Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Yousee wydaje mi się, choć nie jestem pewna, że tsh to jest sprawa względna. Ja w ciążę zaszlam mając 3,14 czy 3,54 (coś koło tego). Przez całą ciążę je zbijali. Najniższa wartość to było chyba 2,20.
Edit: tylko u mnie FT3 i 4 kuleje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 19:15
-
Kacha Ty też jesteś bozia! Napisałaś post o 19.17 a edytowałaś 19.15
Dzięki za opinie. Zobaczymy co powie endo, bo gin to by zbijal na pewno to TSHKatarzyna87 lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Hej witam się po pierwszym poważnym dniu zdjeciowym. Ekipa nakarmiona, szczęśliwa paraliżuje pół miejscowości kręcąc kolejny sezon
A ja padam na pysk, mam zadanie na dziś - pójść spaćJutro wstaję o 3:30
Maczek, Blondik, odrobinacheci, kattalinna, Katarzyna87, aleala lubią tę wiadomość
IG: dinozaur_nieplodnosci
you tube: ciazooporna
PCOS, insulinooporność, hiperinsulinemia poposiłkowa, hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy, hiperandrogenizm (zbyt wysoki DHEAs androstendion), nietolerancja glutenu, mleka krowiego, mutacje: MTHFR 1298ac, Leiden, PAI, DTRR, nieszczelne jelita... -
Blondik jak szybciutko. Ale moze to i lepiejm szybciej bedziesz miala z glowy zabkowanie:)
Zrobilam wlasnie lasagne z baklazana zamiast makaronu. Piecze sie w piekarniku. Ciekawe jak bedzie w smaku.WiedźmaMaKota, Blondik, lauda. lubią tę wiadomość
-
Chciałabym, zeby mi się tak chciało wymyślać posiłki jak Wam. Chyba bede musiała na l4 sie zmusić to eksperymentowania
-
Baronowa nic nie wymyslam. Ktos na fb podrzucil przepis. A ze ja baklazany kocham. To nawet sie nie zastanawialam.
Emaj tylko ta panierka slaba. Bo najpierw maczamy w mace a potem w jajku. Wiec tyle co nic jej tam jest.
Jak lubisz cos stalego to moze faszeruj jak golabki? Mieso z ryzem (brazowym np)
Wyjelam z pieca. Zjadlam na goraco. Wyszlo pysznie. Chociaz wyglądem nie zachwyca. Moze na zimno bedzie sie lepiej kroic i wygladac.emaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja wróciłam ze spinningu, ostatni posiłek jadłam w pracy o 16
ale było to chilli con carne, pycha
dajcie juz spokój z tym, żarciem, bo umre z głodu do rana
editemaj wrote:Baronowa ja przez Ciebie mam chcicę na sajgonki! I chyba jutro pojadę po papier ryżowyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 22:19
-
Blondik wrote:Przebił się pierwszy ząbek:) Juhu
Podobno trzeba opić
Już ząbek:)?! Wow, u nas się nie zapowiada :p
Co do bakłażana, jak mięso mielone dasz wołowe, dodasz do niego trochę czerwonego wina i cynamonu masz wypisz, wymaluj grecką moussake:)
Nie chwaląc się wychodzi mi taka jak w tawernie na Krecie :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 23:18
-
Katarzyna ale do mussaki obowiazkowo beszamel. I w wiekszosci przepisow sa tez ziemniaki.
Chociaz ja jak robilam teraz to dorzucilam do sosu mieszanke do mussaki (kupiona na wakacjach na Krecie a jakze) tylko sposob ukladania jest troche inny. Bo baklazan, sos, ser, baklazan itd. I na wierzchu ser. Bez beszamela.Katarzyna87 lubi tę wiadomość