Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Ta jajecznica to pochłonęła, ale resztki mojego zdrowego rozsądku
Nie mogę jeść jajek. Szczególnie w połączeniu z karmelowym ptasim mleczkiem
Maczek, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:O 2 w nocy jadłaś tę jajecznicę i ptasie mleczko?
Dołączam do obudzonych. Głupi katar. Dzień dobry.
Bry... wieczór
Edit: Katar masz, ale na wykres mi nie smarkasz ;> (foch)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 06:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Nie wiem dokładnie, dość szybko (tydzień może? albo krócej). A ona ogółem zdrowa jest, tylko ma zapędy do alergii i infekcji dróg oddechowych. Mówiłam jej, że to głupie, ale się tez nasłuchała, jakie to cudo i co to jej nie wyleczy i postanowiła spróbować. Jak sprawdzałam, czy jeszcze żyje, to najpierw mi opowiadała, jak to się super czuje, no a potem pierdyknęło.
Mnie zastanawia, skąd te uzdrawiające właściwości miałyby się brać. Bo argumentacja przedstawiana w publikacjach na ten temat, do których dotarłam, brzmi dla mnie raczej zabawnie, niż wiarygodnie.
Wyjasnijmy wszystkie dolegliwości głodującego organizmu tym, że to proces leczenia
A "złe złogi" już w ogóle mnie rozbrajają
Na pewno przeczyści jelita, bo nagle jesz sam błonnik. A tak to chyba równie "dobrze" można pić samą wodę, bo dozwolone zieleniny dostarczają śladowe ilości kalorii.
Jest to kontrowersyjne i na pewno trzeba się dokształcić przed wprowadzeniem tej diety.
Minimum to 14 dni, max 42. No i nie tyle istotny jest sam post co wychodzenie z niego.
A to, że zieleniny dostarczają śladowe ilości kalorii to idea tego postu, organizm potrzebuje paliwa to korzysta właśnie z niepotrzebnych badziewi wewnątrz.Impresja lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnycześć w piątunio
Czy któraś Wiedźma mogłaby mi spojrzeć na wykres i powiedzieć, czy mogę już zapodać luteinę? Plamienia mam coraz mocniejsze...
przechodzi mi jeszcze dupek przez myśl, to bym sobie mogła proga zrobić w 7dpo
myślicie, ze mi przesunie tę owu na 13dc po jutrzejszym pomiarze?