Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Hej Morwa... A no jutro albo pojutrze. Znalazłam jeszcze jeden test to go wykorzystam. Ale nie chce za szybko.
temperatura u Ciebie coraz fajniejsza obyś miała bezalkoholowego sylwestra
Ja w poniedziałek idę zrobić proga żeby zobaczyć mniej więcej co tam słychować, według owu mam dzisiaj 6dpo ciekawe jak jest naprawdę
A jak chodzi o temat Jakupa to ja o dziwo nie mam problemunawet 3 razy dziennie wzywa mnie na konferencję, także miejsce się zwalnia i można jeść nadal
-
My jakos swiat nie celebrujemy na szczescie
zrobilismy typowo swiateczna potrawe - lasagnie
marzusiax, to prawda, czas leci jak woda.
Ja dzis zostalam zabrana na krotki spacerek,bo od wtorku leze i gnije - od razu mi lepiej ^.^
Dzieki Wiedzmy za mile slowa o imieni Oliwka :]
Morwa, ja z Jakupem tez problemow nie mam, ale pamietam jak piec lat temu wlasnie w okolicy swiat, gdzie je sie zwykle wiecej Jakup przez 7 dni sie nie pokazal i zadne leki nie pomagaly O.O -
nick nieaktualny
-
Jutro pewnie nie wstanę z łóżka, coś czuje ,że wszystko będzie mnie bolało. Teściowa mnie zabrała na nordic walking, szybko złapałam zasady poprawnego chodzenia z kijami. Jakoś inaczej wyobrażałam sobie takie chodzenie. A potem wymyśliła sobie abyśmy się przeszły po górach. Niewiadomo skąd zrobiły się 4 godziny, a miałyśmy wyjść na pół godzinny spacerek. Nie czuję pośladków, a nogi wlazły mi w ď*pe :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 17:19
-
Święta męczą :p
Jednak muszę pochwalić mojego Klocuszka:)
Wczoraj byliśmy na rodzinnej imprezie (18tka kuzyna). Była towarzyską, uśmiechniętą i grzeczną Kluską. O 22:30 jeszcze była z nami na parkiecie. Później padła i spała opatulona w kocyk nie zważając na bas na parkiecie, głośne dyskusje podpitego wujostwa przy stole czy śpiewy (niekoniecznie kolęd:). Po powrocie do domku cycuś i do 7:00 spała. Ot taki prezent od Majeczki dla rodziców
Jednocześnie rodzinka mnie zaskoczyła. Nie było wyrywania sobie dziecka. Dopiero jak sama zaproponowałam, żeby ktoś ją podnosił to brali. Pytali się nawet czy mogą jej zdjęcia robić, bo przecież rodzice mogą sobie tego nie życzyć.kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość
-
U mnie we wsi bardzo popularny stał się nordic walking, ale niestety w 90% jest to łażenie między domami, zaglądanie ludziom do okien i ogródków i plotkowanie co oczywiście nie ma nic wspólnego z tym sportem. Ale jak by coś to one przecież dbają o zdrowie, a kijki ciągną za sobą. Uroki małych wiosek. Wszyscy o wszystkich muszą wiedzieć wszystko. Jak mi zmarło dziecko, to wiedzieli wszyscy ale nie ma kto iść zapalić znicza. Skoro cię bolą poślady to ćwiczyłaś uczciwie
Cytryna jak zaznacze zielona krope to udostępie - czyt. Długo to nie nastąpi
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Cześć!!!
Witam się z Wami kochane po świętach jako niekwestionowany mistrz trollingu
W ciąży nie jestem, moja podwyższona chabeta to dzieło 14cm ( wiem ogromna ) torbieli na lewym jajcu. wczoraj dostałam ogromnych bóli i krwawienia wiec małż zawiózł mnie na IP, tam doktor zaglądną i mówi, ze to Ridż i duża torbiel. Ale że miał przed oczami kartkę z labu z moja chabeta to mówi że sprawdzimy krew. Ponieważ poziom nie uległ zmianie bo wynik dalej w okolicach 30 to uznalismy że o żadnej cionrzy w tym cyklu nie ma mowy bo 1) takie torbiele lubią oszukać 2) najprawdopodobniej nie było Alexis
OGŁASZAM SIE TROLLEM ROKU 2015:D
BUŹKI:*:*Marta.83 lubi tę wiadomość
-
już kiedyś miałam taką dużą i szybciutko się wchłonęła więc się szczególnie nie przejmuje
edit: przy okazji tajemnica spóźnionych kresek rozwiązanaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 12:47