Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:Też myślałam, że się zdecydowaliśmy, ale okazało się to jednostronne. Mąż nadal chce najpierw dzidzi. A do tego stwierdził, że akademik jest za mały na nas, dzidziusia i psa, więc skoro się staramy to pies musi poczekać. Ja się nastawilam że kupujemy więc skończyło się płaczem i ogólnym dołem. Tak czy owak uznałam, że jeśli mamy być za coś odpowiedzialni, to musimy być obydwoje do tego przekonani. I decyzja przesunęła się na za pół roku. To tak w skrócie.
Raport : u mnie siedzi Ridż. Jak sobie pójdzie to zaczynam monitoring.
Rozumiem, że dwie strony muszą podjąć taką decyzję, ale byłabym bardzo zła na mojego, gdyby mówił że jedziemy po pieska, a potem zmieniłby zdanie -
Matleena wrote:Też myślałam, że się zdecydowaliśmy, ale okazało się to jednostronne. Mąż nadal chce najpierw dzidzi. A do tego stwierdził, że akademik jest za mały na nas, dzidziusia i psa, więc skoro się staramy to pies musi poczekać. Ja się nastawilam że kupujemy więc skończyło się płaczem i ogólnym dołem. Tak czy owak uznałam, że jeśli mamy być za coś odpowiedzialni, to musimy być obydwoje do tego przekonani. I decyzja przesunęła się na za pół roku. To tak w skrócie.
Raport : u mnie siedzi Ridż. Jak sobie pójdzie to zaczynam monitoring.
Tylko to różnica, czy za pół roku będzie pies, czy dopiero decyzja i rozmowa o psie. Może warto to ustalić, żeby nie było rozczarowania.
W każdym razie masz teraz pół roku na urabianie męża. Życzę powodzenia.
Prawdą jest, że lepiej troszkę później, ale żeby Twoja radość z pieska nie była przyćmiona niezadowoleniem męża.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Katarzyna87 wrote:zuzzi, ale od najniższej temp masz aż 0,8 stopnia! Szaleństwo!
U mnie dzisiaj 36,8, czyli jedna z najwyższych tempek, teraz w dół do Ridża, jak co miesiąc ;p
Kochana u Ciebie wykres jest niczym trasa ze Bielska Białej do Rzeszowa...
http://screenshooter.net/100438492/mhgniga
Rzeszów charakteryzuje się największą Cipą w Polsce. Oznacza, to że Twoja - znacznie mniejsza - przyjęła w tym cyklu pytonga bardzo zacnie, a wykres skończy się zieloną kropą jaką widzimy przy cipie na zdjęciu poniżej
Pięknie dziękuję Fajna trasa. Jechałabym
-
lauda. wrote:Kto testuje w tym tygodniu, a kto za tydzień? U kogo jest Ridż, a do kogo się wybiera? Przyznać się tu ładnie cioci Laudzie, bo coś tutaj niepokojące rozluźnienie zapanowało
Ciociu, do niedzieli włącznie biorę lutkę, więc muszę się dowiedzieć, czy mogę ją odstawić, czy nie. Toteż 8.02 będzie teścior.
Chyba że na USG jutro się okaże, że Alexis zrobiła mnie w konia i nie przyszła, wówczas międz 8-12.02 będę spodziewać się Ridża i pić...
EDIT: I mimo że jestem zupełnie spokojna i na luzie podchodzę do tego cyklu, to śnią mi się pozytywne testy ciążowe. A mojemu mężowi w ogóle śnię się ja w ciąży. Jesteśmy ZAFIKSOWANI na głębszym poziomie Strrrraszne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 17:08
-
nick nieaktualnyCiociu L. U mnie czekanie na koniec sznurówki Melduję, że jutro mam ostatnią tabletkę a potem czekam na Ridża. Jak go znam, to pojawi się za tydzień, jak wyjedziemy na narty - o czym już wcześniej informowałam ciocię
Pokażę Wam, jakiego miałam dziś pomocnika przy sprzątaniu klatek:
Oto mój kotek pomagotek
Blondik, Maczek, Emma80, zwei_kresken, Malibu lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:zuzzi, ale od najniższej temp masz aż 0,8 stopnia! Szaleństwo!
Kochana u Ciebie wykres jest niczym trasa ze Bielska Białej do Rzeszowa...
http://screenshooter.net/100438492/mhgniga
Rzeszów charakteryzuje się największą Cipą w Polsce. Oznacza, to że Twoja - znacznie mniejsza - przyjęła w tym cyklu pytonga bardzo zacnie, a wykres skończy się zieloną kropą jaką widzimy przy cipie na zdjęciu poniżej
Ale moja nie jest taka wielka bo by się pytong w niej zgubił
A niedawno obok postawili wielkiego ch..a (nadajnik do nowego systemu transportowego). Jak jest wielka cipa to i wielki pytong być musi -
Blondik wrote:Lista testujących wiedźm:
04.02 -Emma80
08.02 - zuzzi, Blondik
10.02- Katarzyna87
13.02 - odrobinacheci
14.02 - Eva82,
Będę zaszczycona, mogąc sikać razem z Tobą
W walę-w-tynki testują jeszcze zwei i ciocia Lauda Wg wpisu na lutowych
EDIT: Właśnie dostałam na stronie diagnostyki świeżutkie wyniczki.
ProgResteron 16,5 ng/ml.
Estradiol 172,90 pg/ml
Przeciwciała p/różyczce IgG: 43,84 IU/ml
Szkoda tylko, że jeszcze mi nie wskoczył pdf z normami Bo tak to mam sam wynik, bez norm, wrrr... Wiem tylko, że mój progResteron jak na takiej wielkiej dawce lutki jest ciut nisko. Naprospecowi się nie spodoba Idę spytać kobitek z wątku napro o estradiol, one się znająWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 17:30
-
Eva82 wrote:Lauda to u mnie, to u mnie
Ale moja nie jest taka wielka bo by się pytong w niej zgubił
A niedawno obok postawili wielkiego ch..a (nadajnik do nowego systemu transportowego). Jak jest wielka cipa to i wielki pytong być musi
Po 1 - Eva bardzo lubię Laudę, cieszę się, że mnie nią nazwałaś
---Blondik wrote:Lista testujących wiedźm:
04.02 -Emma80
08.02 - zuzzi, Blondik
10.02- Katarzyna87
13.02 - odrobinacheci
14.02 - Eva82,
Po 2 - Blondik teszczę z Tobą 8.02 - 10 był przed ustaleniem Alexis przez czubka
---zuzzi wrote:Będę zaszczycona, mogąc sikać razem z Tobą
W walę-w-tynki testują jeszcze zwei i ciocia Lauda Wg wpisu na lutowych
EDIT: Właśnie dostałam na stronie diagnostyki świeżutkie wyniczki.
ProgResteron 16,5 ng/ml.
Estradiol 172,90 pg/ml
Przeciwciała p/różyczce IgG: 43,84 IU/ml
Szkoda tylko, że jeszcze mi nie wskoczył pdf z normami Bo tak to mam sam wynik, bez norm, wrrr... Wiem tylko, że mój progResteron jak na takiej wielkiej dawce lutki jest ciut nisko. Naprospecowi się nie spodoba Idę spytać kobitek z wątku napro o estradiol, one się znają
Po 3 i ostatnie - Ja będąc w ciąży miałam 27 ng/ml, pamiętam, że norma u mnie dla utrzymania była od 9 ng/ml, więc chyba dobre masz wyniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 18:28
-
Katarzyna87 wrote:Po 3 i ostatnie - Ja będąc w ciąży miałam 27 ng/ml, pamiętam, że norma u mnie dla utrzymania była od 9 ng/ml, więc chyba dobre masz wyniki
Niby dobre. Ale naprospece śrubują progResteron powyżej 19 ng/ml i wtedy dopiero śpią spokojnie Takie zboczenie Pewnie mi wlepią jeszcze więcej lutki Ale niech im będzie, ja się będę czuła spokojniej, jak mnie nafaszerują luteiną, bo wyraźnie tego progesteronu miałam za mało Teraz biorę tą lutkę w sporej dawce i poza wielkimi cyckami nic mi nie dolega. A poprzednio od kilku cykli od Alexis aż do Ridża się czułam tak se, cycki mnie bolały jak głupie, gębę wypryszczało, brzuch bolał, nastrój trochę siadał. Teraz spokój Więc to albo dzięki lutce, albo dlatego, że ćpię dwa razy więcej inozytolu
PS odnośnie punktu pierwszego: A Ty pomyliłaś Mar z Evą
PS2. W wątku napro dziewczyny stwierdziły, że taki wynik estradiolu świadczy o tym, że była Alexis. Ha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 17:59