Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Blondik wierz mi, że każda staraczka-sraczka marzy o przeżywaniu skoków i psucia własnej pociechy.
Mam ochotę na placki. Ma ktoś pomysł jak je zrobić bez smażenia :p?
normalnie wrzucasz do pieca. tylko trzeba zjeść zaraz takie upieczone.
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
ja robię na patelni z tefala bez oleju
dodaję tylko kilka kropel do "ciasta"
teraz zauważyłam, że suwaczek świruje...ten kwiatek za szybko się przesuwaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 10:00
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Kasia co to za placki bez oleju? To nie są wtedy placki :p
Wysikał ktoś coś? Jakiś przestój? Morwa?
Laski a może mnie boleć podbrzusze od kręgosłupa? Wiem, może głupie pytanie, ale podobno od kręgosłupa cuda się mogą dziać, a ja swojego nie szanuję niestety...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Bozia czuwa. Oczkiem zmrużonym patrzy.
Jest lepiej. Wracam do Was.
Także ten... Zgodnie z obietnicą proszę mnie gradem nowych wiedźmiątek zasypać.
Edit:
Co do muzyki, to u mnie króluje boska trąbka Chrisa Bottiego, bo ja uwielbiam, a Żaba zasluchana do granic. Poza tym jakieś tam jagódki i krasnoludki na topie. Kaczuchy też wymiatają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 10:39 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 lutego 2016, 22:29
Baronowa_83, pepsunieczka, aleala, Rossanna lubią tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Kasia co to za placki bez oleju? To nie są wtedy placki :p
Wysikał ktoś coś? Jakiś przestój? Morwa?
Laski a może mnie boleć podbrzusze od kręgosłupa? Wiem, może głupie pytanie, ale podobno od kręgosłupa cuda się mogą dziać, a ja swojego nie szanuję niestety... -
nick nieaktualnyByłam w szpitalu podpytać o moje skierowanie na hormony.
Jestem mega zadowolona zaoszczędze chyba z 400 zł, muszę się stawić pomiędzy 2, a 5 dniem cyklu w szpitalu na izbie przyjęć, zostanę przyjęta na ginekologie i od rana do wieczora będzie mi pobierana krew, będę pić glukoze itp, a wyjdę po 22. Pani położna mówiła, że mają jeden z lepszych pakietów w okolicy, pokazywała mi wykaz badań które zrobimy ale nie pamiętam wszystkiego chyba ponad 15 wymienila. Więc cieszę się bardzoemaj, Morwa, Marta.83, Maczek, Katarzyna87, JoHanna, kattalinna, Baronowa_83, lauda., pepsunieczka, Blondik, aleala lubią tę wiadomość
-
Emaj wciagnelam sie. A ram sam sam. A ram sam sam...
Edit a to pamietacie
https://youtu.be/Zby2JOL-R0kWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 13:43
-
emaj wrote:Wiedźmuszki-mamuszki moja siostrzenica uwielbiała tę psychodeliczną piosenkę
https://www.youtube.com/watch?v=cvER9G2wZBo
ciekawa jestem czy Waszym Wiedźmiątkom się spodoba
Haha śpiewam to Majcetoż to flagowa piosenka animatorów
-
Moje dziecko chyba jest pokrzywdzone bo on nie słuchał dziecięcych piosenek
Oprócz piosenek dla niegrzecznych dzieci, papugi gaduły. Ale raczej wolal sluchać KISS;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 14:50
aleala lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Moje dziecko chyba jest pokrzywdzone bo on nie słuchał dziecięcych piosenek
Oprócz piosenek dla niegrzecznych dzieci, papugi gaduły. Ale raczej wolal sluchać KISS;) -
Dzięki Morwo
tylko TSH 3,14 ale nie biorę żadnych leków i to sukces
anty TPO tez ładne bo 19. Nie wiem dlaczego to TSH takie sobie
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba