Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
WiedźmaMaKota wrote:Cytryna, ten JaKup to chyba się na Szkocję obraził, tylko dlaczego moje dziecko musiało cierpieć?
A Hance co?
Baronowa mam nadzieje ze sytuacja szybko sie wyjasni.
A brzuchol piekny. -
nick nieaktualnyLaski dziś 27 dc o
Wczoraj malenkie plamienie. Dziś większe ale na podpaske za mało a na wkładkę za dużo. To ja mam znaczyć tego ridza czy nie? Zazwyczaj cyklem 29-30 dni
Cycki nadal pełne wiec prog nie spadł chyba.
Ale za to sie dziś poryczałam ze nie ma cytryny i ze wynajmuje mieszkanie i nie mam własnego i ze nadal blotnikow do rowera nie mam.
Zjadłam mambe i knopersy i prawie sie pirzygalam z nadmiaru cukru bo ja przecież słodyczy nie lubię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 21:57
-
nick nieaktualnyMarta, melatoninę bierzesz? Coś dla Ciebie poniżej:
http://www.towsrodku.pl/home/obnizona-rezerwa-jajnikowa-czyli-o-tym-dlaczego -
saxatilia wrote:Laski dziś 27 dc o
Wczoraj malenkie plamienie. Dziś większe ale na podpaske za mało a na wkładkę za dużo. To ja mam znaczyć tego ridza czy nie? Zazwyczaj cyklem 29-30 dni
Cycki nadal pełne wiec prog nie spadł chyba.
Ale za to sie dziś poryczałam ze nie ma cytryny i ze wynajmuje mieszkanie i nie mam własnego i ze nadal blotnikow do rowera nie mam.
Zjadłam mambe i knopersy i prawie sie pirzygalam z nadmiaru cukru bo ja przecież słodyczy nie lubię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Marta, melatoninę bierzesz? Coś dla Ciebie poniżej:
http://www.towsrodku.pl/home/obnizona-rezerwa-jajnikowa-czyli-o-tym-dlaczego
Nie, jeszcze tego nie biorę
biorę DHEA 2x25
witamina D 3x2000 (+k2 mk7)
kwas foliowy 2mg
ubichinol 2x50 (superprzyswajalny konezym q10, 50mg=400mg koenzymu)
jeszcze piję inofem 1-2xdziennie
inhibiny badam za tydzień w 2dc
rezejrze sie za melatoninąale dziękuję za artykuł, treściwy
edsaxatilia wrote:Nie no szyjka mieka i nisko
A na plamienie to chyba jednak za dużo. I czerwono
sorry za literówki, stelaż wrócił z winemWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 22:12
-
nick nieaktualnyUf przebrnelam!
O JaKupie mi nie mowcie ja mam z nim na pienki od porodu a w ciazy bylo tak cudownie... Kupilam lactulosum i zastanawiam sie czy profilaktycznie mie brac...
Baronowa cudny brzuszek! I trzymam kciuki za szybkie rozwiazanie problemow. -
Cytrynka_ wrote:Moj sie polakomil na polskie jablka. Swiezutkie. Z dzisiejszej dostawy. Pyszniutkie. Szybciutko sie zjawil.
A Hance co?
Baronowa mam nadzieje ze sytuacja szybko sie wyjasni.
A brzuchol piekny.
Powiedz mi jak z tym jabłkiem? Surowe rozrzedza a gotowane zatwardza JaKupa? Bo już zglupialam?
A jutro bym Was kochane moje Wiedźmuszki prosiła o kciuki. Jedziemy do szpitala na konsultacje z okulista bo Hania już po 2 antybiotykach a powieka nadal czerwona i nadal po nocy oko zaropiale.
Edek: Ciri weź bo im dłużej go nie ma tym gorzej dla Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 22:27
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewuszyska, ale ja też oblałam test, do dupy ten 13ty
Plamię już, więc z pomocą Małża za 2 godzinki rozkręci się Ridż.
Morwa, mówisz żem przemądrzała... Przestałam się udzielać na wątku o TSH, bo dziewczyny wiedzą lepiej, że leczenie niedoczynności polega na "zbijaniu" TSH. Poza tym nie chce mi się na każdej stronie wątku pisać tych samych oczywistości, z resztą jak widać po zasłyszanej przez Ciebie opinii, moja chęć dzielenia się wiedzą nie jest raczej mile widziana, lepiej powtarzać zasłyszane mity i legendy miejskie
A czy Wy zbijałyście już dzisiaj swoje TSH?!
Do dzieła! ;PWiedźmaMaKota, Morwa, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojejku a Ridz przyjdzie planowo? Jestes pewna?
Wiedzma na mnie surowe jablko dziala zawsze tak samo. Czy to w formie jablka czy soku. Czysci tak ze potem az skrzypi wszystko w środku. Ale ale... Szkockie jablko tak na mnie nie działa. Musiałabym zjeść z kilogram na raz. A polskie po jednym działa.
O gotowanym jablku nie slyszalam. Mi sie wydaje ze ono wtedy nie działa w zadna stronę.
Zageszcza to zimna woda z maka ziemniaczana. Albo kakao na sucho. -
nick nieaktualny