Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdzie jest Zwei? Odebrałam wyniki i moja tarczyca ja wzywa
Chyba ze ktos jeszcze sie zna
Tsh 2,2
Ft3 3,08 przy 2 -4,4
Ft4 0,97 przy 0.93 - 1,70
Na poczatku bylo nasycenie kolo 50% obydwu.
Dobrze widzę, ze tarczyca siada i leki by sie przydaly. Jak gin zleje to endokrynolog potrzebny.
Di tego bialko w moczu. Zaczynam się stresowac -
Baronowa_83 wrote:Gdzie jest Zwei? Odebrałam wyniki i moja tarczyca ja wzywa
Chyba ze ktos jeszcze sie zna
Tsh 2,2
Ft3 3,08 przy 2 -4,4
Ft4 0,97 przy 0.93 - 1,70
Na poczatku bylo nasycenie kolo 50% obydwu.
Dobrze widzę, ze tarczyca siada i leki by sie przydaly. Jak gin zleje to endokrynolog potrzebny.
Di tego bialko w moczu. Zaczynam się stresowac
odrazu leć do endo bo tu nie ma żartów . Ft4 na poziomie 5 % nie zachwyca ,dobrze ,że ft3 nie spadło tak drastycznie. Na pewno będzie trzeba podciągnąć jakoś tarczyce. Robiłaś kiedyś przeciwciała tarczycowe ? Anty tpo ,anty TG jak tak to kiedy i co tam wyszło ? Jak nie to warto wykonać przed pójściem do endo bo wiele może wyjaśnić. -
Yousee wrote:paczajcie :
https://www.youtube.com/watch?v=NpgBpQWfD7g
Cyt, ja też się dzisiaj wkurzałam, że mam za mało kolorów
EDIT: edytowałam link zgodnie z wytycznymi Kachy
Zkredkami myslalam ze tylko ja dziwna jestem. Ale jak mam tylko 12 to jakos tak bardzo dużo jednego koloru w jednym miejscu sie wydaje -
Nie robiłam, bo ostatnio jak zrobilam towyniki byly ok. Kolo 50%
Gina mam we wtorek. Jak oleje to wcisnę sie w piatek zamiast mojej mamy do Endo.
Do tego infekcja układu moczowego. Takze jutro żurawiną, cytryna idzie w ruch:/ -
Morwa wrote:To nie takie głupie, bo płeć dziecka zapisana jest już przy poczęciu, więc śmiało sikaj i koniecznie daj znać co urodzisz
jako e-ciocia jestem tego mega ciekawa
Cytrynka sika z nami , sika z nami ,sika z nami!!! juhu juhu juhu!!!
Tylko ciekawe czy ocet ktory wypijam rano nie sprawi ze beda kwasne siuski... Bo on niby odkwasza organizm a gdzies te kwasy musza wyleciec...
I powiem wam ze ten chlebek co ostatnio go robilam. W polaczeniu z wczorajsza surowka z jablek i pora jest lepszy od olejku rycynowego. Czysci dokladnie ale nie gwaltownie. -
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:Nie robiłam, bo ostatnio jak zrobilam towyniki byly ok. Kolo 50%
Gina mam we wtorek. Jak oleje to wcisnę sie w piatek zamiast mojej mamy do Endo.
Do tego infekcja układu moczowego. Takze jutro żurawiną, cytryna idzie w ruch:/Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno właśnie, mi wyszło na przeciwciałach wszystko (anty-tpo przekroczone o 1000%), czarno na białym, a ft4 też siadało do poziomu 1,5% (jednak dla jednej endo wciaz przeciez wnormie) na ostatnich badaniach. Badaj, ale na spokojnie, to jest chyba czas, ze w ciaży siadają wszytskie wyniki, koło 23-27tyg. Bez stresu ale z rozumkiem
-
nick nieaktualny
-
Właśnie czytałam, ze dziecko co potrzebowalo to wyciagnelo i teraz ma swoja tarczyce, a matka niech sie martwi swoja;).
Przeciwciała musza byc na czczo? -
Dla mnie to dobrze, przynajmniej nie panikuje. Bo w pierwszym trymestrze bylo ok. Z Tadkiem nikt mi nie kazal badać. Teraz tez sie czuje ok. Ale pamiętałam ze Zwei pisala zeby po 20 tygodniu zrobić bo wtedy siada.
-
Cytrynka_ wrote:Yousee wciagajace sa
Moj tez ma PCOS. Morwa a co oznacza jak włosy sa wszędzie oprocz czola, szyji, srodka dloni i podeszwy stop? Bo boje się ze cos jeszcze z tego jego owlosienia mu wyjdzie.
jak włosy sa wszędzie oprócz czoła, szyi, środka dloni i podeszwy stóp to masz małpkę -
Kattalinna z sodą to dokładnie jest stary test na płeć dziecka, tak samo jak test z kapustą. Można poczytać o tym w necie , nawet sporo jest różnych testów i wydziwień
Baronowa nie trzeba być na czczo, na czczo są osoby ,które biorą leki na tarczyce ,z tego względu ,że te leki trzeba brać na czczoBaronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Katarzyna czasami jak się nie pogoli to się nad tym zastanawiam
szkoda ze na głowie tak bujnie mu nie rosną jak na plecach np.
Kattalina straty sposob na sode. Taki test jak jeszcze testow nie był. Cos w stylu ziaren zboz i kielkowania.
a sposób na cebulę znacie?
ps. ciasto fasolowe siedzi w piekarniku -
Nie wiem nic na temat kapusty ani nic na temat cebuli.
Marta dorzucilas jakies bakalie?
Edit doedukowalam sie.
http://joemonster.org/art/22281Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 10:32
Katarzyna87, Marta.83 lubią tę wiadomość