Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:a ja sie na krwi nie znam
mam 0Rh+ a Stelaż ARh-
mamy powód do zmartwień?ciri22, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na szczęście mimo pkusow o munusow ne zawsze robi sie konflikt. Teraz jest wieksza profilaktyka. I nie ma problemu z imunoglobulina.
Wcinam placki ziemniaczane;) -
nick nieaktualnyAle boski widok<3
Idzie brat z dwiema mlodaszymi siostrami. Obie trzyma za reke. Starsza trzyma bo uczy się jeździc na jego desce (taka co trzeba gibac sie na boki zeby ruszyc) a druga bo jeszcze malutka do tego ma rozowy plecaczek siostry na ramieniu. Dzieciak z gimbazy a max poczatek liceumMaczek, Vesper, Morwa, Cytrynka_, kattalinna, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Marta, super, że dostałaś gratisowe badania! Lab się trochę zrehabilitował.
A skomentowali jakoś ewentualną podmianę próbek?...
Jak dla mnie dziecko ze Świętochłowic wygląda jak podkarmione cukrem polskie sumo. Gdzie byli lekarze, ja się pytam?
Morwa, Wasze dzieci będą wyjątkowe tulam!
Nasza mama z każdym z nas miała jakieś przeboje. Przeboje znam, ale z mamą już nie zagadam, czym to mogło być spowodowane... Wczoraj obchodziłaby okrągłe urodziny...
Czekam niecierpliwie za zapełnienie dziury pokoleniowejstaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
ojejku wrote:Dostałam bezpłatne trzecie badanie.
Nie mam pojecia co z tego wszystkiego wyjdzie, marze o tym żeby pierwszy wynik był pomyłką, ale dzis juz nic nie wiem i pozostaje mi tylko mieć nadzieję.
Pepsa lekarz wczoraj mówił ze niskie amh nie oznacza, ze ciąży nie będzie, sa rzadsze szanse ale są. Ja nie bede przestawać brać dhea i koenzymu - to ponoć bardzo wpływa na jakość komórek.
Ja dostanę ten trzeci wynik, o ile nie zwariuje do tego czasu - bede myśleć co dalej.
-
nick nieaktualny
-
Zaczelam pic liście malin. Skurczy nie ma, ale za to Jakub nawiedza mnie bardzo intensywnie.
Jak ktos ma problemy proponuje w pierwsze fazie cyklu przetestowac -
Vesper mama nad Tobą czuwa :* lada moment znów ujrzysz jej oczy w oczach waszego dziecka od śmierci mojego taty w tym roku mija okrągłe 10 lat, liczę na to,że mój syn , bądź córka kiedyś się w niego wda będę mieć wtedy bezproblemowe, nad wyraz inteligentne dziecko. Na taki cud trzeba niestety trochę poczekać
Vesper, marzusiax, odrobinacheci, kattalinna, Paolala, Blondik lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Vesper mama nad Tobą czuwa :* lada moment znów ujrzysz jej oczy w oczach waszego dziecka od śmierci mojego taty w tym roku mija okrągłe 10 lat, liczę na to,że mój syn , bądź córka kiedyś się w niego wda będę mieć wtedy bezproblemowe, nad wyraz inteligentne dziecko. Na taki cud trzeba niestety trochę poczekać
Morwa lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Takie mnie pytanie naszło - duże dzieci rodzą się od nadmiaru insuliny we krwi. A może być tak, że krzywa cukrowa wyjdzie prawidłowo, a krzywa insulinowa nie? Chodzi mi o ciąże.
Edit dodam, że ja miałam taką zajebistą krzywą, że nie robili mi probrania po 1h, a Krzysiek ważył 4900g.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 16:38
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ojejku,super ze ugralas nev badanie.
Mowisz ze mam pozerac dalej suple,no to wznawiam bo sie na wszystko obrazilam.
Nie zaszkodzily niby,troche nawet pomogly wiec niech im bedzie.
O mamo jakie kolosy te dzieci.ojejku lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Ja ważyłam 2500 więc dla mnie wszystkie prawie duże, ale te to giganty mam nadzieję, że ewentualny dziedzic wda się w mamusię bo tatuś ponad 4 miał. Racjonalnie podchodząc jednak do tematu cudów nie oczekuję, genetycznie ma prawo być duży, choć bardziej liczę na długość niż masę
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:http://www.tvn24.pl/katowice,51/swietochlowice-noworodek-gigant,637841.html
Dla tych co nie chca otwierac linku. Chłopak, 60cm, 5750g, poród naturalny.
He, poród jak widzę odbierał lekarz, który ostatnio mi we wnętrznościach mieszał (chodzę do jego żony).
Moja siostra też miała 60 cm, ale takim ciężarowcem nie była.ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...