Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
WiedźmaMaKota wrote:Ala nie troluj nam tu juz więcej bo się wrzodów nabawimy.
Mam 8 zastrzyków Oleksy jakby ktoś potrzebował tylko nie wiem jak to jest z wysypka tego do pl.
A mnie dziś Ridzu opuścił wiec mam zamiar pytonga dosiąść bo mnie draznil przez dwa dni niesamowicie.
Czy Oleksy to Clexa?
Ja już mam zapas na miesiąc, ale mam tu taką współtowarzyszkę niedoli, napuszczę ją na Ciebie, ok?
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
A do mnie chyba haluksiarz się zbliża bo jakiś spadek nastroju mam. Nie mogę sobie miejsca znaleźć, nudzi mi się, a tu jeszcze tydzień urlopu
Muszę jakieś konstruktywne zajęcie sobie znaleźć i zająć czymś głowę bo głupie dołujące myśli zaczynają się plątać"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:A do mnie chyba haluksiarz się zbliża bo jakiś spadek nastroju mam. Nie mogę sobie miejsca znaleźć, nudzi mi się, a tu jeszcze tydzień urlopu
Muszę jakieś konstruktywne zajęcie sobie znaleźć i zająć czymś głowę bo głupie dołujące myśli zaczynają się plątać
Może chcesz za mnie jutro na 13 godzin do pracy iść? Płacą za 8
Aaa, nie doczytałam, miało być konstruktywne zajęcie
Yousee, a próbowałaś kremu z naturalnym progiem? On mi nigdy Ridża nie opóźnia, a łagodzi nieco te doły przedriżowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 20:57
-
Zwei chętnie bym się nauczyła nowego fachu jakikolwiek by nie był, ale logistycznie cieżko ogarnąć bo nie ma szybkiego połączenia Krakow-Trójmiasto.
Kremiku z progiem nie próbowałam ale nie wiem nawet czy to od proga bo nie wiem czy Aleksis w ogole mnie odwiedza. Może to tylko zwykła chandra z nudów
Mam mały plan: depilacja pedicure i spanie, bo w nowej pracy nie wiem kiedy dostanę urlop
Zaczynam się trochę stresowac, ale bedzie dobrze chyba"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
WiedźmaMaKota wrote:Zwei tak Oleksy to cleksa
chętnie pomoge komu mogę bo u mnie się to przeterminuje tylko.
A myslisz, ze mogę to bez problemu z UK wysłać?
Myślę, że tak, leki przechodzą bez problemu, ostre przedmioty też, więc moim zdaniem w kopercie bąbelkowej śmignie do nas w 3 dni
Babeczka się odezwie pewnie jutro, napisałam Ci priva
-
Zwei z tym smiganiem bym nie przesadzala. Mamie chcialam cos wyslac w kopercie babelkowej to za ekspres chciala policzyc mi baaardzo duzo pieniazkow. A zwyklacz szedl ponad tydzien...
W druga strone za to szlo w 4 dni. A mieszkam w 1 z 2 największych miast w Szkocji.
-
Cytrynka_ wrote:Zwei z tym smiganiem bym nie przesadzala. Mamie chcialam cos wyslac w kopercie babelkowej to za ekspres chciala policzyc mi baaardzo duzo pieniazkow. A zwyklacz szedl ponad tydzien...
W druga strone za to szlo w 4 dni. A mieszkam w 1 z 2 największych miast w Szkocji.
Ja na ostatnią przesyłkę ze środkowej Anglii czekałam właśnie 3 dni, tyle szła. A bardzo duże i dość ciężkie listy polecone [5 dni roboczych w drodze] wysyłam za 18 zeta do całego UK. Więc to może zależy od szczęścia. Z resztą nie o prędkość tu chodzi, tylko o to, żeby lek doszedł.
-
Zwei no j nie wiem jak oni to robia... Z pl do uk fakt koszt babelkowej do kilku kg to niecale 2 dychy i idzie migiem. dla mnie pani w okienku za paczke mniej niz 1 kg zazyczyla ponad 15 funtow jesli w trybie ekspres. To zrezygnowalam z ekspresu i wzielam zwyklaka. Ktory szedl kolo 7 dni roboczych. Tez bylam zdziwiona ze to tak działa. Bo wychodzi na to ze poczta polska jest tańsza i sprawniejsza.
-
No w PL nie wszystko jest takie złe
jak to mówią "cudze chwalicie, swego nie znacie"
Morwa, Morwa, WiedźmaMaKota, ciri22 lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Jejku dziewczyny jak ja bym chciała wrócić do pl... Do przyjaciół... Polska jest taka piękna. Tylko niestety nie mam do czego
w sensie, ze nie mam nic w pl, żadnych perspektyw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 23:06
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedźmo, może się to zmieni jeszcze. Trzymam kciuki za spełnienie marzeń
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
A ja w przyszlosci mam zamiat najwazniejsza osoby (tj mame i przyjaciolke) namawiac na przyjazd tutaj. Szkocja tez jest piekna (szczegolnie jak swieci slonce i wyjedzie sie z miasta).
Ja sama musialabym rozstac sie z moim zeby do pl wrocic bo on tam na pewno mieszkac nie bedzie. Z jego fachem w polsce by sobie nie poradzil. A i rasizmu sie boi.lauda. lubi tę wiadomość
-
Witam się z pracy w pochmurny ostatni w tym roku poniedziałek. ;* miłego!
Wiedzma i Cytryna nigdy nie wiadomo gdzie nas życie jeszcze poniesie i kogo i gdzie przyniesie