Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyojejku wrote:ja dziś tak usiadłam wieczorem i się załamałam...
ja się po prostu kiepsko czuję, nie wiem czy to wczorajsze znieczulenie daje o sobie znać, wszystko mnie boli, jestem obolała, poważnie, boli mnie połowa ciała - kręcę głową i boli mnie bark... czy to może antbiotyk po wczorajszym (na 3 dni dostałam nobaxin)
może jakis detoks by mi stę też przydał?
na początek zjadłam dziś makaron ryżowy z pesto i z granulowanym, czosnkiem, ale to chyba nie o to chodzi
Były wymienione nawet w efektach ubocznych.
Trzeba dużo pić, żeby to szybko wypłukać.
Po narkozie może Cię mdlić, możesz wymiotować.
Cieszę się, że AMH fajne i że rurki przedmuchaneojejku lubi tę wiadomość
-
Impra ja to sie boje ze cos ze mnie wylezie. A detox to jaki robisz? Ten post dabrowskiej?
Vesper wirtualnie Cie wspieram. Mialam sporo przepraw z sadami w pl. I wiem ze to wcale nie takie proste.
Trzymam kciuki za pomyslne dla Was rozwiazanie.
Ojejku a to nie stres wychodzi z Ciebie? Troche kiepski sposob wybral. Ale musisz wierzyc ze bedzie lepiej.
Przeciez po kazdej burzy wychodzi slonceVesper lubi tę wiadomość
-
Basik nie chce zasmiecac tutaj więc obczaj skrzynkę.
Edek: nie mam Cię we friendsach??? Nie mogę wysłać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ac939de655f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 23:07
Impresja lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Ok, Kochane Wiedźmy.
Przepraszam za moje marudzenie i dziękuję za wsparcie i wszystkie propozycje czytadeł.
Umyłam się właśnie nowo-nabytym ruskim mydełkiem, siedzę z maseczką na ryju i już mi lepiej
I mam co najmniej kilka pomysłów na robienie różnych rzeczy na leżąco.
Mam nadzieję, że kryzysów będzie jak najmniej.Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Impra ja to sie boje ze cos ze mnie wylezie. A detox to jaki robisz? Ten post dabrowskiej?
Też się bałam, ale w sumie lepiej, żeby wylazło niż siedziało
Długo się zbierałam, ale chyba po prostu musiałam do tego dojrzeć
-
Dzięki, Cytrynka
Sęk w tym, że my też mamy już na koncie sporo (często absurdalnych) batalii sądowych...polskie bezprecedensowe prawo jest do kitu już myśleliśmy, że jesteśmy na prostej, a tu "rachmistrzowski błąd" i bujaj się, człowieku, dalej
Można pozwać sąd za "straty moralne" ?staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Moj rozbil skarbonke z tipsami. Zbieral od bozego narodzenia. Nazbieral wiecej niz moja wyplata...
Edit. Czochn wypala mi wlasnie zoladek. Czuje sie jak wampir. Dobrze ze poczytalam troche ze to takie paskudne w smaku i zaraz za mikstura wypilam 0.5l wody.
Impra mam nadzieje ze da sie przyzwyczaic do tego zoladek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 00:06
-
nick nieaktualnyCytryna, mnie nieco bulgotało w brzuchu w nocy przez jakieś trzy pierwsze dni. Trochę sobie rozcieńczałam przed połknięciem (do kieliszka nalewałam na oko 10-15ml i dolewałam kolejne 10ml filtrowanej wody), a chwilę później jeszcze trochę czymś tam przepijałam, zwykle wodą. Pali jak się pije nierozcieńczone i niczym nie przepija. Jak przepijesz, to spokojnie dasz radę.
Także ten... jeszcze tylko 29 takich rund przed Tobą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mówcie mi nawet o pogodzie. Właśnie leje...
W poniedziałek wieczorem odczuwalna temperatura była 27°C i duszno strasznie, więc zasnęliśmy przy otwartych oknach. We wtorek rano obudziłam się w lodówce, był szalony 1°C. I przez cały dzień temperatura się nie podniosła. Wiatr lodowaty. Nauczyłam się nie rozstawać z prognozą pogody, cogodzinną ObłędWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 05:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, staram się pić, ale ja z tych, co zapominają... ale staram się
Moze to rzeczywiscie kontrast, lub znieczulenie, mam nadzieję, że przejdzie lada dzień.
Pytong za to wczoraj jak już spałam, stwierdził, ze sprawdzi czy tam nic nie pozmieniali w tym szpitalu i tak sprawdzał, że aż mnie obuydził
Śniło mi się dziś, ze wyjechałam na wakacje, 30 stopni w cieniu, upał, słońce a ja miałam problem - zapomniałam spakować odkłaczacz...
Cytrynka_, Impresja lubią tę wiadomość
-
Widziałam 5 kominiarzy, to musi być dobry dzień
ciri22, Blondik, pepsunieczka, ktosiowa, odrobinacheci, Impresja, Katarzyna87 lubią tę wiadomość