Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Myshka wez po trochu obu. Testy sie nie zepsuja
Edit. Wiedzma zapisalam ta czekolade. W domu mam wszystko oprocz płynnego slodzidla. Hmmm myślicie ze miód bedzie dobra alternatywa? Czy lepiej pakowac zadek w autobus i jechać po syrop z agawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 13:38
-
Vesper wrote:Haha, Katta, jesteś jak mój małż optymista A proszę. Wygląda dobrze, ale coś mi się zdaje, że obleję testa
[/URL]
Wygląda nie dobrze, a pięknie!
Typowy książkowy i jeszcze z płomieniem implantacyjnym do tego, nie wspominając o spadku.Vesper lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
myshka84 wrote:mam pytanie do doświadczonych Wiedźm.
na które testy Facelle się sika, żeby było dużo kresek?
te paskowe, czy te w plastiku? bo oba w promocji i nie wiem na który się skusić.
proszę się przyznawać, kto jaki wysikał?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 13:50
-
marzusiax wrote:Ktoś wysikał i się nie przyznaje??
Cytrynka_ wrote:Myshka wez po trochu obu. Testy sie nie zepsujaojejku lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
myshka84 wrote:mam pytanie do doświadczonych Wiedźm.
te paskowe, czy te w plastiku? bo oba w promocji i nie wiem na który się skusić.
proszę się przyznawać, kto jaki wysikał?
Jak oba w promocji to bierz plastik! Szczaj w luksusach, a co!
Witam Was z Żabą przylepioną do mnie jej nosem do mojej szyi. Czyżby początki lęku separacyjnego?
A propos kulinariow: sosu mi się zachciało. I sos się właśnie sosuje na małym ogieńku
Potwierdzam: Zwei nie zawsze miała piękne wykresy. Kiedyś były to scelbate klokodyle z motylkiem na lyju - owszem również ładne, ale niekleksowe. A teraz dawaj plusa! Teraz jest już ciążowy. A poza tym pętla 13-go i żabowe łożysko...
Blok czekoladowy... Zjadłabym ociupinkę, no może dwie ociupinki, no... Może cały.
-
Myshka nadmir wysalabys kolejnej wiedzmie jako amulet szczescia
Laud ostatnio myslalam o Tobie. czytajac artykul o okresowaniu przy karmieniu... I doczytalam ze nawet po 20 miesiecy i dluzj kobiety nie mialy wizyt Ridz.lauda., myshka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyshka84 wrote:mam pytanie do doświadczonych Wiedźm.
proszę się przyznawać, kto jaki wysikał?myshka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lauda. wrote:Ja wysiurałam ten luksiurny.
Cytrynaaa ja cież... 20 miechów bez wizyty gwiazdora?! Toż to można schizy dostać, w ciąży nie jesteś, to czujesz się jak po menopauzie -
goglałam trochę w poszukiwaniu bloku bez mleka w proszku i znalazłam takie coś: http://www.domowe-wypieki.pl/przepisy-ciasta-czekoladowe-i-kakaowe/223-przepis-na-szybki-blok-czekoladowy ale jakoś nie przemawia za mną za bardzo
czy mleko skondensowane słodzone to większy syf niż mleko w proszku? (po mojemu chyba tak) bo kilka przepisów widziałam, gdzie było użyte właśnie takie, tu przykład: http://doostatniegookruszka.blox.pl/2013/01/Blok-czekoladowy-bez-mleka-w-proszku.html -
Katt mleko w proszku ma tylko cukier naturalnie wystepujacy w mleku (chyba ze trafisz na jakis tani szit bo i takie widzialam) A skondensowane slodzone jak nazwa wskazuje ma dosypany cukier.
Na mleku skondensowanym z gostynia w skladzie jest cukier ponad 40%.
Wiec z dwojga zlego lepiej te proszkowe. -
kattalinna wrote:
czy mleko skondensowane słodzone to większy syf niż mleko w proszku? (po mojemu chyba tak) bo kilka przepisów widziałam, gdzie było użyte właśnie takie, tu przykład: http://doostatniegookruszka.blox.pl/2013/01/Blok-czekoladowy-bez-mleka-w-proszku.html
Chyba tak, przynajmniej pod względem cukrzycy/IO. Bo jeszcze dowalili do tego cukru.
Myślałam wykombinować coś z kremem kokosowym (takie mleko kokosowe, ale tłustsze i więcej kokosa w kokosie), tyle że kurde, właśnie sobie uświadomiłam, że to też ma masę węgli.
Jak żyć?
-
Maczek wrote:Chyba tak, przynajmniej pod względem cukrzycy/IO. Bo jeszcze dowalili do tego cukru.
Myślałam wykombinować coś z kremem kokosowym (takie mleko kokosowe, ale tłustsze i więcej kokosa w kokosie), tyle że kurde, właśnie sobie uświadomiłam, że to też ma masę węgli.
Jak żyć?
jednakowoż, fajnym rozwiązaniem jest ta wegańska czekolada od Wiedźmy
Cyt, czy myślisz, że wyjdzie coś dobrego z zamianki masła na olej kokosowy? czy nie ma sensu się bawić?