Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Odrobina od poniedzialku olej kokosowy ma byc w biedrze na promocji.
Sorry ze tak sie wtracilam nawet nie wiem o co chodzi. Wlasnie odpalilam forum i widze ze rozmowa o oleju :p
Faktycznie jest na stronie biedry że od poniedziałku, a u nas był już dziś wyłożony. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nierafinowany ma zapach i posmak kokosa. Rafinowany jest bezzapachowy.
Oba do smazenia sie nadaja. Tylko rafinowany ma mniejsze wlasciwosci.
Ja kupuje w chinskim markecie dosc duzy sloiczek. Ciut rubszy i wyzszy niz taki standardowy dzemowy z lowicza -
Cytrynka_ wrote:Nierafinowany ma zapach i posmak kokosa. Rafinowany jest bezzapachowy.
Oba do smazenia sie nadaja. Tylko rafinowany ma mniejsze wlasciwosci.
Ja kupuje w chinskim markecie dosc duzy sloiczek. Ciut rubszy i wyzszy niz taki standardowy dzemowy z lowicza -
podczas smażenia dość mocno czuć ten olej, ale nie przechodzi na smak potraw. Smażenie na nim jest super, zawsze resztki z łyżki ścieram paluchami i wcieram w moje biedne dłonie, kosmetycznie też polecam:D
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak dasz duzo to lekko czuc posmak kokosa. Ale ja nawet kurczaka na nim smaze i jajecznice. Jest taki delikatny.
Emaj nie pamietam. To bylo z tydzien temu.
Aleeee... Wiem...
Kostka masla roztopionego jesli lubisz to ze slodzidlem i pol szklanki jogurtu (jakos tak)lub smietany do tego jakies 300g wiorek. Mieszasz. Dajesz troche odpoczac zeby wiorki wsiaknely w plyn. Lepisz. Potem polewa. I gotowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:31
emaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny