Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:ooo a ja wczoraj jak byłam na nartach i nigdzie nie było kibelka to sobie na śnieg siknęłam i się zabarwił na żółto
na żółto?! to chyba objaw ciąży! A jadłaś makrelę i miałaś gazy?
EDIT: tak w ogóle to dzisiaj rano nie mogłam się na tel zalogować i non stop wyskakiwał mi błąd. Tak sobie myślałam - gdzie ja Was znajdę jak OF padnie? Serio zrobiło mi się przykro, bo ciężko taką "lożę szyderców" znaleźć na wątku o tej tematyce ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 11:30
WiedźmaMaKota, mar, odrobinacheci, Maczek lubią tę wiadomość
-
mar wrote:ooo a ja wczoraj jak byłam na nartach i nigdzie nie było kibelka to sobie na śnieg siknęłam i się zabarwił na żółto
-
Katarzyna87 wrote:na żółto?! to chyba objaw ciąży! A jadłaś makrelę i miałaś gazy?
EDIT: tak w ogóle to dzisiaj rano nie mogłam się na tel zalogować i non stop wyskakiwał mi błąd. Tak sobie myślałam - gdzie ja Was znajdę jak OF padnie? Serio zrobiło mi się przykro, bo ciężko taką "lożę szyderców" znaleźć na wątku o tej tematyce ;p
Dlatego to jest jedyne forum które cały czas czytam... nie jesteście typowymi mamuśkami co to mają "odfasolkowe zapalenie mózgu" choć jeszcze w ciąży nie są a już szczają... no może szczaćie (ja też szczam ale w nieco inny sposób
Mar ja też sikam za żółto... dziwne, trzeba to zbadaćRobimy drugiego Dziedzica
-
Powinnyśmy mieć swoje własne forum,serio
Ja dziś się zwlekłam z łóżka późno, ale nie odespałam szalonego tygodnia w pracy... Szkoda, że nie ma testów aptecznych na progResteron, bo nie mam nawet kiedy iść na badania Taki mam zapieprz.
Lauda, cieszę się z Twojego odzyskanego luzu w dupie
Edit: mam makrelę i nie zawaham się jej użyć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 11:39
Katarzyna87, Maczek, lauda. lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Powinnyśmy mieć swoje własne forum,serio
Ja dziś się zwlekłam z łóżka późno, ale nie odespałam szalonego tygodnia w pracy... Szkoda, że nie ma testów aptecznych na progResteron, bo nie mam nawet kiedy iść na badania Taki mam zapieprz.
Lauda, cieszę się z Twojego odzyskanego luzu w dupie
Edit: mam makrelę i nie zawaham się jej użyć!
Użyj jej jak chcesz mieć ciążowy brzucho -
właśnie dowiedziałam się od mojego gina, że mam sobie siknąć test w poniedziałek żeby wykluczyć ciążę bo przygotowuję się do zabiegu HSG i mam trochę badań do zrobienia a jeśli byłabym w ciąży to mam ich nie robić bo szkoda siana.
Całą moją filozofię NIEROBIENIATESTÓW szlag trafił. Nie wiem czemu ale mam alergię na testy ciążowe i jestem zbyt słaba psychicznie by sobie je co miesiąc robić i co miesiąc patrzeć na negatywny wynik... zawsze wolałam poczekać na Ridża bo on jest dla mnie najlepszym wiarygodnym testem. Dla mnie to totalna strata czasu i kasy, wolę kupić sobie za to piwo. Czy jest ze mną coś nie tak?
http://www.iv.pl/images/16217893450758499792.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 12:12
Emma80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymar wrote:właśnie dowiedziałam się od mojego gina, że mam sobie siknąć test w poniedziałek żeby wykluczyć ciążę bo przygotowuję się do zabiegu HSG i mam trochę badań do zrobienia a jeśli byłabym w ciąży to mam ich nie robić bo szkoda siana.
Całą moją filozofię NIEROBIENIATESTÓW szlag trafił. Nie wiem czemu ale mam alergię na testy ciążowe i jestem zbyt słaba psychicznie by sobie je co miesiąc robić i co miesiąc patrzeć na negatywny wynik... zawsze wolałam poczekać na Ridża bo on jest dla mnie najlepszym wiarygodnym testem. Dla mnie to totalna strata czasu i kasy, wolę kupić sobie za to piwo. Czy jest ze mną coś nie tak?
http://www.iv.pl/images/16217893450758499792.jpg
Ej ja dziś mam morszczuka, kurde co z tego będzie przecież to nie makrela ??! -
odrobinacheci wrote:haha to zdjęcie mnie powaliło
Ej ja dziś mam morszczuka, kurde co z tego będzie przecież to nie makrela ??!
Szlachta je makrelę, morczuk jest taki plebejski!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 12:33
Katarzyna87, Basik122, odrobinacheci, Blondik, lauda. lubią tę wiadomość
-
Przypomniał mi się przy okazji jeden rysuneczek, mój ukochany!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 12:36
Katarzyna87, Basik122, Emma80, lauda. lubią tę wiadomość