Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka nie przejmuj się temperaturą bo i mi dzisiaj spadła , chociaż wczoraj piłam , taki typ tak ma :p wczoraj mi teściowa pokazała artykuł o naprotechnologi w gazecie i pytała czy nie chcemy skorzystać. A jak odpowiedziałam jej ,że jej głosowanie na PiS doprowadziło do braku in vitro to odpowiedziała ,że zawsze mogę pojechać do Niemiec:/ teść życzył bliźniaków i wkręcał, że predyspozycje są. A ja słuchając ich widziałam tylko predyspozycje do chorób :p
-
Ja też się witam świątecznie od godziny pod wpływem
jakbyście nie wiedziały to dzis święto Jana i z tej okazji swieci sie wino. Z rodzinka potem wypilismy je
a wczoraj kolendowanie u szwagra rownież zaprawione alko
ale fajne mam święta!
Ala toż to szaleństwo z tą torbielakuruj się szybko i wracaj do gry!
U nas na wsi też są kolka nordic walking, które zaglądają ludziom do ogródków
Moje kije też kurz zbierają ale muszę je zacząć używać bo to fajny sposób rekreacji
Idę ogarniać jakiś obiad. Miłego świętowania jeszcze dzisiaj"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Zwei tez sie zastanawiam jak na jajku taki olbrzym moze sie zmiescic. Przeciez nasze jajka nie sa wcale takie duze...
Mam ubaw z kolezanki w pracy. Wczoraj do 2 swietowala. I jest na etapie ze niby jeszcze trzyma ale juz nie do konca. I marudzi ze chce spac. I robi do tego smieszne minki. -
Ja pije piwko na kacyka :p
14 cm to gigant i myślę ,że na 7 gramowym jajniku się nie wytworzył, pewnikiem pomyliłaś miary :p w najdłuższym odcinku osiąga jajnik góra 5 cm może 6 , wiec taka torbiel musiałaby być tworzona przez wieczność a nie przez jeden cykl
Edit:
Jutro ponad 300 zł na badaniaszlag by to trafił !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 14:49
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Powaznie, ale to wyjasnia moj bol od 2 tygodni.. Stelaż sie smieje ze cwicze rozciąganie brzucha przed cionrzom właściwą. Dawno nie miałam tak bolesnego Ridża... A no i zapomnialam napisac ze jak wciągu tygodnia cholera nie bedzie sie zmniejszac to wycinamy no i oczywiscie marker podwyzszony ale przy takiej torbieli to norma
-
Ja się ciągle zastanawiam jak mogę mieć pcos i nie mieć problemów z torbielami. Miałam tylko raz i to w ciąży w czerwcu , która zniknęła bez leków. Mam mega fuksa albo ten pcos to kit nad kitami. Jako na zespół przestało jest różna obsada tak sobie to tłumaczę, chociaż w głębi serca nie wierzę;:p
-
Morwa wrote:Ja się ciągle zastanawiam jak mogę mieć pcos i nie mieć problemów z torbielami. Miałam tylko raz i to w ciąży w czerwcu , która zniknęła bez leków. Mam mega fuksa albo ten pcos to kit nad kitami. Jako na zespół przestało jest różna obsada tak sobie to tłumaczę, chociaż w głębi serca nie wierzę;:p
Ja też torbiel miałam tylko w ciąży, a tak to zawsze mi się wchłaniały te niepęknięte pęcherzyki, nigdy nie przekroczyły 30mm.
Morwa lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Ale PCOS nie musi oznaczać torbieli, to co widać w obrazie USG, te koraliki, to niekoniecznie muszą być zaraz torbieluchy
Ja też torbiel miałam tylko w ciąży, a tak to zawsze mi się wchłaniały te niepęknięte pęcherzyki, nigdy nie przekroczyły 30mm.
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Ala, już nie hoduj takich gigantów. Wi tam poswiatecznie objedzona makrela. Dieta bez nabiału Madzi nie pomogła. Nadal sluzowate kupki i wielki placz, jutro kolejna wizyta u pediatry. Oby nie spadła na wadze, bo wtedy pewnie szpital... co jadlyscie dobrego?
-
Jagah wrote:Ala- jaka mialas wysokosc markera? U mnie wyszło 424, lekarz od razu kieruje na laparoskopie..
w karcie informacyjnej mam tak :
torbiel lewego jajnika aktywna hormonalnie, w usg zasłaniająca obraz jajnika, bez cech patologicznych -
aleala wrote:
w karcie informacyjnej mam tak :
torbiel lewego jajnika aktywna hormonalnie, w usg zasłaniająca obraz jajnika, bez cech patologicznych
Nieeeee, no wiadomo, 14cm to jeszcze nie patologiaaaaa
aleala, lauda., Marta.83 lubią tę wiadomość
-
Hoł, hoł, hoł!!!
Dziecko śpi. Mąż śpi. Cisza. Osiągnęłam mały błogostan.
Ala! ja również mam telefon mniejszy niż Twa narośl. Zmobilizuj się dziewczyno i zamień narośl na latorośl
Nie wiem jak u Was pogoda, ale u mnie święta iście wielkanocne. Pięknie, słonecznie, stokrotki w parku, trawka zieloniutka.
Dzieci teraz zimy nie zaznają/znają. Trochę szkoda, bo w świątecznym śniegu jest coś magicznego, nie sądzicie?
Mrozu nima, śniegu nima,
Gdzie ta pierdolona zima?
Sanki kurwa zardzewiały,
Narty też się rozjebały.
Tylko deszczyk pada z nieba,
Więc się dzisiaj nachlać trzeba!Eva82, Cytrynka_, emaj, WiedźmaMaKota, ciri22, Blondik, aleala lubią tę wiadomość
-
Ala nie troluj nam tu juz więcej bo się wrzodów nabawimy.
Mam 8 zastrzyków Oleksy jakby ktoś potrzebował tylko nie wiem jak to jest z wysypka tego do pl.
A mnie dziś Ridzu opuścił wiec mam zamiar pytonga dosiąść bo mnie draznil przez dwa dni niesamowicie.
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Śnieg tradycyjnie będzie w marcu
Lepiej nie!!! Wezcie dajcie spokoj, mloda sie urodzi a tu snieg a zaraz potem Wielkanoc (ale fajnie ze wypada w marcu to jak mloda nie wyjdzie na swiat wczesniej mam z glowy zjazd rodzinny)
Ala Ty wez nie rob takich scen! Co to ma byc?! Mysle ze takie rzeczy powinny byc zabronione..