Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuu polecam Świat Dysku. Niby latwe i przyjemne a jednak z podtekstami
Maczek lubi tę wiadomość
-
Moja półroczna królewna, już ciężko zrobić fajne zdjęcie bo moje dziecko ma ADHD chyba albo robaki, tak się wierci.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bc277b5fef9.jpg
Edek: i widać wrodzony talent do opieki nad dziećmi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 14:10
Maczek, ciri22, pepsunieczka, ktosiowa, Basik122, Morwa, odrobinacheci, Vesper, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Mnie nie wszystkie sie podobaly. Na pewno "Baranek" i cala seria "krwiopijcow" tam byla ssih mala ssij i na pewno brudna robota ale np blazek i wyspa wypaxykowanych kaplanek juz nie.
No właśnie tę "Wyspę" czytałam i słabe to było. To rozważę inne, dzięki
-
Katarzyna Michalak - "Nie oddam dzieci". Mi ta książka się bardzo podobała, szczególnie zakończenie
Edit : a teraz czytam : "Dziękuję za wspomnienia"- Cecelia AhernWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 15:56
Vesper lubi tę wiadomość
-
Zuuu, jak chcesz coś lekkiego, a podobał Ci się Świat Dysku to może Pilipiuk i jego seria o Jakubie Wędrowyczu? Czyta się potoczyście, mi pasuje też ten absurdalny żulerski klimat
ciri22, Cytrynka_, Baronowa_83, Morwa lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Zuuu, jak chcesz coś lekkiego, a podobał Ci się Świat Dysku to może Pilipiuk i jego seria o Jakubie Wędrowyczu? Czyta się potoczyście, mi pasuje też ten absurdalny żulerski klimat
Też mam większość przeczytaną, o ile nie wszystkie. Sprawdzę, czy jakaś mi zostałaciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Też mam większość przeczytaną, o ile nie wszystkie. Sprawdzę, czy jakaś mi została
A Jo Nesbo? Co prawda trochę morderstw i zwyrolstwa tam jest, ale też się świetnie czyta
-
ciri22 wrote:Oooo i jeszcze seria "Klamca" i "Chlopcy" Ćwieka
Kłamca też przerobiony, ale dawno, więc może być do odświeżenia a z Chłopców nie czytałam tylko ostatniej części
Zwei, no i widzisz, nic dziwnego, że nie wiem, co czytać, jak wszystko przeczytane
Ale za Nesbo się jeszcze nie brałam, choć już słyszałam, że spoko.
Filmy tak sobie, w ostateczności. Oglądam coś raz na kilka dni, w wyrku z małżem. Wolę czytać