Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVesper wrote:JaKup przyszedł... krwawy. Przestraszyłam się. Buraków nie jadłam
A taki miałam dobry humor
Myshka ewidentnie masz rację i stawiamy diagnozę prawie-bliźniaki miesiąc po miesiącu rodzone
edit
hahahaha mam wyniki proga cykl bezowulacyjny, dziś z temperatury 7dpo wynik 14,16 ng/ml. W styczniu miałam 6,5 w lutym 7,7 po luteinie. Nigdy nie miałam tak wysokiego wyniku bo najwyższy 10.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 16:56
myshka84, ojejku, kattalinna, pepsunieczka, Morwa lubią tę wiadomość
-
myshka84 wrote:Vesper, mój wczorajszy też był krwawy, i na dodatek niezamawiany. Może ten Cytrynkowy nadal nie może trafić?
Myshko, to może polecisz mi coś na to, zanim się dostanę do internisty, a ten skieruje mnie dalej? (a to pewnie potrwa ) Biorę na klatę na razie najlżejszą opcję, czyli hemoroidy
Było strasznie.
Odrobina, gratuluję proga!!!
odrobinacheci lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:No to to jest jeszcze taki prog, że można dyskutować.
Ale ja miałam takie progi w cyklach jak najbardziej owulacyjnych.
Także ten. Też masz ślepą gienię, jak Vesper?
Cieszę się jak dziecko z tego proga i zastawiam się czy aplikować luteinę.
Gin stwierdziła, że jak była owulacja to się jajo z nami w chowanego bawiło, albo ona faktycznie ślepa. No chyba, że pomiędzy poniedziałkiem po południu, a piątkiem rano coś urosło i pękło. W zeszły piątek był nawet płyn w zatoce, ale uznaliśmy że to po hsg.Vesper, ojejku lubią tę wiadomość
-
Vesper wrote:Myshko, to może polecisz mi coś na to, zanim się dostanę do internisty, a ten skieruje mnie dalej? (a to pewnie potrwa ) Biorę na klatę na razie najlżejszą opcję, czyli hemoroidy
Było strasznie.
Odrobina, gratuluję proga!!!
Myshką nie jestem, ale mam zalecony od gina ProctisM na takie problemy. Że niby wolno mi to w cionszy, więc chyba jest mało upierdliwe dla organizmu. A mi pomaga.
EDIT: Odrobinka, aplikuj A nuż coś się tam wykluje - to wtedy nie zaszkodzi tego proga jeszcze troszkę podbić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 17:09
Vesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Maczek wrote:Myshką nie jestem, ale mam zalecony od gina ProctisM na takie problemy. Że niby wolno mi to w cionszy, więc chyba jest mało upierdliwe dla organizmu. A mi pomaga.staramy się od września 2015
-
Vesper wrote:Dzięki czyli to bez recepty dostanę?
i ja też polecam.
edit: widzę, że jestem tu niepotrzebna idę więc kończyć pracę i do domu. buziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 17:15
Vesper lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Myshko, dostałam najlepszą podwójną rekomendację: od specjalisty i od praktyka Zresztą, czekaj na priv. Zaraz skonsultuję z Tobą moją nową porcje leków
Saxa, trzymaj się - dostałaś jakąś brutalną podróbę Ridża?staramy się od września 2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Morwa masz apetyt...
A propo ogorkow. Czy jak mam ogorki malosolne ktore za tydzien beda juz kiszone to moge te wode wykorzystac do impresjowego przepisu na detox? Czyli zmieszac z czochem?
Detox dopiero będzie. Warzywno-sokowy, bo ja kiepsko wchłaniam, więc muszę się płynami i papkami karmić
Edit:Vesper wrote:Myshko, to może polecisz mi coś na to, zanim się dostanę do internisty, a ten skieruje mnie dalej? (a to pewnie potrwa ) Biorę na klatę na razie najlżejszą opcję, czyli hemoroidy
Było strasznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 17:42
Vesper lubi tę wiadomość
-
ojejku wrote:Odrobinko wspaniały próg, wspaniały
ogłaszam kwiecień miesiącem progesteronu
Mogę dołączyć? Mogę, mogę? Ja miałam proga 72
Ale hodowałam go przez pół roku, to wiecie, po 12 na miesiąc
EDIT: Vesper też miała ładnego proga!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 17:51
myshka84, Vesper, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
mi wystarcza Procto-Hemolan maść (to tak jak Procto-Glyvenol), innych jeszcze nie próbowałam (nie spieszy mi się ).
Proctosedon też ma dobry skład. Proktis M jest o tyle dobry, że jak mówiła Zuu można się nim miziać w ciąży.
a ja aż takim znowu specjalistą nie jestem, Wy często więcej wiecie o lekach niż ja, bo z praktyki. ja się z kolei mogę zawsze podpytać koleżanek po fachu, które już na niejednych czopkach zęby zjadły
najlepszym źródłem informacji są dla nas klienci/pacjenci. co z tego, że producent mówi że coś ma super skład i fantastyczne substancje, skoro pacjent mówi że nie pomaga?
ma działać, a nie mieć ładny skład.Vesper lubi tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Kurde, nie wiedziałam, że tyle z nas ma ze sobą takie, że tak się wyrażę "gówniane" problemy
Ja się jeszcze trzęsę po dzisiejszej akcji-atrakcji.
Już wiem. To jest właśnie tak, jak mówiła onegdaj Emilianka (pozdrawiamy, pozdrawiamy!): JaKup mi dziecię porwał!!! Wyjaśniło się. Ja rozgrzeszona, małż rozgrzeszony, leki, dieta, wszystko cacy! Ale Kupa, no, kuuuupaaa
A mój luteinkowy prog (co zafundował tą kuuuupę) to: 34,96 ng/ml
Progesteronowy kwiecień z JaKupem z tlemyshka84, odrobinacheci lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
-
nick nieaktualny