Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik czyli wypisz wymaluj jak moj siostrzeniec. Wkońcu postanowi sie wyspać, ;*
-
Też słyszałam o tym otulaczu, jako o skutecznej metodzie (po staremu becikowanie
)
No, i jeszcze ktoś wrzucał filmik pokazujący jak uspokoić płaczące dziecko - ktoś, coś?
Blondik ewidentnie potrzebujesz odpoczynku. może jakaś bliska osoba może Ci pomóc, żebyś trochę zregenerowała siły?
trzymaj się!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
To jest ten filmik o uspokajaniu
https://m.youtube.com/watch?v=j2C8MkY7Co8&time_continue=8&ebc=ANyPxKoKUg3VgDi2zDOQ-n7d6AXw4uCoo9RSg5U9WDSbegrLQWmTQZ1XY6bqwBemLsa4o3eKYvkHJSo1qTAtBC_OFDDtoVODOgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 11:04
-
nick nieaktualny
-
kattalinna, myślę, że nie masz się czego obawiać, tam jet monotematycznie i od jakiwgoś czasu jest tylko przerażająco-nakręcony monolog rosax. Nawet nie czyta postów bezpośrednio nie potwierdzających jej ciążę więc luuuuzzzz
(a mnie nerw ogarnia od wczoraj i zaraz mi oczy odpadną od tego wykręcania nimi)
Ale jakby kto się czepiał to mój wkurw jest taki przed@jutro Ridża goszczę
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Blondik spróbuj otulic Madzie w kocyk do snu. Ja Hanie tak otulam i to bardzo pomaga
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b384c0df24d.jpgciri22, emilanka, Katarzyna87, przyszła mama 2, Cytrynka_, Maczek, Basik122, odrobinacheci, Vesper, JoHanna, lauda., emaj, Emma80, aleala, kattalinna, Yousee lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyOh Boze Boze jaka piekna Hania
Ale wam te dzieci rosna
I widze ze masz Szumisia. Pomaga cos? bo cena mnie przeraza takiego gadzetu
Edit: A poza cena to jego dzwiek mnie mega wku**ia. Widzialam go na jakis targachWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2015, 14:54
-
Ciri dziękuję w imieniu Hani.
Szumiś to dla mnie ogromny ratunek. Hania ma po ojcu zamiłowanie do spania przy jakimś jednostajnym dźwięku. Ale przed porodem nie kupuj, raczej ściągnij sobie biały szum na telefon i jeśli to będzie działać to wtedy rozważ zakup Szumowinka (tak pieszczotliwie go nazwaliśmy z Diabłem).
A w ogóle to Hania chyba już postanowiło zostać modelką. Jest długa a szczupła... Ciuszki zakładam jej już na 62 a nie waży 5 kg. Pielęgniarka środowiskowa kazała jej wciskać jedzenie bo przybiera za mało. ;/Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:Ciri dziękuję w imieniu Hani.
Szumiś to dla mnie ogromny ratunek. Hania ma po ojcu zamiłowanie do spania przy jakimś jednostajnym dźwięku. Ale przed porodem nie kupuj, raczej ściągnij sobie biały szum na telefon i jeśli to będzie działać to wtedy rozważ zakup Szumowinka (tak pieszczotliwie go nazwaliśmy z Diabłem).
A w ogóle to Hania chyba już postanowiło zostać modelką. Jest długa a szczupła... Ciuszki zakładam jej już na 62 a nie waży 5 kg. Pielęgniarka środowiskowa kazała jej wciskać jedzenie bo przybiera za mało. ;/
O bardzo CI dziekuje za ta radeTak zrobie, na razie i tak kasy nie mam to zawsze powiem w razie czego rodzinie zeby zrzutke zrobila to zawsze mniejszy wydatek
A co do wagi, nie martw sie, nadgoni w koncuniektore dzieci tak maja, ja w rodzinie mam kilka takich przypadkow i kolo 3 miesiaca dopiero zaczely przybierac na wadze a wzrost za to zwolnil.
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Ciri dziękuję w imieniu Hani.
A w ogóle to Hania chyba już postanowiło zostać modelką. Jest długa a szczupła... Ciuszki zakładam jej już na 62 a nie waży 5 kg. Pielęgniarka środowiskowa kazała jej wciskać jedzenie bo przybiera za mało. ;/Katarzyna87 lubi tę wiadomość