasik122, zwei_kresken, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Ja zaraz wciskam moją luźną dupę w ciasny trykot i lecę machać hantlami. 3 kilo! Fstyt! Fe!
Laski, kiedy następna impra owulkowo- testowa? Takie jesteśmy przecież zsynchronizowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 17:24
-
zwei_kresken wrote:Ja zaraz wciskam moją luźną dupę w ciasny trykot i lecę machać hantlami. 3 kilo! Fstyt! Fe!
Laski, kiedy następna impra owulkowo- testowa? Takie jesteśmy przecież zsynchronizowane