Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:Ależżżż proszę Zuzolku kochany łap nakrętkę i oddaję Ci trochę mojego dzisiaj nabytego luziku!
Dziękuuuuję :*
Po prostu zdążyłam sobie wkręcić, że gdyby jakiś mały Fasol sobie u mnie siedział, to ten cholerny Jebisz byłby dla niego wyjątkowo nieodpowiednim towarzystwem...
-
Małż dziś stwierdził, że nie muszę kupować testów, on widzi, że ewidentnie jestem w ciąży- umyłam bowiem łazienkę w takich miejscach, które myję dwa razy w roku przed świętami. Wg niego mam syndrom wicia gniazda, mahahaha
lauda., Maczek, Basik122, Eva82, Katarzyna87, Blondik, odrobinacheci, aneta91, Yousee lubią tę wiadomość
-
Ahahahaaaaa no to ja jestem w ciąży permanentnie, bo łazienkę myję co drugi dzień - jest to moja forma samotnej medytacji
P.S. Jak zauważyła Kasia - mój wykres jest idealny. Chciałam Wam powiedzieć dlaczego: idealna tempka (patrz: stan podgorączkowy) + objawy (patrz: mdłości, ból flaków) = franca jelitówka
I tutaj taka zagadka: malutkie, żółciutkie, a chłopa z wozu zwaliło - co to jest?
Dżizas no...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 20:25
-
Emma80 wrote:Robiłam i przez zalecany czas wyeliminowałam produkty, które mi wyszły. Ale nie miałam złych wyników.
Próbowałam różnych rzeczy z nadzieją, że wredne mięśniory chociaż trochę się zmniejszą.
No ja już sporo wyeliminowałam i boję się, że przez to testy mi tego nie wychwycą... -
lauda. wrote:Ahahahaaaaa no to ja jestem w ciąży permanentnie, bo łazienkę myję co drugi dzień - jest to moja forma samotnej medytacji
P.S. Jak zauważyła Kasia - mój wykres jest idealny. Chciałam Wam powiedzieć dlaczego: idealna tempka (patrz: stan podgorączkowy) + objawy (patrz: mdłości, ból flaków) = franca jelitówka
I tutaj taka zagadka: malutkie, żółciutkie, a chłopa z wozu zwaliło - co to jest?
Dżizas no...
Jesu, Lauda, po raz pierwszy nie stykają mi obwody i nie rozumiem co czytam...
Muszę kupić sobie jakieś nowe tabsy na mózg, inozytol nie pomaga
-
lauda. wrote:W sensie że zagadka, czy że co? No weź, bo nie wiem czy debila z siebie nie robię?
No ale żółciutka? Mi się taki kolor nie trafia
Edit : japierpapier, ale u nas wieje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 20:53
-
OMG - nie zauważyłam, spadam się pomodlić, żeby moje bejbi nie urodziło się z ogonem (jak dziecię Jańcia Wodnika)
Edit: To już drugi raz. Serio - modlitwa nie zaszkodzi. Nigdy nie zaszkodzi.
http://www.iv.pl/images/31211108858245110691.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 21:02
Emma80 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:No ja już sporo wyeliminowałam i boję się, że przez to testy mi tego nie wychwycą...
Jeżeli nie żal kilku stówek, to warto taki test zrobić, na pewno nie zaszkodzi, a może człowiek się zdziwić, jak się dowie na co ma nietolerancję.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Emma80 wrote:Jeżeli nie żal kilku stówek, to warto taki test zrobić, na pewno nie zaszkodzi, a może człowiek się zdziwić, jak się dowie na co ma nietolerancję.
Chyba jednak wydam to na buty do biegania w chlapie i błocie
-
zwei_kresken wrote:Chyba jednak wydam to na buty do biegania w chlapie i błocie
Też dobrze.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zwei_kresken wrote:Ej, czy jako staraczki (fu, jak ja nie lubię tego określenia!) ubieracie się odpowiednio? Wiadomo, że staraczka to osobna odmiana człowieka! Potrzebuja własnej kategorii odzieży!
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/moda-dla-staraczek-i-ciezarowek,6296.htmllauda. wrote:A to ci niespodzianka...........
Zwei, apeluję do Ciebie: dokonajmy adpocji, jeśli nie wątkowej to może chociaż duchowej!!!
http://www.iv.pl/images/51115758756518274390.jpgzwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Brzuch mnie pobolewa, pipka mnie boli (i swędzi, i piecze, a jak), nastrój mi świruje, wrrr...
Takie coś by mi teraz pasowało:
Walnęłabym tym zasadzającego się za rogiem Ridża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 22:50
lauda. lubi tę wiadomość
-
Żłopię modżajto i kupiłam buty! Już nie będę wracać z mokrymi stopami po 8 kilometrach tylko będę mogła biegać dłużej!
Tylko jeszcze jakiś błotnik na dupę by się przydał...Emma80, Blondik, lauda. lubią tę wiadomość
-
zuzzi wrote:Radość, że będziesz mogła biegać dłużej niż 8 km w tę pogodę...
Zwei, jesteś nienormalna
Czasem muszę przebiec w błocie 21 km, bo zapłaciłam za start... A pogody nie przewidzisz.
Mam znajomych, którzy płacą za to, żeby przebiec 100km po Bieszczadach, więc nie jest ze mną tak źle
Bieganie daje luz w dupie
Emma80, lauda. lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Bieganie daje luz w dupie
Mi daje tylko kuśtykanie przez kolejny miesiąc Nie dane mi jest biegać już od dawna i wątpię, żeby to się zmieniło w najbliższym czasie, może dlatego ciężko mi to pojąć
Ale tylko pogratulować kondycji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 23:17