Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak wróżenie z fusów to poproszę Was o radę: dziś byłam na usg vag 7dzien cyklu przy 30 dniowych i usg pokazało endometrium 4mm, w prawym jajniku pecherzyk 16*11mm a w lewym "z najwiekszym pecherzykiem o śr 13mm. Czy one nie są za duże na 7dzien cyklu, kiedy pekają przy 20mm czy wiecej bo nie wiem ile dni zostało żeby je wykorzystać, chce iść jeszcze w sob na usg ale nie wiem czy znajde jakiegos lekarza w sob..
-
INFINITY8 wrote:Jak wróżenie z fusów to poproszę Was o radę: dziś byłam na usg vag 7dzien cyklu przy 30 dniowych i usg pokazało endometrium 4mm, w prawym jajniku pecherzyk 16*11mm a w lewym "z najwiekszym pecherzykiem o śr 13mm. Czy one nie są za duże na 7dzien cyklu, kiedy pekają przy 20mm czy wiecej bo nie wiem ile dni zostało żeby je wykorzystać, chce iść jeszcze w sob na usg ale nie wiem czy znajde jakiegos lekarza w sob..
Pytonguj się na zdrowie, ile wlezieMoże akurat masz wcześniejszą owulację. Zresztą, zawsze się opłaca
-
nick nieaktualny
-
Ja to tak rozumiem - szyjka ma 2 centrymetry, średnia miękkość, rozwarcie na jeden palec. Czyt. Dziś nie urodzisz
Poprawcie mnie jeżeli źle zrozumiałam. To nie zostajesz na oddziale?
Edit pobeczałam się oglądając Titanica - Ridż nadchodzi w 8dc czy ki h*j?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 22:06
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny