X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    W ramach diety upiekłam szarlotkę :P Ale mam chcice na winiacza i pytonga. Wyposzczona jestem. A kij że dziś się nie opłaca :P Jak to pisała bozia Zwei - trzeba dawkować, coby organizm nie traktował jadu pytonga jako ciało obce :P
    Ja w ramach diety zjadłam 3/4 prince polo i małego Mikołaja ala czekoladowego. To drugie było bleee. Szarlotkę by się przydało upiec bo jabłka tak smutno patrzą...

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już rozmawiamy o diecie... Ugotowałam dzisiaj kacze cycki z sosem malinowym, a do tego ziemniaki zapiekane z serem :D

lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko gratulacje, niech Oliwka rośnie zdrowo :) <3

Morwa piwo robisz mi smaka! ładnie posprzątałam, teraz walne jakąś dywanówkę i może skocze do sklepu po piwko :D

Morwa lubi tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko gratuluję córci po tej stronie brzucha, współczuję koszmarnych przeżyć. Wracajcie szybko do domu i duzo zdrówka dla was :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ramach diety bede robić rafaello bez pieczenia;)

Maczek, Morwa, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko, gratulacje!!! Duzo siły i zdrówka!

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźmy, Rossman przewiduje wysyp ciąż w najbliższym czasie i z tej okazji dał promocję na testy cionszowe i alexisowe. Nic tylko sikać ;)

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Vuko gratuluję córci po drugiej stronie brzucha i sił! Wracaj szybko so zdrowia:

Morwa bezbłędnie wybrnęłaś z problemu:) dla alkoholika każdy powód dobry ;)
    No widzisz jak mój organizm sam do pominąć się picia :D i tak długo wytrzymałam od 1 stycznia :D cały tydzień :D

Kattalinna po ile ciążowe testy w Rossmannie po tej promocji? I jakie to testy ? Facelle?

Odrobina otwieraj piwo bo za jakiś czas nie będziemy mogły :D

odrobinacheci lubi tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:25

Yousee lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Najwyraźniej mnie chciał odstraszyć, bo w czwartek kupowałam patole i pierwszy raz od dawna były w regularnej cenie :( Już miałam nadzieję, że skoro takie "drogie" to chociaż cień będzie gratis :)

Morwa wygoniłam mego stelaża, bo mi ochotę zrobiłaś. Powiedziałam, że w najgorszym wypadku malinowe (wiejski sklepik), i co? Mam malinowe :/
    I malinowy dobre dla spragnionego, ja w ramach mojej diety wypiłam już prawie 4 piwka i chyba skoczę na stacje na przeciwko po dodatkowe bo od jutra znowu meta i koniec dobrego ;)

Co do mety to nic już na mnie nie działa , mogę jeść słodkie, mogę jeść wszystko, żadnych rewolucji, aż dziwne przy 2 tabsach. Normalnie jak cukierki -zero działania na zmuszenie mnie do diety MŻ:p

emaj lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, facelle właśnie :) nie przyglądałam się za bardzo żeby mnie nie skusiło ;) ale kojarzą mi się ceny 6,99 i 4,99 za cionszofe i 14,99 za alexisowe. Może na stronie mają albo w gazetce

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Morwa, facelle właśnie :) nie przyglądałam się za bardzo żeby mnie nie skusiło ;) ale kojarzą mi się ceny 6,99 i 4,99 za cionszofe i 14,99 za alexisowe. Może na stronie mają albo w gazetce
    O kurde skusiłaś mnie :D jutro lecę kupić jedne i drugie.

kattalinna lubi tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Malinowe smakuje mi kremem nivea. W sumie dawno nie piłam Reddsa, więc może inne też tak smakują. Zaraz biorę się za winko :) Jeszcze litr wódki po Sylwestrze został w razie czego ;)
    Podoba mi się Twój asortyment, u mnie niestety pustki. Mąż nie mógł uwierzyć ,że nie piję i wypił wszystko w ramach sprawdzenia ,czy się nie skuszę ;) dopiero dzisiaj się skusiłam jak usłyszałam, że tylko jeden polski niepijący robotnik to Rysiek z Klanu :D

ktosiowa lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś UWAGA! bezalkoholowo! Wina nie mam, małż gotowy jechać do biedry po zapas <3 ale jestem miłosierną żoną ;) redsa wieki nie piłam. Kiedyś był fajny cytrynowy ale dawno go zdjęli. A od kiedy pytong odkrył piwa kraftowe i spróbowałam tego co dobre to już tych podrabianych sików z koncerniaków dobrowolnie nie tykam :P i teraz ból bo mi smaka narobiłyście na coś owocowego ale tu nigdzie nie dostanę :(

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Redsa Lubie gruszka chili :D moje ulubione, a tak to lubię takie zwykłe piwne piwa jak np Perła bo nie wali sikiem ;) i tylko po niej mój mąż nie ma kaca na następny dzień ;)

Mona_M lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga grasuje nowy, niebezpieczny rodzaj pytonga ;)

http://iv.pl/images/39463995288778861654.gif

lauda., marzusiax, kattalinna, odrobinacheci, Blondik, zwei_kresken lubią tę wiadomość

• Yousee Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:

Yousee czy Ty zażywasz debridat? Albo któraś z Was nie potrzebuje? Robiłam porządki w lekach i mam prawie całe opakowanie do oddania (boziu nie banuj, nie chcę na tym zarobić ;) )
    Dziękuje ale nie używam :(

Morwa, co to za pytong?

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z piw lubię desperados, ale przy 2 butelce to już mi wszystko jedno co piję :) Mniami :)
    Zajefajny pytong. Taki " mały ale wariat " :)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • emaj Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 1465 1466 1467 1468 1469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ