Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
Ja bez kaca, ale co sie wczoraj działo widać na moim wykresie. Dodatkowo resztka ósemki, albo dziewiątka postanowiła pojawić sie na świecie. Tylko kompletnie nie mam dla niej miejsca. Kurcze, ósemkę zaplombowalam, a tu chyba trzeba bedzie rwać...
Od. Gdzie Zwei? Ja rozumiem, ze czasu na forum brak, ale na wykres? Ostatnia temperatura jest u niej w piątek.

-
Cytrynka_ wrote:Nie wiem nic na temat kapusty ani nic na temat cebuli.
Marta dorzucilas jakies bakalie?
Edit doedukowalam sie.
http://joemonster.org/art/22281
Mogłabym sikać na pszenicę, klucz ale pchać do pochwy cebulę czy zabijać królika to już hardcore:p -
To bardziej chodziło o zakwaszenie środowiska pochwy. Ale Jebisz z tego też musiał być równie miły jak smród odchodów :pCytrynka_ wrote:Morwa moze to i byl sposob. Jebisz z odchodow nie pozwoli na zagniezdzenie sie zadnego dziedzica. No chyba ze jego wlasnego.
-
nick nieaktualnyDziewczyny ! Ciasto fasolowe (na cześc Fasola) wyszło z piekarnika, jest obłędnie piękne !
dodałam orzechów (jakąś mieszankę miałam to zmieliłam). Jesczez nie wiem jak smakuje, ale jeśli tak dobrze, jak wygląda, to jest sukces.
Biorąc pod uwage fakt, z emiksera używałam ostatnio rok temu w innym mieszkaniu... nie znalazłam dziś łopatek do niego, wszytsko musiłama wykombinować blenderem, nie pytajcie jak ubiłam białka, ale ważny jest wynik

http://zapodaj.net/images/24b35157dd04a.jpg
ps.siknęłam z rana, zapomniałam jak się wysikuje dwie kreski... ale jest eedna równiutka, może jesczez wysikam drugą w tym miesiacu. Fasol pokocha ciasto fasolowe
wabię go
kattalinna, Maczek, Morwa, JoHanna, Yousee, Katarzyna87, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahahaha. Z ta cebula przesadzilas.az kilogram?
Martus ciasto wyszlo piekne. Mam nadzieje ze i smakowac bedzie rownie dobrze.
Takie ciacho moze byc tez baza do tortow
wyobraźcie sobie. Ciasto fasolowe przelozone masa smietanowa i owocami. Ehhh rozmazylam sie.
Maczek, Morwa, Marta.83, kattalinna, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Hmmm... Muszę Wam wszystkim obsmarkac wykresy przed tym sikaniem. Wybaczcie zaniedbanie obowiązków - to przez chęć blejka na widok, a nawet myśl o smarkach. Może jak się dziś dorwę do kompa, to mój układ trawienny będzie łaskawszy. Jest nadzieja nadzieja - wczoraj babralam się w surowym mięsie, dzieląc je na porcje do mrozenia i wreszcie znów mogłam to zrobić sama, zamiast po wsadzeniu w to rąk hamować blejka i lecieć z błagalną mina do męża, żeby to zrobił za mnie.
Edit: są przepisy na torty z fasoli. Przekładają np. masą jogurtową z żelatyna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 12:34
Morwa, Marta.83, kattalinna lubią tę wiadomość