Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:Kupie kozieradka w Tesco?
Ed bo właśnie jadę szukać torby na siłkę, decathlon mam kolo Tesco. A jak nie to co, sklepy ze zdrową żywnością tylko?
Yousee pisała jeszcze o siemieniu to też możesz kupić od razu, ale u mnie siemię nic a nic nie pomogło na łamliwość.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 10:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam problem z trawieniem drożdży, po cieście drożdżowym też miałam problemy z żołądkiem i jelitami, potęgowały moją nietolerancję glutenu. A szkoda, bo wiem, że laski mają po drożdżach spektakularne efekty
-
ojejku wrote:A drożdże na głowę czy pilas?
Edit. Zwei a moze masz nietolerancje albo alergie na drozdze. One też sa alergenem. Ponoc silnym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 10:41
-
nick nieaktualny
-
Siemie lniane na wlosy dziala cuda, wygladza i odzywia. Z wcierek polecam jeszcze Jantar, peeling skory z cukru badz zbrylonego miodu (dodatkowo nawilza). Na porost wlosow jest bardzo dobra pokrzywa i skrzyp Drozdze nie przechodza mi przez gardlo
odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
od stycznia używam tą wcierkę Jantar. Jak dla mnie rewelacja, zaczęły rosnąć i już nie mam potrzeby obcięcia jakiś 15 cm.
odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
Kozieradka ma jeszcze taką magiczną wpaściwość, że włosy dzięki niej są bardziej odbite od skalpu a do tego wolniej się przetłuszczają. Dla mnie bomba.
ojejku, odrobinacheci, Vesper, Emma80, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WiedźmaMaKota wrote:Fajne rady co do włosów, kocham Was
A teraz niech mi któraś wytłumaczy skąd u mnie Ridż(?) w 13dc? chyba któraś źle przesyłkę nadała albo dziadyga zbladzil. No ale akurat na weekend?
Chyba muszę się wybrać do lekarza. -
nick nieaktualnyDo pol roku od pierwszego cyklu podobno moga byc takie kwiatki. Przynajmniej mnie polozna tak mowila ze tak jakbys znow pierwsza miesiaczke dostala.
Osobiscie znam przypadek ze wpadal co 2-3 tyg przez 4 miesiace i lekarz tez powiedzial ze wszystko ok ze tak moze byc po ciazy. Tylko ze tamta osoba karmila piersia. Nie wiem jak to sie ma do osob ktore nie karmia ale na pewno hormony musza sie wyregulowac.
Mysle ze jak jednorazowy wybryk to moze tak byc.