Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja kupowałam ostatnio w aptece internetowej gemini i byłam w szoku jakie jest przebicie na aptekach stacjonarnych. Moje witaminy na gemini 9zl a w aptece 23. Szok! No fakt jak u mnie w małym mieście jest ponad 10 aptek i wszystkie się ładnie utrzymują.
Czekam z niecierpliwoscią na bete
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyEmaj to te co ja mam tabletki sa jak ten proszek tylko w formie tabletki dokladnie takie same, ale jak szybko przelkniesz to nie poczujesz
ale cos za cos ma o wiele wycej tej macy w macy niz to co pokazywala chyba Morwa tam jest 1/4 tego co w mojej.
-
Takie przeciążenie na lini, że mi już 2 razy nam prąd wyłaczyli na chwile. A może to ten huragan? Psa by na zewnatrz nie wygonił tak wieje na południu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 18:57
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnymoj ma takie:
http://krukam.pl/pl/p/Maca-100-tabletki-100g-na-Plodnosc-Libido/1251
tylko podwojna dawke bo 1000mg jest w jednej tabletce noo i jest ich 100 a nie 200 ale to wychodzi na to samo. na pewno to latwiej zjesc niz ta w proszku... tylko trzeba duuuuuza iloscia wody popic -
nick nieaktualny
-
Zuu przeca - no gdzie te wyniki - jesteśmy - może już są - wyluzowane - sprawdź teraz :p
A tak na serio, jakie by nie były (oczywistym jest, że życzę przyrostu, jednak życie nauczyło, że może być różnie) osiągnęłaś połowę sukcesu - możesz zajść w ciążę :*Maczek lubi tę wiadomość
-
176,10.
Przyrost o 130%.
UffffBaronowa_83, Morwa, macduska, Emma80, Katarzyna87, Eva82, ciri22, marzusiax, JoHanna, emilanka, zwei_kresken, Vesper, odrobinacheci, kamika23, Basik122, kattalinna, Ralpina, lauda., Yousee, aleala, ktosiowa, Blondik, myshka84, WiedźmaMaKota, Amelcia lubią tę wiadomość