X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzusiax wrote:
    W ramach diety upiekłam szarlotkę :P Ale mam chcice na winiacza i pytonga. Wyposzczona jestem. A kij że dziś się nie opłaca :P Jak to pisała bozia Zwei - trzeba dawkować, coby organizm nie traktował jadu pytonga jako ciało obce :P
    Ja w ramach diety zjadłam 3/4 prince polo i małego Mikołaja ala czekoladowego. To drugie było bleee. Szarlotkę by się przydało upiec bo jabłka tak smutno patrzą...

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już rozmawiamy o diecie... Ugotowałam dzisiaj kacze cycki z sosem malinowym, a do tego ziemniaki zapiekane z serem :D

lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko gratulacje, niech Oliwka rośnie zdrowo :) <3

Morwa piwo robisz mi smaka! ładnie posprzątałam, teraz walne jakąś dywanówkę i może skocze do sklepu po piwko :D

Morwa lubi tę wiadomość

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko gratuluję córci po tej stronie brzucha, współczuję koszmarnych przeżyć. Wracajcie szybko do domu i duzo zdrówka dla was :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ramach diety bede robić rafaello bez pieczenia;)

Maczek, Morwa, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vuko, gratulacje!!! Duzo siły i zdrówka!

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźmy, Rossman przewiduje wysyp ciąż w najbliższym czasie i z tej okazji dał promocję na testy cionszowe i alexisowe. Nic tylko sikać ;)

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Vuko gratuluję córci po drugiej stronie brzucha i sił! Wracaj szybko so zdrowia:

Morwa bezbłędnie wybrnęłaś z problemu:) dla alkoholika każdy powód dobry ;)
    No widzisz jak mój organizm sam do pominąć się picia :D i tak długo wytrzymałam od 1 stycznia :D cały tydzień :D

Kattalinna po ile ciążowe testy w Rossmannie po tej promocji? I jakie to testy ? Facelle?

Odrobina otwieraj piwo bo za jakiś czas nie będziemy mogły :D

odrobinacheci lubi tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:25

Yousee lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Najwyraźniej mnie chciał odstraszyć, bo w czwartek kupowałam patole i pierwszy raz od dawna były w regularnej cenie :( Już miałam nadzieję, że skoro takie "drogie" to chociaż cień będzie gratis :)

Morwa wygoniłam mego stelaża, bo mi ochotę zrobiłaś. Powiedziałam, że w najgorszym wypadku malinowe (wiejski sklepik), i co? Mam malinowe :/
    I malinowy dobre dla spragnionego, ja w ramach mojej diety wypiłam już prawie 4 piwka i chyba skoczę na stacje na przeciwko po dodatkowe bo od jutra znowu meta i koniec dobrego ;)

Co do mety to nic już na mnie nie działa , mogę jeść słodkie, mogę jeść wszystko, żadnych rewolucji, aż dziwne przy 2 tabsach. Normalnie jak cukierki -zero działania na zmuszenie mnie do diety MŻ:p

emaj lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, facelle właśnie :) nie przyglądałam się za bardzo żeby mnie nie skusiło ;) ale kojarzą mi się ceny 6,99 i 4,99 za cionszofe i 14,99 za alexisowe. Może na stronie mają albo w gazetce

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Morwa, facelle właśnie :) nie przyglądałam się za bardzo żeby mnie nie skusiło ;) ale kojarzą mi się ceny 6,99 i 4,99 za cionszofe i 14,99 za alexisowe. Może na stronie mają albo w gazetce
    O kurde skusiłaś mnie :D jutro lecę kupić jedne i drugie.

kattalinna lubi tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Malinowe smakuje mi kremem nivea. W sumie dawno nie piłam Reddsa, więc może inne też tak smakują. Zaraz biorę się za winko :) Jeszcze litr wódki po Sylwestrze został w razie czego ;)
    Podoba mi się Twój asortyment, u mnie niestety pustki. Mąż nie mógł uwierzyć ,że nie piję i wypił wszystko w ramach sprawdzenia ,czy się nie skuszę ;) dopiero dzisiaj się skusiłam jak usłyszałam, że tylko jeden polski niepijący robotnik to Rysiek z Klanu :D

ktosiowa lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś UWAGA! bezalkoholowo! Wina nie mam, małż gotowy jechać do biedry po zapas <3 ale jestem miłosierną żoną ;) redsa wieki nie piłam. Kiedyś był fajny cytrynowy ale dawno go zdjęli. A od kiedy pytong odkrył piwa kraftowe i spróbowałam tego co dobre to już tych podrabianych sików z koncerniaków dobrowolnie nie tykam :P i teraz ból bo mi smaka narobiłyście na coś owocowego ale tu nigdzie nie dostanę :(

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z Redsa Lubie gruszka chili :D moje ulubione, a tak to lubię takie zwykłe piwne piwa jak np Perła bo nie wali sikiem ;) i tylko po niej mój mąż nie ma kaca na następny dzień ;)

Mona_M lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga grasuje nowy, niebezpieczny rodzaj pytonga ;)

http://iv.pl/images/39463995288778861654.gif

lauda., marzusiax, kattalinna, odrobinacheci, Blondik, zwei_kresken lubią tę wiadomość

• Yousee Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:

Yousee czy Ty zażywasz debridat? Albo któraś z Was nie potrzebuje? Robiłam porządki w lekach i mam prawie całe opakowanie do oddania (boziu nie banuj, nie chcę na tym zarobić ;) )
    Dziękuje ale nie używam :(

Morwa, co to za pytong?

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • marzusiax Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z piw lubię desperados, ale przy 2 butelce to już mi wszystko jedno co piję :) Mniami :)
    Zajefajny pytong. Taki " mały ale wariat " :)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • emaj Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 1465 1466 1467 1468 1469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ