X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie ciesze bo juz z dieta moge spasowac. Nagle lekarz stwierdzil ze jak od wyjsciowej mam 13kg a po schudnieciu 22 to i tak dobry wynik i mieszcze sie w normie o.O wiec nie zaczne solic ale juz kielbaske ze wsi zamierzam zjesc taka pyszna wedzona ;p

kattalinna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Za tą kwot to mam nadzieje ze się ze wszystkim wyrobię ;)

Zrobilam sajgonki. Smażone lepsze;)
    Ale smak na sushi nadal rośnie.

mi to sushi coś nie wyszło, chyba ryż kiepsko olałam albo nie wiem co
    albo mi nic nie pasuje i tyle
    kurde Dziewczyny, poza winem, co na doła polecacie?

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta jak kieliszek wina nie pomaga to wez drugi kieliszek ;D ja tak dzisiaj mam zamiar zrobic.
    Niby moj mnie zabral do restauracji zebym nie myslala za duzo i sie jakos wyluzowala. Ale wracajac do domu zobaczylam zdjecie i w ryk. Wiec pozostaje mi wino (tudzież drinki) i Dżem (do słuchania). No i bede sobie kolorowac moje kolorowanki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynko, jakie zdjęcie?

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o gustach się nie dyskutuje, ale swój zawsze można wyrazić ;) może to łóżeczko i ładne, ale w życiu bym dziecka w takim nie położyła bo jakieś takie przytłaczające jest dla mnie ;) z lochem jakimś średniowiecznym mi się kojarzy i już. dobrze, że takiej kasy nie mam, to rozkminiać nie będę w razie wu ;)

Marta, na doła jeszcze dobry sex jest dobry :)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale z Ridżem? niee :/

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 wrote:
    Cytrynko, jakie zdjęcie?
    Mojego brata.

• Yousee Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już drugi kieliszek piję i jeszcze nie ma poprawy. Skończy się na trzech albo na całej butelce.

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak fajnie macie z tym winem ;) ja dziś herbatkę z cytryną, dla odmiany też herbatkę z imbirem, do tego olejek z oregano i psikacze do nosa i gardła. wypas normalnie :/

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pije tylko liscie malin ;p ale juz nie dlugo jeszcze troche i z cyca sciagne i wypije jedno porzadne piwko ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiiiino. Chodzi za mną caly czas. To juz chyba alkoholizm jest ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko kattalina, ja baluje w piątek i sobote. Potem jest post. Nie bede pic. Taki jest plan.
    Będziecie nadrabiac ;)

kattalinna lubi tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa łóżeczko nawet ciekawe ale cena zabójcza. Ja mam łóżeczko z ikei w ktorym chowa sie juz czwarte dziecko i jest dobre. Sa ludzie co lubia takie gadżety i kupią takie łóżeczko chodźby dla szpanu.

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka posłucham dzisiaj z tobą Dżemu i napiję się piwa bo na stacji nic ciekawszego nie było. Jutro mam wolne bo mąż sobie dzisiaj pofolgował to i jutro nie dałby rady jechać do roboty. Dżem lubię, więc mnie kupiłaś.

A co do łóżeczka to jak dla mnie może być ,ale cena przeokrutna i nawet jak posiadam taką kasę to za uja bym na takie coś nie wydała. Sama lepsze sobie wystrugam jak będzie taka potrzeba :p

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa no za taka kase to nawet stolarza mozna znalezc i samemu wymyslic ciekawy design.

Co do dzemu to ogolnie staram sie na codzien nie sluchac bo mnie nastraja na placz. Ale dzis slucham kawalkow ktore lubil moj brat. Nie tylko Dżem.

Tylko reklamu na youtube sa wkurzajace. Bo nastarajam sie do danej piosenki a tam... Jesli chcesz miec bielsze zeby zglos sie do nas...

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, zwłaszcza, że dla bliźniąt to dwa by trzeba takie ;)

edit: Cytrynka, a z jakiej przeglądarki korzystasz? nie możesz reklam zablokować? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 22:20

age.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zamierza rozpocząć współpracę ze stolarzem bo na piętrze domu,w którym w I tym roku mamy zamiar już zamieszkać jest pełno skosów (durny projekt, gdybym ja wybierała to by tego nie było) , więc zdałoby się je jakoś zabudować szafami aby trochę przestrzenie zyskać , więc wszystko za zamówienie, będzie trzeba robić.

Miałam podobnie co do dżemu, skazany na bluesa mnie rozdupiał w drobny mak ,ale już dałam sobie z tym radę i teraz zamiast wspominać "złe rzeczy"(te prykre) słuchając muzyki , wspominam te dobre i jakoś na sercu lżej. Ja słucham przeróżnej muzyki, często nie zbyt pasującej do siebie ;)

Cytrynka_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze popadam w zadume przy TSA-51.

Morwa lubi tę wiadomość

• Morwa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchała któraś z was Lao che ? Ja bardzo polubiłam płytę "Dzieciom" ,a w szczególności piosenki takie jak ta -> "bajka o misiu" :

https://m.youtube.com/watch?v=VU80BYR4p-M

albo ta -> "wojenka"

https://m.youtube.com/watch?v=tYmwyy3GS0k

Wszystkie piosenki są podobnie poryte ;)

kattalinna, emaj, aleala lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odrobinacheci wrote:
    Ja zawsze popadam w zadume przy TSA-51.
    My juz tyle razy byliśmy na Tsa, ze nie mnie rusza. Za dużo razy słyszałam ją odśpiewaną bez emocji. W sumie to chyba żadna piosenka mnie nie przybija, raczej w drugą stronę. Chce się działać.

A dobry Dżem nie jest zły ;), nawę żeby wprowadzić w nostalgiczny nastrój

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 23:04

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
‹‹ 1583 1584 1585 1586 1587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ