Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:W takim razie jeden i drugi doktorek do dupy:p pierwszy ślepy a drugi jasnowidz
Moim skromnym zdaniem ten pierwszy gin nie widział pęcherzyka tak jak u mnie było w poprzedniej ciąży . Wszyscy twierdzili ,że jest widoczne jedno ciałko żółte a dzieciaczków było sztuk dwie ,więc to niemożliwe, tym bardziej przy takim ich ułożeniu. Inna sytuacja bywa jak tworzy się w macicy pseudopecherzyk przy pozamacicznej a u mnie ten pęcherzyk wytworzył zarodek ,więc nie mógł być pseudopecherzykiemtakże ten tego - rób 3 oznaczenia proga bo to fajna sprawa jest i liczę na pozytywnego patyka na końcu wykresu:)
hahaha, podsumowanie iście wiedźmowe, ale najwłaściwsze
wykres jedno, gini drugie, testy lh trzecie, a życie i tak swoje
ale Twoją opowieść czytam trzy razy i muszę googlować, żeby zrozumieć ją w pełni, i jeszcze, żeby zrozumieć, czemu to wszystko wiesz...także życzę Ci po raz kolejny, i życzenia będę powtarzać, żebyś zdrowo i gładko przeszła całą ciążę, bezpiecznie urodziła i oddała łożysko kolejnej wiedźmie, i żeby małe Morwiątko było zdrowym i oczywiście najwspaniaszym wiedźmiodzieciakiem
no zobaczymy, co z tym progiem będzie w następnych badaniachMorwa lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
JoHanna wrote:Vesperku robi się tam u Ciebie bardzo ciekawie
Faktycznie coś Ci lekarze kręcą... Ładny ten prog jak na 2 dpo. Trzymam kciuki!
-
ciri22 wrote:Vesper ja stawiam ze.... Masz dziewnych doktorkow i mam nadzieje ze za tydzien bedziesz szukac nowego ale do ogladania swojego wiedzmiatka
boszze, zaliczyłam już 5 ginów w okolicy, nie mam siły już szukać
a jak Ty się masz Ciri, plecy już nie bolą? bo coś mi mignęło, że miałaś kłopoty bólowe...staramy się od września 2015
-
nick nieaktualnyDla dziecka to sie szyka juz w innych kategoriach ;p wiesz ten od zaciazenia ecale najlepszy nie musi byc do prowadzenia ciazy i na odwrot
A dzieki u mnie dobrze. Wygrzalam jak dziewczynu radzily i nastepnego dnia juz o wiele lepiej. Teraz czasem jak sie schylam rwie mnie w nodze wiec moze podziebilam albo cos. Nie wazne szybko przyszlo szybko poszloVesper lubi tę wiadomość
-
Zwei dobrze ze będzie uregulowane, że kobieta z "niepowodzeniem położniczym" <ja jebie jaka nazwa> teoretycznie nie będzie leżała z kobietami w zdrowych ciążach. Smutne jednak, że trzeba było to zapisać, a nie było to oczywiste.
Jeden dzień leżałam oczekując na poród z kobietami, które urodziły i mimo że u mnie wszystko było ok, to psychicznie w pewnym momencie siadłam i polały się łzy. Nie wiem czy dałabym radę po poronieniu zostać w szpitalu i do tego na sali z matką z dzieckiem.
Vesper wydaje mi się, że czytać z wykresu to my potrafimy lepiej niż Twój doktorek. Sikaj na patyka dwukreskami i potem sru do lekarza nr 1, żeby mu pokazać niepokalane poczęcie
Vesper lubi tę wiadomość
-
Vesper wrote:hahaha, podsumowanie iście wiedźmowe, ale najwłaściwsze
wykres jedno, gini drugie, testy lh trzecie, a życie i tak swoje
ale Twoją opowieść czytam trzy razy i muszę googlować, żeby zrozumieć ją w pełni, i jeszcze, żeby zrozumieć, czemu to wszystko wiesz...także życzę Ci po raz kolejny, i życzenia będę powtarzać, żebyś zdrowo i gładko przeszła całą ciążę, bezpiecznie urodziła i oddała łożysko kolejnej wiedźmie, i żeby małe Morwiątko było zdrowym i oczywiście najwspaniaszym wiedźmiodzieciakiem
no zobaczymy, co z tym progiem będzie w następnych badaniachdla ciekawostki w tym cyklu tez mi długo wychodziły testy owu takie mega pozytywne. Pewnie wychodziły by i do momentu @ albo nadal ale po skoku temperatury dałam se siana(robiłam je do 4dpo), od taka dziwna istota ze mnie
kiedy robisz kolejne badanie proga , w piątek ?
Nie masz może zapasu testów ciążowych?Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVesper ja jak Morwa w szczesliwym cyklu mialam dwa pozytywne testy owu potem nie szczalam i w 5dpo dalej byl pozytyw! Wiec kto wie
Edit: i jeszcze szczajac w 5 dpo na patalo owulacyjnego smialam sie ze chyba mi ciaze wywrozyl noo i 5 dni pozniej sie okazalo ze naprawde ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:49
Vesper lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Oby progesteron w kolejnych badaniach nie spadał tylko piął się ładnie w górę
dla ciekawostki w tym cyklu tez mi długo wychodziły testy owu takie mega pozytywne. Pewnie wychodziły by i do momentu @ albo nadal ale po skoku temperatury dałam se siana(robiłam je do 4dpo), od taka dziwna istota ze mnie
kiedy robisz kolejne badanie proga , w piątek ?
Nie masz może zapasu testów ciążowych?
Obykolejny robię w czwartek, ostatni w sobotę, do poniedziałku wszystko się wyjaśni.
byłam przerażona tymi testami..., uznałam, że z owu już nic nie będzie, do tego ta skacząca tempka. tylko cycki mnie nie zawiodły
mam nadzieję, że Twoje oczy mają się już lepiej!staramy się od września 2015
-
ciri22 wrote:Vesper ja jak Morwa w szczesliwym cyklu mialam dwa pozytywne testy owu potem nie szczalam i w 5dpo dalej byl pozytyw! Wiec kto wie
Jeśli to prawda, to niech ślepy gin brutal spada na drzewo, bo mnie tak skiereszował, że dwa dni dochodziłam do siebiebo to by znaczyło, że na pierwszej wizycie byłam już po owu, chociaż nie było pęcherzyka dominującego. Wtedy, i bagienko by się zgadzało
uciekam, Wiedźmuszki, dobrej nocy!
edit:
Morwa nie cierpię na niedostatek patoliale poczekam grzecznie do poniedziałku. Zuu przykładem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:53
ciri22 lubi tę wiadomość
-
Pijerszaaaaaa!!!
Melduję Dzień Żaby!zwei_kresken, ciri22, Emma80, Basik122, Baronowa_83, myshka84, Yousee, Maczek, aleala, Katarzyna87, kattalinna, ktosiowa, Marta.83, JoHanna, odrobinacheci, Vesper, Izoleccc, WiedźmaMaKota, Ralpina, marzusiax, Morwa, emaj lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Pijerszaaaaaa!!!
Melduję Dzień Żaby!Katarzyna87, lauda., Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny