Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytak wiem Morwo, tak w rozmowie z lekarzem dobrnęliśmy du punktu, ze jeden conajmniej jest srożny. Nic nie wiadomo ale jakis pla musze mieć, moze zrobię hsg po jakimś czasie
ed srożny dokładnie srożny
drożne to ja mam na pewno jelita, poza tym to nic nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 10:23
-
ojejku wrote:tak wiem Morwo, tak w rozmowie z lekarzem dobrnęliśmy du punktu, ze jeden conajmniej jest srożny. Nic nie wiadomo ale jakis pla musze mieć, moze zrobię hsg po jakimś czasie
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Dziewczyny, jesteście wspaniałe. Test owulacyjny chyba pozytywny, mogłam wczesniej poprosić...
U mnie z racji rozjazdów z Małżem oraz Jebisza, który od 3 dni mnie męczy, miałam tylko 3 pytongowania w ciągu 2 dni, tuż przed Alexis. I stare plemniory nieużywane kilkanaście dni Jak coś z tego wyjdzie to będzie materiał dla Watykanu na cudaojejku, myshka84, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz tym przeżyciem to słabo, bo Alexis jak wpadnie łaskawie jutro, to będzie 3 doby, żołnierzy mamy słabych, ale ide na siłkę zaraz, wypróbowac nowe buty i zmęczyć organizm, trolle mówią, ze szybciej pękają pecherzyki po wysłiku
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:Dzień dobry! Na spacerek dziewczyny,a nie internety. Humor od razu będzie lepszy
Blondik lubi tę wiadomość
-
Ja się jeszcze boję spacerów. Nie wiem czy już do końca mnie puściło. Trochę latam po domu i sprzątam. Miłego dnia wiedźmy.
Morwa Ridż się nie chce odczepić a ja marzę o pytongu. Jak żyć?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyOj ja dziś tez okna bede uskuteczniac
I pytong tez mi sie marzy! Sni mi się po nocach a co mi się przysni to wraca plamienie i tak od 2 tygodni mam! Wrrr a tez juz bym chciala...
Trzeba zjesc sniadanie... Dzis racuchy a potem spacerek bo i sloneczko u nas jest -
nick nieaktualnyChcialabym ale niestety nie ;p stelaz jest ma razie na etapie "spij kochanie bo wygladasz na zmeczona" po kapili ja karmie i ide spac on usypia dziecko i... Kladzie je miedzy nas. Wiec mam mega przeszkodę do ominiecia a ten maly grzdyl zajmuje sam 2/3 lozka ;p
Vesper lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Marzu Oddawaj Ridża. Ile jeszcze u Ciebie będzie siedział ? Musze się nastawić ile mam na niego czekać, na chwilę obecną to się cha m nawet nie chce zapowiedzieć albo w te albo wew te, a tak to żyję w próżni
Też bym popytongowała, ale nie lubie babrania w bagnie
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Ciro a czemu między Was? Czyżby specjalnie?
-
nick nieaktualnyHehe nieźle.
Ja dziś od rana mp3 kawka i tancze. Zaraz jedziemy i może uskutecznie dziś mój boski retro rower zrobiony przez znanego wam exa ( na pożegnanie chyba)
Muzyka sprawia ze wszystko staje sie nieważne a chłop fochmistrz sobie może narzekać do woli. Ja sie tylko uskiecham bujajac biodramimyshka84, Vesper, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rower.. ja miałam takie marzenie żeby jutro rozpocząć sezon z M, ale się okazało że jego babcia ma urodziny osiemdziesiąte i trzeba tam jechać
a była wcześniej propozycja żeby do siostrzeńca na urodziny, to powiedziałam że nie bo chcę z mężem pobyć zanim mi na tydzień wyjedzie do pracy. to se pobędę na 80-tce.
najgorsze jest to, że z teściową jak gdzieś jestem to się stresuję ciągle. no i trzeba się miło uśmiechać, nie wyrywać się z przekonaniami politycznymi i religijnymi, bo zlinczują, i w ogóle taki odpoczynek że hej.
ale wiosna idzie, to już nie marudzę. pięknie jest!
skończyłam pracę, lecę na budowę się opalać
Flp 4,6-7