Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń i królewskiego życia
Edek: Zwei z FOCHem to do małżaprzeca my Wiedźmy się w normach nie miescimy i nas to nie dotyczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 12:29
Cytrynka_, Blondik lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Jak niepokalatek narobił mi siary w cyklu, to go odstawić w następnym, czy dać mu 2 szansę? Chciałam sobie obniżyć prl a dawno mnie tak cycki i brzuch nie bolały jak teraz. Że o plamieniach przed @ nie wspomnę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 13:50
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Hejeczka znad kociołka z krupnikiem
(taką zupą niemądre!
)
Zaliczyłam dzisiaj z Żabą pierwszy basen! Walę chlorem i coś jakby domestosem, ale uśmiech Małgo i jej radość - bezcenne
Uwielbiam opis życia Brooke
I moje życie też takie nudne, szare i jednopytongowe (Kacha - piąteczka!)
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Maczek wrote:Tak patrzę i myślę. Skoro Żaba ma dopiero 10 punktów, mimo że głosuje nas tu trochę, to co robią matki tych dzieci, ktore w ciągu kilku dni nazbierały ponad 120? Obiecują jakies haracze połowie internetu, czy co?
Też się nad tym zastanawiałam... ale głupio mi było Was zapytać, czy głosujecie. Bo jeśli tak, to ja nie wiem jak to jest, że dzisiaj 3 dzień marca, a pierwsze zdjęcie ma ponad 120 pkt???
Może siedzą pstrykają modemem i robią sobie zmienne IP? -
nick nieaktualny
-
Ola girls
Blondik - najlepszego !!!
Morwa - a już miałam Ci dziś nakrętki wrzucać. Zobaczymy
Co do głosów, wiem, że można kupić na allegro fajsbukowe głosy. Wklejam choćby przypadkowego linka
http://allegro.pl/konkurs-facebook-fb-glosy-lajki-post-zdjecie-like-i5516873846.html
Skoro można kupić głosy na facebook to pewnie i można do takiego konkursu... Pod koniec poprzedniego tygodnia podejrzałam wyniki głosowania i faktycznie coś tu jest mocno nie halo. Dobrze Lauda, że piszesz wtedy przypomina mi się żeby zagłosować
Edit: parę dni wcześniej pisałyście o pomidorówce. Narobiłyście mi smaka i dziś sobie ją pichcę
Edit 2: Katta trzymam kciuki!! Nadrabiam Was, ale nie udało mi się załapać na zdjęcie Dudusia. Pewnie rośnie jak na drożdżachWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 15:27
Blondik, kattalinna lubią tę wiadomość
"Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:A widzialyscie wogole jak tam te punkty licza? Bo tam w zaleznosci od miejsca mnoza ilosc glosow.
Tak, jakiś dziwny przelicznik. W zasadzie jak już wskoczysz na pierwsze miejsce, to nabija Ci się nagle najwięcej za pojedynczy głos. A jak na ostatnie, to już z niego nie wyleziesz.
Ale kurde... kupowanie głosów? To już nie prościej kupić od razu tę chustę, zamiast wygrywać?