Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:
-
Władzy przeszkadza wykształcone społeczeństwo, bo większość "starej kadry" nie ma nawet matury...
Blondzik niestety Madzia wdała się w tatęMusisz nadal pracować nad swoją kopią
To masz taką myszkę na ręce, czy siniak?
Ja już po Ridżu a brzuch nadal boli. Chyba to strach przed pałką ginki... Ciekawe co mi z podwozia wyczyta..
Lauda trzymasz się jakoś czy to jeszcze nie dziś? Przydało by się nowy worek zaciążonych rozpocząć bo nie będzie komu kibicować
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Czesc dziewczyny, trzymam się, Żaba trzyma się mnie i to jeszcze nie dziś. Siedzę sobie właśnie w mojej poradni, czekam na gina. Miałam ktg. Wszystko jest dobrze, ale na wyjście się jeszcze nie ma
Czekam na Wasze pozytywne cykle, żeby ładnie zapętlić ciąże wśród wiedźm -
Łomatko! Jak mi nie służy L4: lenistwo level ekspert
aleala, lauda., Blondik lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee czasem trzeba sie polenić
to jest dobre dla urody
Yousee lubi tę wiadomość
-
powiem Wam coś strasznego...kuzyn mojego szwagra miał córeczkę...roczną...dziewczynka bawiła się pilotem do tv...wyjęła baterię i połknęła... malutka zmarła, dzisiaj pogrzeb...
starszne, chwila nieuwagi...to aż nierealne, że taki maluszek mógł połknąć taką baterię... głupia zabawka dana dziecku, ale też nie da się miec oczu dookoła głowy -
nick nieaktualnyWitam szanowne panie.
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i uznałam, że pora wyleźć zza krzaków.
O wróżbę nie proszę ponieważ nie prowadzę wykresu.
Gratuluję zaciążonym, świeżo upieczonym mamom, i kibicuję staraczkom.
Miłego poniedziałku- chociaż to oksymoron.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 14:24
Blondik, Morwa, Katarzyna87, myshka84, lauda., Vesper lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:powiem Wam coś strasznego...kuzyn mojego szwagra miał córeczkę...roczną...dziewczynka bawiła się pilotem do tv...wyjęła baterię i połknęła... malutka zmarła, dzisiaj pogrzeb...
starszne, chwila nieuwagi...to aż nierealne, że taki maluszek mógł połknąć taką baterię... głupia zabawka dana dziecku, ale też nie da się miec oczu dookoła głowy
Wspolczuje mocno. -
macduska wrote:Witam szanowne panie.
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i uznałam, że pora wyleźć zza krzaków.
O wróżbę nie proszę ponieważ nie prowadzę wykresu.
Gratuluję zaciążonym, świeżo upieczonym mamom, i kibicuję staraczkom.
Miłego poniedziałku- chociaż to oksymoron.chcę taką podusie!
macduska lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:powiem Wam coś strasznego...kuzyn mojego szwagra miał córeczkę...roczną...dziewczynka bawiła się pilotem do tv...wyjęła baterię i połknęła... malutka zmarła, dzisiaj pogrzeb...
starszne, chwila nieuwagi...to aż nierealne, że taki maluszek mógł połknąć taką baterię... głupia zabawka dana dziecku, ale też nie da się miec oczu dookoła głowytragedia na całe życie, wyrzuty sumienia
niestety nie da się wszystkiego dopilnować
trzymajcie się.
Ja idę w końcu coś zrobić, to znaczy porządek w szafie"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
starszne, chwila nieuwagi...to aż nierealne, że taki maluszek mógł połknąć taką baterię... głupia zabawka dana dziecku, ale też nie da się miec oczu dookoła głowywspółczuję straszna tragedia:(
-
Jakby niepatrzec pilot to nie zabawka. Chociaz fakt. Dzieci do pilotow ciagnie. Ogolnie elektronika ciagnie dzieci.
Moja jedna kuzyneczke tak ciagnelo do myszki od komputera ze dostała swoja wlasna osobista. I tylko TA myszka mogla ja uspokoic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Witaj:D zajefajna macica a jakie endo, musisz dużo pić
chcę taką podusie!
Hehe, żeby mieć takie endo to musiała bym pić wino wiadrami.A ja tak po cichutku sobie w alkoholizm popadam.
Macica to mój znak rozpoznawczy. Zmagam się z nią już ponad trzy lata.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 14:59