Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Eva82 wrote:Cześć Wiedźmy
Wpadam po poradę. Mam nadzieję, że mi pomożecie. Szukam sprawdzonego młynka do kawy - a dokładnie do mielenia kasz, nasion, przypraw. Czy któraś z Was może mi coś polecić?albo robota kuchennego - mętlik w głowie...
-
Cytrynka_ wrote:Mi zrobila 5 rzeczy na pakiecie. Promocja niby jakas.
A nie wiesz czy ta promocja obejmuje też punkty pobrań, czy tylko same laboratoria? Na ich stronie nie ma żadnej informacji.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
kattalinna wrote:- jaką wit. D polecacie? jakiś zestaw z wit. K2? obecnie łykam Vigantoletten 1000 j.m.
Vigantoletten to jedyny lek, więc polecam. przynajmniej wiesz, że jest tam tyle ile napisali.
kattalinna wrote:- magnez Magne B6 jest ok?
jest ok - to też lek, do tego łatwo się połyka.
pozdrawiamkattalinna, emaj lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:Vigantoletten to jedyny lek, więc polecam. przynajmniej wiesz, że jest tam tyle ile napisali.
A witamina D w kroplach? Słyszałam, że niby najlepsza i na receptę.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Emma80 wrote:A witamina D w kroplach? Słyszałam, że niby najlepsza i na receptę.
I wtedy kosztuje kilka złotych za fiolkę wystarczającą na długooo. Tylko ja zapominam o kropelkach, bo jestem przyzwyczajona łykać tabletki - jedyna wada takiego rozwiązania
Moje nazywają się Juvit D3. Ale to sama wit. D, bez K2.
-
Maczek wrote:I wtedy kosztuje kilka złotych za fiolkę wystarczającą na długooo. Tylko ja zapominam o kropelkach, bo jestem przyzwyczajona łykać tabletki - jedyna wada takiego rozwiązania
Moje nazywają się Juvit D3. Ale to sama wit. D, bez K2.
Vigantoletten to też bez K.
Która lepsza?Starania od 09.2011r.
14 c.s.
no i patrzcie. wychodzi na to, że jestem nie na bieżąco
zapomniałam o opcji w kroplach. tak, juvit d3 na receptę w tej chwili kosztuje 3,31 i jest również lekiem. także spokojnie można sobie zapodawać, też polecam
tylko zwróćcie uwagę, żeby nie był to juvit Baby d3, wtedy jest też w opcji z wit.K ale to dawki dla maluszków i już nie są lekami, tylko suplementami. takie coś.
nie wiadomo, czy lepsza w kroplach czy w tabletce. do mnie przemawia to, że ta w kroplach już jest w płynie, ponadto podejrzewam że to może być tłusty płyn (Zuu?) więc lepiej będzie się wchłaniać - wit. D jest rozpuszczalna w tłuszczach.
Flp 4,6-7 -
Wybyłam jednak na szybko do lekarza. Antybiotyk i skierowanie do laryngologa. Idę w piątek, więc zrobię wysyłkę.
Przyszedł katarek. Chyba sama będę korzystać. Super. Na stronie producenta 90zl z przesyłką. Robiłam zakupy w mojej aptece i zapłaciłam ok. 48 złBrawo Ja
-
Kata gdzie taka apteka!?
Jestem niekwestoniowanym miszczeb zbijania chabety i radzenia sobie z torbielami-trolami
Dzisiejsza chabeta <5 a torbiel z 14 zeszla na 6 xd przy okazji na prawym jajcu pęcherzyk 10mm Cionrzo (tym razem prawdziwa) nadchodze!!!!ciri22, Marta.83, Morwa, emaj, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Kata gdzie taka apteka!?
Jestem niekwestoniowanym miszczeb zbijania chabety i radzenia sobie z torbielami-trolami
Dzisiejsza chabeta <5 a torbiel z 14 zeszla na 6 xd przy okazji na prawym jajcu pęcherzyk 10mm Cionrzo (tym razem prawdziwa) nadchodze!!!!my mistrzem musimy trzymać się razem , też jestem mistrzem ale tylko od chabety. Teraz tylko dobra przynęta dla Alexis i można leżeć i pachnieć Przez 9 miesięcy
aleala lubi tę wiadomość
-
Przeca Ci obiecałam że zajdziemy w tom cionrze :p to musze trzymac poziom :p
Morwa lubi tę wiadomość