Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sie ciesze bo juz z dieta moge spasowac. Nagle lekarz stwierdzil ze jak od wyjsciowej mam 13kg a po schudnieciu 22 to i tak dobry wynik i mieszcze sie w normie
wiec nie zaczne solic ale juz kielbaske ze wsi zamierzam zjesc taka pyszna wedzona ;p
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Za tą kwot to mam nadzieje ze się ze wszystkim wyrobię
Zrobilam sajgonki. Smażone lepsze;)
Ale smak na sushi nadal rośnie.
mi to sushi coś nie wyszło, chyba ryż kiepsko olałam albo nie wiem co
albo mi nic nie pasuje i tyle
kurde Dziewczyny, poza winem, co na doła polecacie? -
Marta jak kieliszek wina nie pomaga to wez drugi kieliszek
ja tak dzisiaj mam zamiar zrobic.
Niby moj mnie zabral do restauracji zebym nie myslala za duzo i sie jakos wyluzowala. Ale wracajac do domu zobaczylam zdjecie i w ryk. Wiec pozostaje mi wino (tudzież drinki) i Dżem (do słuchania). No i bede sobie kolorowac moje kolorowanki. -
nick nieaktualny
-
o gustach się nie dyskutuje, ale swój zawsze można wyrazić
może to łóżeczko i ładne, ale w życiu bym dziecka w takim nie położyła bo jakieś takie przytłaczające jest dla mnie
z lochem jakimś średniowiecznym mi się kojarzy i już. dobrze, że takiej kasy nie mam, to rozkminiać nie będę w razie wu
Marta, na doła jeszcze dobry sex jest dobry -
nick nieaktualny
-
Ja już drugi kieliszek piję i jeszcze nie ma poprawy. Skończy się na trzech albo na całej butelce."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Spoko kattalina, ja baluje w piątek i sobote. Potem jest post. Nie bede pic. Taki jest plan.
Będziecie nadrabiackattalinna lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Cytrynka posłucham dzisiaj z tobą Dżemu i napiję się piwa bo na stacji nic ciekawszego nie było. Jutro mam wolne bo mąż sobie dzisiaj pofolgował to i jutro nie dałby rady jechać do roboty. Dżem lubię, więc mnie kupiłaś.
A co do łóżeczka to jak dla mnie może być ,ale cena przeokrutna i nawet jak posiadam taką kasę to za uja bym na takie coś nie wydała. Sama lepsze sobie wystrugam jak będzie taka potrzeba :p -
Morwa no za taka kase to nawet stolarza mozna znalezc i samemu wymyslic ciekawy design.
Co do dzemu to ogolnie staram sie na codzien nie sluchac bo mnie nastraja na placz. Ale dzis slucham kawalkow ktore lubil moj brat. Nie tylko Dżem.
Tylko reklamu na youtube sa wkurzajace. Bo nastarajam sie do danej piosenki a tam... Jesli chcesz miec bielsze zeby zglos sie do nas... -
Ja właśnie zamierza rozpocząć współpracę ze stolarzem bo na piętrze domu,w którym w I tym roku mamy zamiar już zamieszkać jest pełno skosów (durny projekt, gdybym ja wybierała to by tego nie było) , więc zdałoby się je jakoś zabudować szafami aby trochę przestrzenie zyskać , więc wszystko za zamówienie, będzie trzeba robić.
Miałam podobnie co do dżemu, skazany na bluesa mnie rozdupiał w drobny mak ,ale już dałam sobie z tym radę i teraz zamiast wspominać "złe rzeczy"(te prykre) słuchając muzyki , wspominam te dobre i jakoś na sercu lżej. Ja słucham przeróżnej muzyki, często nie zbyt pasującej do siebieCytrynka_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słuchała któraś z was Lao che ? Ja bardzo polubiłam płytę "Dzieciom" ,a w szczególności piosenki takie jak ta -> "bajka o misiu" :
https://m.youtube.com/watch?v=VU80BYR4p-M
albo ta -> "wojenka"
https://m.youtube.com/watch?v=tYmwyy3GS0k
Wszystkie piosenki są podobnie porytekattalinna, emaj, aleala lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Ja zawsze popadam w zadume przy TSA-51.
A dobry Dżem nie jest zły, nawę żeby wprowadzić w nostalgiczny nastrój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 23:04