Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez zagłosowałam
Impra - pozdrów Alexis, opiernicz, że mogła zostac jeszcze ze dwa dni u mnie, a nie rach ciach, ledwo zdążyłam pytonga złapac, przyszła 4 dni wczesniej niz poprzednio, oszalała
tym sposobem, nie ma innej opcji, ja taka, ze to będzie syn, jeśli w ogóle zdązyliśmy to w sam punkt -
nick nieaktualnyNoo Jakup byl taki jak Ridzowy wraz z bolem brzucha przychodzil. Ale dzis byly tylko 2 wizyty w kibelku do 12.
Wlasnie nie wiem co robic. Czuje sie jak odiotka ktora panikuje... Ze niby dziecko sie rusza ale ze za malo i w ogole...
I nie wiem czy pojechac i powiedziec ze wczoraj te twaednienia i dosc silne bole kregoslupa a dzis wydaje mi sie ze sie mniej rusza i slabiej i po prostu sie martwie czy nie robic z siebie debila i nie jechac?
Edit; Zuu nie robilam bo wyczutalam ze nie ma czegos takiego jak zalecane ktg jak nie masz skierowania.... A pytalam swojego gina czy nie potrzebuje... Mowil ze nie a jednak wszedzie jest napisane ze jak nic sie nie dzieje trzeba je miec...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 18:37
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:
I nie wiem czy pojechac i powiedziec ze wczoraj te twaednienia i dosc silne bole kregoslupa a dzis wydaje mi sie ze sie mniej rusza i slabiej i po prostu sie martwie czy nie robic z siebie debila i nie jechac?
A może i pojedź, i zrób z siebie debila, przynajmniej będziesz spokojniejsza i będzie wiadomo, że młoda ma się dobrze. Bo tak to już kilka dni temu wspominałaś, ze się słabo ruszała w nocy, a nie kojarzę, żebyś wtedy pojechała sprawdzać.Impresja, Marta.83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta.83, Alexis chętnie sama bym nakopała, bo jakieś falstartowe skoki temperatury przynosi, plamienia i niechęć do jakichkolwiek igraszek. Chętnie oddam ją w objęcia innego pytonga. Która chętna?
Ciri, jedź. Jak powiesz, że córa słabo się rusza, to powinni nie protestować i zrobić ktg. -
Blondik, szykuj bambosze z pomponami i jedwabny szlafroczek- słitaśny, przekochany, bosonogi Ridż w lnianej tunice jutro do Ciebie rusza. Ma tylko jedną wadę- drugiego dnia zakładasz alwaysy na zakładkę, a i tak przeciekasz... Ale prawie bezboleśnie i szybko. Mimo to chciałabym go już nie oglądać
Ciri, poleż se jeszcze w domu, to Twoje ostatnie chwile odpoczynku
Lauda, zagłosowałam. Co za mina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 20:39
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Basik, szykuj bambosze z pomponami i jedwabny szlafroczek- słitaśny, przekochany, bosonogi Ridż w lnianej tunice jutro do Ciebie rusza. Ma tylko jedną wadę- drugiego dnia zakładasz alwaysy na zakładkę, a i tak przeciekasz... Ale prawie bezboleśnie i szybko. Mimo to chciałabym go już nie oglądać
Ciri, poleż se jeszcze w domu, to Twoje ostatnie chwile odpoczynku
Lauda, zagłosowałam. Co za minaBlondik lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Ale dlaczego Ja?? Mnie on nie jest jeszcze potrzebny to Blondik usilnie próbuje go zwabić do siebie.
Blondik, oczywiście Blondik
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po ktg czekam na konsultacje. Nic polozna nie powiedziala. Cisnienie nadal wysokie i temperatura tez podwyzszona.
Pod ktg tez troche lezalam ze 40min. Podobno mloda sie troche ruszala ale szczerze ja przez ta godzine ze 3-4 ruchy i to slabe wyczulam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 21:21