Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Ala nie chce być pesymistką, ale idź na chabetę, bo mnie to bardziej na torbiel wygląda. Oczywiście mam nadzieję, że się mylę!!!
Od wysokiego LH?
Co kilka cykli wysikuję cienie, a jak zainwestowałam w testy owu, to druga kreska blada cały cykl, a tłusta (pozytyw) przez 5-6 dni aż. Oczywiście w cyklu z biochemiczną biel wizira była ;]
Vesper, używam Pre-seed i jest ok, neutralny. Fajny poślizg daje, ale moim zdaniem wystarczy tak ze 2ml, więc najlepsze rozwiązanie to żel w tubce z osobnym aplikatorem. Te w jednorazówkach (innej firmy) zostawały mi w 70% niewykorzystane. Drogo to wtedy wychodziło.
Za to nie polecam Durexa. Miałam w planach ogień w majtkach, ale nie taki dosłownyPo tym dziadostwie zamiast seksu był sprint pod prysznic, żeby to z siebie błyskawicznie wypłukać. Nigdy więcej...
Edit: linkWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 06:01
Vesper lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:
Ja w ogóle nie czuję świąt. Mam deadline w robocie na 23ciego, wychodzę z pracy o godzinie zamknięcia przeciętnej galerii handlowej, o poczcie nie wspominając, więc nawet nie mam prezentów. W tym roku święta kojarzą mi się tylko że zgonem w robocie. Dzisiaj byłam tam "tylko" 10 godzin... Po przeliczeniu na ilość przepracowanych godzin moja pensja spada poniżej średniej krajowej. Chce mi się wyć. W styczniu przekazuję połowę roboty w nowe ręce, wtedy nie wiem co będę robić codziennie przez 8 godzinChyba w nosie dłubać
Będziesz nadgodziny wybierać.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Dzięki, Impresja
Z moją skłonnością do infekcji zareagowałabym pewnie tak samo na Durexa
Zwei, mega wyjaśnienie, podziwiam twoją wiedzę.
Ja się nie wpisuję w standardy... Wygląda na to, że na diecie IG mój płaski brzuch chyba przyrośnie do kręgosłupaGorzej, jeśli cycki stracę
Ale się wybawiłam
Po urodzinowej imprezie małża, bojam się, że zostanie alkoholikiemBarek mamy tak wypchany butelkami, że na trzy sylwestry by wystarczyło
Dobrej niedzieli, Wiedźmy!Marta.83 lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Wylaszczylam sie u kosmetyczki wczoraj rano, teraz zamiast robic cos na swieta to gnije na uczelni i zwijam sie z bólu brzucha/jajników/pęcherza sama nie wiem czego, pozatym pms mnie łapie i wszyscy mnie wkurzają... W szkole musze do 20:30 kwitnąć.. Wiedźmuszki moje kochane, milego niedzielnego wieczoru!
-
Ja upieklam ciastka imbirowe
co prawda z cukrem i glutenem ale są pycha! I jak pachnie w domu...
Miłego wieczoru!Maczek lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
spoko, wpadajta do mnie
coś mocniejszego do nich również się znajdzie
grzaniec lub baileys!
aleala lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Marta.83 wrote:ja dziś w 10dpo wieczorem wysikałam trollcień
a właśnie miałam drinka sobie lac, bo mam kaca po wczorajszych...
Oooo, a ja wyszczałam trollollollo pozytyw na owulacyjnym. Czyli Ty za 4 dni wysikujesz nie trollollollo kreskę, a ja za 4 dni pękam jajo
https://m.youtube.com/watch?v=KaqC5FnvAEc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2015, 21:29
Marta.83 lubi tę wiadomość
-
Hej, hej.
A ja dzis mialam wyjsc z pracy o 18 ale roboty w wuj to do 20 zostaliśmy. Szefowa na odchodne nawet "dzieki" nie rzucila.
Teraz 3 dni podobnego zapieprzu... Wigilia luz i z 3 dni wolnych jednak mam tylko 2... Jestem mega podkurwiona... Zapytana czy te nadgodziny to jakos do odebrania czy cos powiedziala ze nadgodziny w handel sa wliczone i to normalne... Buuu. Czuje sie jak niewolnik... Mam ochote plakac i rzucic jej fartuchem prosto w twarz.
Oj zbiera sie tej mojej szefowej, zbiera. -
Marta, jutro poniedzialek, dobry czas na chabete!
Cytrynko, z przykrościom witam w gronie wiecznie wkur.wionych z powodu pracy i szefostwa
Zwei jaram sie wizją pękającego jajaMarta.83 lubi tę wiadomość
-
witam się z zapaleniem spojówek, skąd to cholerstwo się przypałętało...jak do wieczora kropelki nie pomogą jadę na ostry duzyr okulistyczny...osttane zapalenie spojówek skończyło się u mnie wrzodem na rogówce leczonym sterydami przez półtora roku..tfutfu...
kto dziś sika?
ostatnio mniejszy ruch tutaj chyba wszystkie w kuchni siedzą