Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:piecze mnie cipka!
Krzysiu Ibisz!
Ej, czy jako staraczki (fu, jak ja nie lubię tego określenia!) ubieracie się odpowiednio? Wiadomo, że staraczka to osobna odmiana człowieka! Potrzebuja własnej kategorii odzieży!
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/moda-dla-staraczek-i-ciezarowek,6296.htmlaneta91 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:
Ej, czy jako staraczki (fu, jak ja nie lubię tego określenia!) ubieracie się odpowiednio? Wiadomo, że staraczka to osobna odmiana człowieka! Potrzebuja własnej kategorii odzieży!
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/moda-dla-staraczek-i-ciezarowek,6296.html
edit
Po co komu ten wątek, my sie staramy zajść w ciążę czy wybieramy sie na rewię mody. Nie lubię takich poronionych wątków. Oj zdenerwowałam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 15:10
-
mar wrote:ooo a ja wczoraj jak byłam na nartach i nigdzie nie było kibelka to sobie na śnieg siknęłam i się zabarwił na żółto
Jak by się zabarwił na zielono, to już byś "wiedziała, że coś się dzieje".Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyCześć Wiedźmy kochane!
Wpadam na chwilkę z informacją, że od dzisiaj mam gościa Jest miły, sympatyczny, ma zadbane dłonie, buty i jest bez haluksów
Dobrze do Was zaglądać, właśnie się dowiedziałam, że będę musiała wymienić garderobę
Dziewczyny pogońcie jakoś tego Ibisza, bo jak się rozpanoszy to będzie jak Ridż, wszystkie nas obskoczy
U mnie luzik panuje nadal
zwei_kresken, Emma80, mar, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Powinnyśmy mieć swoje własne forum,serio
Ja dziś się zwlekłam z łóżka późno, ale nie odespałam szalonego tygodnia w pracy... Szkoda, że nie ma testów aptecznych na progResteron, bo nie mam nawet kiedy iść na badania Taki mam zapieprz.
Mnie choróbsko nie chce coś puścić, też się zwlokłam dzisiaj późno.
Powinny być też do kupienia testy ciążowe z krwi, z takim małym urządzonkiem* do pobierania krwi z palucha, wtedy można by było robić w domu od razu pewniejsze testy niż te sikane, a i nie trzeba by się było krępować chodzeniem do labów.
Może kiedyś coś takiego wymyślą?
* Mam na myśli taki specjalny nożyk w osłonce, który robi nacięcie na czubku palca i potem rureczką się pobiera krew. Miałam coś takiego w zestawie do badania nietolerancji pokarmowej.
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Matleena wrote:A wiecie, że ja dalej mam swoją pierwszą Barbie? Ma już 26 lat. Pół rodziny podobno się na nią składało. Prezent urodzinowy z Pewexu.
Moja też miałaby teraz 26 lat, niestety młodsza siostra ją uśmierciła razem z Kenem. A na 100% byłaby w idealnym stanie gdyby była przez ten czas tylko pod moją opieką. Mam porcelanową świnkę-skarbonkę, która w tym roku skończy lat 28.
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Emma80 wrote:
Powinny być też do kupienia testy ciążowe z krwi, z takim małym urządzonkiem* do pobierania krwi z palucha, wtedy można by było robić w domu od razu pewniejsze testy niż te sikane, a i nie trzeba by się było krępować chodzeniem do labów.
Może kiedyś coś takiego wymyślą?
Albo jak glukometr!
-
mar wrote:piecze mnie cipka!
A może to od sikania na śnieg, a nie od razu Ibisza byś chciała.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
zwei_kresken wrote:Emma, robiłaś testy FoodDetective? Zastanawiam się nad nimi...
Robiłam i przez zalecany czas wyeliminowałam produkty, które mi wyszły. Ale nie miałam złych wyników.
Próbowałam różnych rzeczy z nadzieją, że wredne mięśniory chociaż trochę się zmniejszą.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Dawno nie miałam tyle do nadrabiania i dawno nie sprawiło mi to takiej przyjemności.
Mar, Twoja cipka piecze Cię od pozostawienia żółtych sików na śniegu a nie na teście. Krzysiu Jebisz Cię namierzył gdzieś w krzaczorach. Pozbądź się go jak najszybciej.
P.S. Mam makrelę. Również nie zawaham się jej użyć. Jeśli nie do jedzenia to do zatknięcia pipki -
Ależżżż proszę Zuzolku kochany łap nakrętkę i oddaję Ci trochę mojego dzisiaj nabytego luziku!
http://www.iv.pl/images/09004984274288848776.jpg
Wyszczaj się na zielono, tak żeby dwie krechy się pokazały!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 18:58
Maczek lubi tę wiadomość