Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja jak bylam jeszcze "aktywna zawodowo" to bardzo dużo podróżowałam tez zawsze z googlem jak juz byl jakis problem to zwykle na finiszu w sensie mówil mi ze jestem u celu, a ten był 30m dalej...
-
aleala wrote:ja jak bylam jeszcze "aktywna zawodowo" to bardzo dużo podróżowałam tez zawsze z googlem jak juz byl jakis problem to zwykle na finiszu w sensie mówil mi ze jestem u celu, a ten był 30m dalej...
Googelek ma tą wadę, że jak tracisz zasięg sieci, to tracisz i internet... Ja mam zawsze dodatkową nawigację na podorędziu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 11:52
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa dluzszej trasie mozna jeszcze w domu sobie pobrac dana mape z trasa i mozna byc offline Kiedys to przetestowalismy jak na "zadupie" jechalismy pod namiot.
Edit: nie wiem czy teraz jest taka opcja ale ja kiedys na telefonie tak wlasnie zrobilam. Co prawda minus taki ze w **uj miejsca zajmuje na dysku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 11:54
Morwa lubi tę wiadomość
-
marzusiax wrote:Baronowa jak do całego domu to ile ona ma tych okien? 100?
to się cena normalna robi. -
Baronowa_83 wrote:starczy, ze jakieś wypaśne, grube kotary i ma ze 4 duże okna.
to się cena normalna robi.
Ja korzystam z aplikacji yanosik w komórce tylko trzeba mieć neta. Ci co korzystają na bierząco zaznaczają tam sobie wszelkie utrudnienia na drodze (wypadki, remonty, suszarki). Nie jeden mandat nas ominął nie żebym była piratem drogowym ale jak się 20km/h przekroczy to już mandatMorwa, pepsunieczka lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ja się boję kupować awokado i mango. Albo od razu zgnite i brzydkie, albo piękne i twarde (dające nadzieję, że pięknie dojrzeje) i ... Jakup. Gnije.
pepsunieczka lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Baronowa_83 wrote:W ogóle kto za 2 tygodnie zachodzi bo mam do oddania bezowulacyjna ciąże.
Raczej bezproblemowa. Ciśnienie ogarnięte lekami, skurcze niegroźne, wielkich wybryków brak, porod planuje lekki
ja za dwa tygodnie mogę spróbowac być w cionży
We wtorek chyba zapukam do edogina zobaczyć czy jest szansa
Witam
EDIT: na papierową rocznicę polecam vouchery do kinaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 12:37
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAaaa wiedzmy pijemy!
Dwa lata temu mialam swoja pierwsza radke ze stelazem po ktorej stwierdzil ze ja bede matka jego dzieci
aleala, WiedźmaMaKota, Cytrynka_, zwei_kresken, pepsunieczka, kattalinna, ktosiowa, Morwa, lauda., Blondik, myshka84, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
Ja też nie mam zasłon. Nie mogę szczególnie tych grubych, które najlepiej się sprawdzają, bo to raj dla kurzu i roztoczy a z moja alergią to jak gwóźdź do trumny Stawiamy na rolety zewnętrzne, a w oknach firanki
Dzięki za porady odnośnie nawigacji , dojechałam do celu -
nick nieaktualny