Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:
Kurdeczki, tygodnie na silce nieuniknione, żeby coś takiego zmajstrować... Małżowe tygodnie, bo ja wystarczy, że się wypnę
-
Emma80 wrote:A wiecie, że podobno po pytongowaniu dobrze jest się wysikać, żeby wypłukać ewentualne bakterie?
Mi się i tak zwykle chce sikać jak tak jestem od środka wygnieciona A jak te siuśki miałyby wypłukać bakterie ze środka? Irygację nimi robić?
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Amelcia wrote:
Edit:
Dziewczyny, czy mogę być w ciąży? Proszę odpowiedzcie, to bardzo ważne. Zrobił mi się syf na lewym cycku! <ło matko> Czy to oznaka ciąży?????
P.S. Dodam, że jadłam łososia
Hmmm... Nie zjadłaś makreli, a to jednak nie to samo.
A co do syfa - ja miałam ostatnio na prawym i się nie udało, więc nie wiem, nie wiem, może cień szansy jest?
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zuzzi wrote:Mi się i tak zwykle chce sikać jak tak jestem od środka wygnieciona A jak te siuśki miałyby wypłukać bakterie ze środka? Irygację nimi robić?
No nie wiem, myślałam, że Wy wiecie coś więcej.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualnywypłukac bakterie z cewki moczowej zuzzi, bo jak pytongujesz to się mieli, wszystko ociera i można sie tak załatwić
ja gdybym się nie "wylała" po pytongowaniu mogłabym już spokojnie łykać antybiotyk zapalenie pęcherza u mnie 2 razy w mies cholera wie skąd, więc sikam i po pytongowaniu dla bezpieczeństwa:)...na antybiotyku pić nie wolno wolę dmuchac na zimne:)Emma80 lubi tę wiadomość
-
Zorganizowano konkurs na najlepszy egzotyczny owoc. Każdy miał przekonać jury, że jest najlepszy. Wychodzi cytryna:
- Jestem cytrynka, super witaminka.
Później wychodzi kiwi:
- Jestem kiwi, mój smak was zadziwi.
Przyszła marakuja:
- Jestem marakuja i nie mam... nic do powiedzenia.
Katarzyna87 wrote:a propos kształtów tak mi się przypomniało
Katarzyna87, zwei_kresken, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amelcia wrote:A i owszem i wzajemnie. Z utęsknieniem czekam na kolejny sezon GoT oraz na kolejną książkę
Zastanawiałam się co to za kolejny tajemniczy skrót ten GoT i wklepałam w wyszukiwarkę. Dowiedziałam się, że to "Górska Odznaka Turystyczna". Hihi
(Już wiem, wystarczyło dodać słówko "sezon" i już wujek wiedział o do pytam).Amelcia lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Kurdeczki, tygodnie na silce nieuniknione, żeby coś takiego zmajstrować... Małżowe tygodnie, bo ja wystarczy, że się wypnę
A jesteś w stanie go utrzymać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 21:56
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
zwei_kresken wrote:Urynoterapia dopochwowo?
W sumie chyba lepiej, niż podjęzykowo...
Ale co wtedy, gdy... co, jeśli... jesli by... w siuśkach tez były BAKTERIE?!
EDIT: Przyszła mama, tak jak mówiłam i tak mi się chce sikać
Mało tego! Ja się jeszcze "odpompowuję" Tak mnie ci od napro nauczyli, żeby mi się potem resztki pytongowych eliksirów nie pierdzieliły ze śluzem na drugi dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 22:00
-
zwei_kresken wrote:Jako Matka Chrzejstna i Baba Jola tego wątku błagam- nie idźmy tą drogą!
Aaaaa przypomniało mi się. Jak Zwei jest Baba Jola, to ja jestem Baba Jaga (i wierzcie mi, serio-jestem). I mam nawet odpowiedniego dowcipaska:
Baca leży z Jagną w łóżku. Ona mówi do niego:
- Baco, gniewom się.
- A za cóz to się Jagno gniewocie?!
- Nie jo się gniewom ino wom się gnie!
Badum-tssss. Kurtyna.
zwei_kresken lubi tę wiadomość